Египет - трета тема

• 51 620
  • 705
  •   1
Отговори
# 75
Не мога да пропусна темата. Ей, Олд Спорт - страшна си , как ги организираш нещата! Благодаря ти!  bouquet

# 76
  • Стара Загора
Бързо оздравяване, Олд Спорт.
Мислите ти са важни за тази тема и за четящите в нея  Hug

# 77
Момичета, благодаря ви много!  Blush bouquet
Ей това емотиконче е отражение на състоянието ми днес Crazy Crazy Забравах на работа да смаля снимките от Ел Гуна...Ще гледам в понеделник да го направя  Peace

Бастет, Джейд - най-после и трите сме със собствени снимки в аватарите  Joy

# 78
  • Стара Загора
Бастет, Джейд - най-после и трите сме със собствени снимки в аватарите  Joy
Подозирам, че твоята е щракната в Александрийската библиотека Mr. Green

# 79
Ииий, как ме разконспирира  Rolling Eyes

Покрай настинката ми да ви припомня, че ако в Египет настинете, имат едни много ефикасни таблетки (от сорта на Колдрекс) - синя кутийка, на която с жълто са изписани цифрите 123. Струват само 6 ег. лири - отсрани на кутийката пише (от едната страна на арабски, от другата - на английски).Аз с тях се лекувам и в момента (+ топла супа) Mr. Green

# 80
Ииий, как ме разконспирира  Rolling Eyes

Покрай настинката ми да ви припомня, че ако в Египет настинете, имат едни много ефикасни таблетки (от сорта на Колдрекс) - синя кутийка, на която с жълто са изписани цифрите 123. Струват само 6 ег. лири - отсрани на кутийката пише (от едната страна на арабски, от другата - на английски).Аз с тях се лекувам и в момента (+ топла супа) Mr. Green

Ох, развесели ме - сега ако кажеш , че и православни молитви на Коптски си препрочиташ........... Wink

# 81
Бастет, чета, но не коптските молитви, а едно доста сериозно четиво за съвременен Египет, чието заглавие засега ще си спестя, защото искам и занапред да ме пускат в страната ... Peace

# 82
Бастет, чета, но не коптските молитви, а едно доста сериозно четиво за съвременен Египет, чието заглавие засега ще си спестя, защото искам и занапред да ме пускат в страната ... Peace

някой ден тайно може да споделиш - да се обогатим и ние покрай теб!  bouquet

# 83
  • Стара Загора
Eеее, Олд Спорт, пусни по едно лично. Ще ме гризе така  Grinning

# 84
тц-тц-тц в интернет ли е, няма нищо лично  Naughty Някой ден, като се видим на живо - тогава.
Аз в началото на темата казах, че ще пиша за живота на обикновения човек. Не съм забравила, макар че бях на път да се откажа. Много е трудно да се пише по въпроса без да се намесват политика и религия, но ще се опитам малко по-нататък поне някои факти да дам. Peace

# 85
  • Стара Загора
Добра причина да си направим едно събиране на египетските фенове в БГ. Grinning

# 86
Ми да - заповядайте в Банско  Peace Лятото е супер тук  Mr. Green Аз вече с 3-4 "египтянки" съм се виждала, но не накуп.

# 87
Изпаднали сме на 5стр.  Rolling Eyes
Вчера замина за Египет поредната агитка, чакаме разкази или направо книги като Джейд.

Апропо, Джейд, като ти видях аватара се сетих, че снощи сънувах, че ми отрязаха и на мен косата (макар, че моята е по-къса). Това е хубав сън - решаване на проблеми, сваляне на товар от плещите...пожелавам го и на теб, мака че твоето май си е съвсем реално  Mr. Green

# 88
  • Стара Загора
Хихи, сериозен товар от плещите ми падна, наистина. Сега главата ми е доста по-лека Laughing
Благодаря за пожеланията  bouquet

# 89
Джейд, чакаме аватар с новата прическа  Peace

Междувременно малко снимки от Ел Гуна:

Общи условия

Активация на акаунт