Египет - трета тема

• 51 624
  • 705
  •   1
Отговори
# 300
Хе-хе! Втората световна война не е приключила, казваш....  Joy Joy  Не съм знаела, че се стига до такива инциденти... те едните и другите не си поплюват с пиенето и с темперамента...

# 301
Хич  Twisted Evil Ама и арабите намазаха от цялата работа...рускините удостоиха с внимание и някои от тях

# 302
  • Beyond the Frontiers
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Да, по Нова година цените бяха двойни, че и и скаха доплащане за вечерята около 100 -тина евро.

Хич  Twisted Evil Ама и арабите намазаха от цялата работа...рускините удостоиха с внимание и някои от тях

Те май не само тогава намазват.  Laughing
При моето пътуване един младеж се кълнеше на втория ден във вечна любов на колежката  Mr. Green Heart Eyes Ама тя си беше точно по техните стандарти пищна жена. Flutter

# 303
  • София - Бургас
Днес за Тунис имаше страхотна оферта от 99 евро, 3*+, ол инклузив...е, беше супер ласт минит де, полета е за утре, т.е трябва да си много организиран, да платиш веднага, стягаш куфарите и тръгваш...Честно да ви кажа, като видях офертата и ми потекоха лигите, беше 10 ч. сутринта, когато я видях, замислих се и се запалих...да обаче вече нямаше места, ами то на тази цена...и въпреки това има нещо гнило.. newsm78..офертата е пусната днес сутринта и в 10.00ч вече няма места, хммммм....

# 304
Днес за Тунис имаше страхотна оферта от 99 евро, 3*+, ол инклузив...е, беше супер ласт минит де, полета е за утре, т.е трябва да си много организиран, да платиш веднага, стягаш куфарите и тръгваш...Честно да ви кажа, като видях офертата и ми потекоха лигите, беше 10 ч. сутринта, когато я видях, замислих се и се запалих...да обаче вече нямаше места, ами то на тази цена...и въпреки това има нещо гнило.. newsm78..офертата е пусната днес сутринта и в 10.00ч вече няма места, хммммм....
[/quote

# 305
Е много ясно това е само да се дразнят хората а и май за един ден не могат да направят резервация Mr. Green

# 306
  • Beyond the Frontiers
Могат, могат Mr. GreenПодобни оферти пускат непрекъснато.

# 307
Ами, може да е имало 2 места в чартъра за утре, какво пречи да се заемат за 10мин, на тази цена  Thinking

# 308

Те май не само тогава намазват.  Laughing
При моето пътуване един младеж се кълнеше на втория ден във вечна любов на колежката  Mr. Green Heart Eyes Ама тя си беше точно по техните стандарти пищна жена. Flutter
[/quote]

Това не го разбрах newsm78  newsm78  newsm78

# 309
Адашката мисля, че имаше предвид, че са ...хм доста "влюбчиви"  Laughing

# 310
  • Beyond the Frontiers
Именно. Grinning
Т.е. не само по нова година, като са леко подпийнали туристите намазват, ами по-принцип  Wink

# 311
Здравейте, някой ходил ли е в зоопарка в Гиза Колко е входа? Хубаво ли е? Дале4е ли е от пирамидите? Ако сте ходили с такси?  Колко ви излезе горе долъ? Вси4ко което споделите ще ми бъде полезно   bouquet

# 312
За зоологическата градина на Кайро ли питаш, до университета? Писала беше веднъж една съфорумка за там..Нейното впечатление беше добро, но тя е ходила през 80-тте. Сега не знам как е (само съм минавала покрай парка), но отзивите в трипадвайзър са покъртително негативни:
http://www.tripadvisor.com/ShowUserReviews-g294201-d552447-r2353 … he_Zoo-Cairo.html

# 313
Ужас видях какво пише вход 1 паунд  newsm78 Скоро гледах филм които се казвше "От Карнак до кораловият риф" и там бяха снилали и зоопарка и много ми хареса но може да е било хубаво само за пред камерата.
Спорти  каде да се мотая в Кайро докато другите обикалят пирамидите и музея, на цитаделата съм ходила

# 314
Ами шматкай се из даунтаун. Или посети това фараонско село (не съм била и нямам преки впечатления): http://interoz.com/Egypt/Village/index.htm
За по-далеч  - Мемфис, Сакара, пирамидите в Дашур...
Коптско Кайро:  http://www.coptic-cairo.com/

Общи условия

Активация на акаунт