Вънка пеят волни птички, а ЯНУАРЧЕТАТА папкат своите ръчички!!!

• 17 467
  • 292
  •   1
Отговори
# 45
Абе за вас разходки няма ли??  Laughing  Ние си висим по цели дни навън  Heart Eyes (е, по половин ден де, но докато се приготвим и излезем то става цял  hahaha)

Доника, мерси за красивата пролетна тема!

Момичета, благодаря за честитките за мъжо ми  Grinning И вижте какво му подарих http://www.gift.bg/index.php?lng=&prod=764  Grinning Много се зарадва, да видим кога ще си използва подаръка Wink

И ние се познаваме отдавна - от 9 години.. Гаджета сме от 7 (при нас също той беше по-упоритият и ме "преследваше", любов от втори поглед да кажем  Laughing), но аз все още никак не викам на майка му  Blush Това ми е голем проблем.. Не мога да си обърна езика и аз за "мамо", но и не искам, нито пък тя е споделяла подобни свои въжделения, което перфектно ме устройва  Wink. Но пък странното е, че и на име не мога да си обърна езика да й казвам. И е голямо шоу, все чакам да ме погледне или да се завърти край мен, за да си кажа каквото искам  Blush Ама и той никак не вика на нашите  hahaha Оф, големи сме шматки..

Калоян пък не си лапа нито пръсти, нито юмруци и нищо.. Единствено ако е гладен и сънен почва да смуче яко. Имаше един период, който продължи точно 2 дни, в който си смучеше палчето, юмручетата, веднъж си налапа и двете ръце с изправени пръсти  Shocked, но това беше. Дето казват - всяко чудо за 3 дни, при нас - за 2  Laughing. Венецът му отстрани е побелял, отдавна е така  newsm78, а долните зъбки почти прозират, виждам им формата де, но не знам кога да ги чакам да излязат на бял свят. Когато и да е - стига да не го боли  Simple Smile

Хайде, връщам се в леглото!  Hug

П.П. Лорини, и аз си изглеждам бременна в 6-7-ми поне...  Sad И нямам и блузки, които да прикрият това.. Ама кво да правя, на когото не му харесва няма да гледа  Mr. Green

# 46
Smiling Sisi, нашите половинки май имат еднакви влечения, моя е парапланерист, все хълмове и гори го влекат. Беше си решил и лиценз за тандем да изкара че да летим заедно.. Вече имам и аз 2 полета, тандем,разбира се! А сега иска и  с беборлинче  Rolling Eyes От сега се чудя как ще го възпирам...  newsm78
Ние се познаваме от 13 години, за него било любов от пръв поглед  Embarassed ,но 8 месеца  не се решавал на I-ва крачка,чак на една командировка в Африка се престраши... и от тогава романтика без край... но тя нашта е цял роман...
Та на първата ми свекърва и аз никак не и казвах  Embarassed А сегашната не съм я виждала още  hahaha само по телефона си говорим... Но мисля че бих и казвала "майче", както и казва съпруг ми...
Доника, много е цветна темичката - като за цветница!  Hug
И нашите ръчички са ни все в устичката, ако сложа ръкавички са все мокри,а ръчичките -ледени...  Whistling
А, да ви питам, нашето синче непрекъснато си вдига лявата ръчичка, има ли и други така?  newsm78

Ако има Лазаринки - честит им празник!   bouquet
И на всички с поводи за празнуване   bouquet
И при нас този weekend e Великден, от днес се почива, та чак до вторник, но ние ще си боядисаме яйца и ще меся козунаци за нашия си Великден...

# 47

А, да ви питам, нашето синче непрекъснато си вдига лявата ръчичка, има ли и други така?  newsm78

Патилинка,искаш да кажеш ,че използва по-вече лявата ръчичка ли ?

Аз пък ще ви черпя с ето това за млекопрозводство,а който  не  е млекопроизводител,да вземе да произвежда нещо  Mr. Green

Да ви  е сладко !!!

# 48
Добро утро!

Натали, чудна почерпка, тенкс  Hug

Ама гледам вчера цяла вечер не сте си поплювали  hahaha пак сте висяли в нета.
Аз бях толкова изтощена от тръмбоването по стълбите, че в 10 ч. едвам си седях на краката. Никола беше на друго мнение ама се разбрахме накрая, та го приспах с една цица в устата  Joy.

Абе и аз на мойто свеки никак не и викам. Ей така като Сиси - чакам да се обърне и тогава и говоря. Ще ми се да мога да и кажа "майко" ама нещо не ми се получава. Ама тя досега не ми е казвала нищо по въпроса.
А иначе с моя мъж сме от 3 години заедно, ама се познаваме от.....чакайте да помисля 7-8 години. Ама нашата беше голяма драма. Той ми беше шеф, беше женен, ама и нашто беше любов от пръв поглед. Само че чак след 5 години си го признахме един на друг. И то познайте как - като си пийнахме порядъчно на един купон на Нова ТВ. Та оттогава сме неразделни и сме голяма любов. Ама се крихме сума време, свеки ме мразеше, той се разведе, оженихме се..... абе малко сме като сценарий за сапунка  Joy Joy Joy, която естествено завършва с хепи енд.

А пък Никола всъщност не си смуче пръста, а го дъвче  #Crazy. Много странно, не го ли боли  newsm78. Вчера го загледах. Ама толкова звучно го прави  hahaha с голям кеф  Joy. И му прозират зъбите, все едно всеки момент ще се покажат. Даже кучешките леко се виждат.

Еспа, много добре си го обяснила алала, чак аз го разбрах  Joy.

Последна редакция: пт, 10 апр 2009, 09:40 от sladur4esta

# 49
  • София
Голям лаф сте обърнали вчера...
Тъкмо мислех да ви питам как ви е срещнал живота с половинките? Нещо хормоните към романтика ме избиват...Та както споменах преди 4 години на един рожден ден се запознахме - рожденичката негова съученичка, гаджето и суъченик на моя бивш, който ме заряза да си търси късмета у Хамериката...В 5 сутринта купона беше към своя край. Тръгваме си и телефонът ми звъни - непознат номер. Вдигам аз и чувам че някой около мен ми говори.Да ме пита искам ли да ме закара до вкъщи, понеже чул да се оплаквам, че няма да ме вземе такси за толкова близко разстояние( Симеон на Женския пазар до Зона Б18)...И аз се съгласих. Попитах го от къде ми има номера, а той крие. Питах приятелите ми-никой не му го беше дал. А понеже аз имам навика да си зарязвам чантата -тогава отворена и телефона стърчи - нашия се набрал и така - това го установих по-късно. Каза, че били най-инфарктните минути за него, че ако съм го видела какво ли съм щяла да си помисля. Сега пък се бие по главата що ли го бил направил Joy И му казах, че на другия ден имам РД - да заповяда и така...Колкото до коментара на Лорини 4 години 2 деца...Кажи го стечение на обстоятелствата. Почти веднага след като се запознахме ми се появи сериозен гинекологичен проблем и според една докторка "много трудно" ще забременея...И решихме да и докажем обратното, та тя чак не можа да повярва, ама Хриси е факт. Според мен не е важно колковреме сме били заедно преди това, а колко ще останем след...
А сега да ви видя - познайте коя съм аз...

Иники душко, върна ме в 8 клас и кокошките Легхорн и кви бяха другите там...

# 50
Добро утро и от мен.
Ей докато ви изчета  и разгледам ...
Аз на майка ми й говоря на име от около 15 години - много се кефя и тя също - адски готино ми звучи да й казвам името, много рядко й казвам "мамо". Все пак разликата ни е 18 години  Blush, винаги ми е била първо приятелка и после майка. Свекито обаче ми е повече като баба - е кажете как да й кажа "майко"???? Тя много държеше, даже на сватбата без да ме предупреди, тъпата водеща се изцепи " Сега кажи: Наздраве мамо!" Аз останах  #Crazy - ужас. Едвам си завъртях устата пред микрофона ooooh! - селяния - ужас ужас.... От тогава й говоря на ти. Като е толкова тъпа, вместо да ми каже да й говоря на име. По принцип не обичам обръщения като леля, кака - малко ми простеят и предпочитам да използвам имената на хората. Искам и така да се обръщат към мен - на име.
Марти също предпочита лявата си ръка. Много харесвам левичари, но предпочитам той да си служи с дясната.
Ние сме на 4 етаж без асансьор  ooooh!. Количката я оставям в колата, а бебето по стълбите - просто мноооого ми тежи. И нищо не купувам, всичко поръчвам да купи Веселин.
Забелязах, че като дам Био Гайа след обяд, вечерта почти не плаче.
Айде стига толкова.

# 51

Доника, ти си седнала трета от дясно на ляво и си по чорапогащник (без дантели Laughing ) и червена блузка на бели фигурки.
Познах ли  newsm78

# 52
Ееееееее, Доника, преби ме с тази снимка.  Joy Откъде я изрови?

# 53
  • София

Доника, ти си седнала трета от дясно на ляво и си по чорапогащник (без дантели Laughing ) и червена блузка на бели фигурки.
Познах ли  newsm78
Тц hahaha

# 54
Добро утро!

Патилина, абе моят не е чаак толкова запален.. В смисъл - влекат го такива по-екстремни усещания, но никога не е летял например. Всъщност само веднъж е скачал с бънджи и 2 пъти на рафтинг Laughing (втория път с мен и Калоян  hahaha - била съм вече бременна, но добре, че не знаех, че иначе нямаше да се пусна  Blush. А тоя рафтинг пък не знам що толкова екстремно го водят, сигурно в Гранд Каньон ще е екстремно, но по Струма не чак толкова..  Rolling Eyes)  Така че не е толкова запален, но си му харесва. Кара ме сега да ходя с него да скачам с бънджи, ама знаеш ли кога - никога  Laughing Сега ще видим с тоя парапланеризъм. Аз всъщност много искам да полетя, но ако се осмеля сигурно ще умра от страх във въздуха.. Какво е усещането? Духа ли много силно? Кажи и кофти страните  Simple Smile

Мацки, много интересно ми стана така като споделяте кой как и кога се е срещнал с половинката си..  Heart Eyes

Бубченце, верно сте убави хора  Mr. Green (то аз се сетих кога да коментирам, ама нищо, ще ми простиш  Wink)

Дони, не мога да те позная  Sad Мисля си, че си в червено - на първия ред над мечока. Ама хич не съм сигурна  Thinking

# 55
  • Варна.....
Добро утро !!
Абе ква е таая закуска- ние килограми имаме да сваляме все пак!  Mr. Green
 Натали, аз не обичам обръщенията тип ЪЪЪЪ, Тиии и т.н., за това още като си бяхме гаджета с мъжът ми, се обънах към нея на име- тя е Руска, та и викат Руче. И така. Не искам да и казвам майко, не ми идва отвътре. Пък и още я чакам тя да намери начин и да се обръща към мен с някакво съкратено име, а не само цялото ми име- 9 букви е все пак с безброй варианти за съкращаване (нямам предвид галено или каквото и да е). Ама и тя изглежда не може да си извърти езика. На свекъра казвам дядо Гошо.
Бившата свекърва много държеше да и казвам майко- висша форма на лицемерие, тя никога не е имала отношение към мен като към близък човек. Опитвах, опитвах не стана и накрая минах на бабо.
Айде отивам да видя какво иска бебефона   baby_neutral
 а после ще ви се наоплаквам за кърменето.

# 56
Ха добро утро!
Честита трета месечинка на Преслава, Атанас, Тодор,Стела, Яна и Любов
Доника ,ти си седнала най-отпред на земята с раиараната блузка - познах ли?
На свекърва ми не казвам мамо. Не мога. На име се обръщам
С мъжът ми се запознахме преди 5 години. Отидох на едно парти на което ме заведе приятелка, а там все готини хора събрани, як купон се вихри. Мъжът ми заби едно парче на Ози /no more tears/, дълга коса, пич, прибра ме с чопър....и така.... колко му трябва на едно момиче, за да хлътне  Grinning . На третия ден ми предложи да се оженим /каза, че едва е изтраял толкова дълго  Shocked  – не искал да ме стряска, ако прибърза   Grinning , че съм щяла да избягам, а ме чакал цял живот/.
Хубав и усмихнат ден от мен, отивам да видя малчо защо вика.   bouquet

# 57
 Еспа сакън, може все пак да произлизам от червенокоса маймуна (червеният алел е ранна мутация).  Това "флагче" ми идва някак си твърде абстрактно, ама карай, щом са го разбрали хората, значи супер си го обяснила. Mr. Green.  Joy

С моя мъж се познавахме от ученици - влизахме ведин и същи IRC канал  #fizika. (40 часа в нета бяха 60 лева, а в клубовете 3 лева) Ходехме по олимпиади и учехме във ФзФ заедно . Бяхме много билзки приятели, понеже и двамата бяхме по-малки от останалите във факултета. После аз тръгнах по света. По света имаше един особено досаден майор, който ме навиваше да се запознавам със сина му. Обаче аз виках "Ц! Мямам време за мъже!". Върнах се в България и се оказа, че имам предостатъчно време, но само за един мъж. Най-ужасното в цялата работа е, че на досадният мойор сега мога да казвам татко. Прав се оказа човекът, много си подхождаме.  Mr. Green

Някой друг път ще ви разправям за екстремизмът, той е дълбоко залегнал в нашето семейство и приятели.  Mr. Green Сиси има интересни места по Красненското дефиле, ама като наистина не е нищо особено.

# 58
Добро утро!

Патилина, абе моят не е чаак толкова запален..  Аз всъщност много искам да полетя, но ако се осмеля сигурно ще умра от страх във въздуха.. Какво е усещането? Духа ли много силно? Кажи и кофти страните  Simple Smile
, за духането- то зависи от времето, но си е доста студено по-нагоре. На мен не ми беше страшно,все пак толкова пъти съм гледала как летят, а и е невероятна гледката отгоре Simple Smile Втория път не ми беше удобен харнеса,но пък полета беше само 15 мин,а както се оказа после и аз съм била бременна  Embarassed
Sladurchesta, сапунките ряпа да ядат  Joy А ние бяхме и двамата семейни, аз с 2 деца, срам и позор  EmbarassedСлед2-те ни години голяма любов,той замина на работа в Африка от нашата фирма,от там пък за Австралия.. и така 7 години телефонна любов... Тъкмо решихме вече да се съберем(аз да дойда тук) и хоп -спечелвам зелена карта за САЩ, ами сега, питам децата вие къде искате: в Америка с баща си или с мен в Австралия, а те Америка! Ми добре, ама Австралия тогава трябва да почака, защото аз съм титуляр на картата и те без мен не могата да заминат за USA,та хайде още 2 години разделени. Преди да се уредят документите с зелената карта,кандидатствах за туристическа виза за тука за 3 месеца, но ми отказаха  #2gunfire.  После отАмерика като кандидатствах за проспектив меридж виза,веднага ми дадоха... И най-после се събрахме, а след два споннтани аборта и мечтата ни за бебче се сбъдна...  Hug
Natali, Дани си вдига лявата ръка напред, пенпердикулярно на телцето и така я държи, но това е отскоро... Четох в форума че било рефлекс от раждането  newsm78  

# 59

Natali, Дани си вдига лявата ръка напред, пенпердикулярно на телцето и така я държи, но това е отскоро... Четох в форума че било рефлекс от раждането  newsm78  

А не трябва ли да правят така бебетат,щото Алекс го прави и с двете ръце и си ги гледа.

Доника,поправка. А случайно да си зад леличката,детето дето почти не се вижда ?

Общи условия

Активация на акаунт