Обичате ли група Тоника

• 2 757
  • 44
  •   1
Отговори
# 15
valerie,  Hug  bouquet

# 16
  • София
Концерта на РИКИ Е ПОВЕРИ е на 12 май,пуснати са билетите,от 30 до 60 лева Simple Smile

# 17
Айде да ходим дружно. Аз компания за този концерт вероятно няма да мога да си намеря..

# 18
Тоника или  Richhi e Poveri дали обичам Simple Smile
Нещо ми избяга темата, но нищо и двете групи ми харесват, защото си имат една страхотна мелодичност и емоционален заряд! А, колкото до това, че песните на Тоника са крадени, какво да кажа. Тоника е създадена по модел точно на италианската група две жени на двама мъже. Песните им също са имитирали стила на Richhi e Poveri, че даже са пели песните им с български текстове! С времето това е променено разбира се.

# 19
Харесвам ги.Преди една седмица ги гледах и слушах, и пях  Laughing Бяха гости на празниците на нашия град.

# 20
Чак да ги обичам... Но иначе харесвам доста техни песни.

# 21
  • България
Обожавам ги  bouquet

# 22
Оххх, и Рики е Повери изпуснах. А бях планирала да заведа майчето. Да му се не види.

# 23
# 24
Никога не съм им била фенка, но веднъж докато щраках ТВ каналите налетях на техен концерт с Тоника. Грабна ме, бях много впечатлена, страхотно сценично присъствие, много жизнена, щастлива музика. Дано дойдат пак.

# 25
  • Sofia
Харесвам ги от отдавна, на дядо ми бяха любимци, покрай него ги заобичах и аз   bouquet

# 26

Харесвам това ( особено Voulez Vous Danser ), а Тоника са ми безразлични.

# 27
Безразлични са ми!

# 28
  • Кацнала на едно дърво.
Като дете много обичах и двете групи. Все още ги харесвам, това е музиката на детството ми.

# 29
  • София
Помня моето детство и концертите на Тоника СВ (без Ева и Гого).
Била съм малка, тока изгасна и Ваня Костова изпя народна песен без микрофон.
Беше невероятно изпълнение.
Макар и мъничка съм усетила и почувствала нейният глас.
Тогава настръхнах и се изумих, и завинаги обикнах тази група.
Това е моето детство.
Харесват ми песните, но там ...с гласа на Ваня Костова.

Общи условия

Активация на акаунт