Обичате ли група Тоника

• 2 763
  • 44
  •   1
Отговори
# 30
  • MJF
въпрос към тези посетили концерта на Ricchi e Poveri. Снимаше ли някоя телевизия концерта и ако сте забелязали коя? за съжаление го пропуснах но ако знам кога и дали може да го видия по тв ...

# 31
  • София
Помня моето детство и концертите на Тоника СВ (без Ева и Гого).
Била съм малка, тока изгасна и Ваня Костова изпя народна песен без микрофон.
Беше невероятно изпълнение.
Макар и мъничка съм усетила и почувствала нейният глас.
Тогава настръхнах и се изумих, и завинаги обикнах тази група.
Това е моето детство.
Харесват ми песните, но там ...с гласа на Ваня Костова.

Това не беше ли пред НДК на някакви избори? И аз имам подобен спомен, но може и да бъркам.

Много си ги обичам, много са ми морски и ми носят добро настроение.

Ето един поздрав и от мен - http://vbox7.com/play:cb10ba72

# 32
  • някъде под слънцето...
Хасват ми....
падам си пове4е по оригинала..., т е  първата тоника, тоника СВ и производни, малко ми сладнят..., но не мога да отрека 4е Ваня Костова има страхотен глас...
един от фаворитите ми  е "бургаски ве4ери"

# 33
  • София
въпрос към тези посетили концерта на Ricchi e Poveri. Снимаше ли някоя телевизия концерта и ако сте забелязали коя? за съжаление го пропуснах но ако знам кога и дали може да го видия по тв ...
Аз бях на концерта,(на работа),за съжаление нито една телевизия не снима,залата беше пълна,пяха с публиката,обещаха пак да дойдат,защото не ги пускаха да си ходят smile3501

# 34
Обожавам ги.
Яд ме е, че малко по-малко се разпаднаха.
Не съм пропускала концерт в Бургас.
Винаги ги гледам, като има повторения по СКАТ от най - хубавите им години.

# 35
обожавам ги, песните им направо са страхотни, особено бургаски вечери. Преди 1година или 2 имаха концерт пред Народния театър, беше без билтеи , свободни и имаше адски много хора, които им се кефеха. Дано скоро пак направят подобен концерт в София със свободен вход. Simple Smile

# 36
  • ВАРНА
не

# 37
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Много! Те имат песни, които ще останат вечни!
 smile3501 newsm51 smile3525 smile3501 smile3525 newsm51 smile3501

# 38
И песните им ги знаят няколко поколения.
Забелязала съм, че публиката се състои от малки деца до възрастни хора. И всичките знаят текстовете и ги пеят с тях.

# 39
  Преди около седмица Диомов представи новите си "открития" с импровизиран концерт. Както им казват новата "Тоника".2 момчета и 2 момичета.Мнооого са добри.Очаквам скоро да се появят и в медиите.

# 40
  • на брега на морето
"Бургаски вечери", "Нека да е лято" -
неизразимо хубави песни.

Преди около седмица Диомов представи новите си "открития" с импровизиран концерт. Както им казват новата "Тоника".2 момчета и 2 момичета.Мнооого са добри.Очаквам скоро да се появят и в медиите.

Не отстъпват по нищо на другата "Тоника",
страхотни са!

# 41
  • някъде другаде
Да и аз ги харесвам много.
И песните им ги знаят няколко поколения.
Забелязала съм, че публиката се състои от малки деца до възрастни хора. И всичките знаят текстовете и ги пеят с тях.
Точно така! Peace

# 42
  • София
Харесвам ги да. И аз израснах с техните песни. Още от мака обичах да ги слушам. Единствено Ева не я харесвам, но това не ми пречи да ми хересват песните им.

# 43
За мен пък новата и старата "Тоника" са несравними.

# 44
Бегай бе, ебати скуката.... Все едно да отидеш на море на Албена.
И тез бургаски вечери като ги запеят разни подпийнали компании лелки и чичковци, на маса с полупразни чинии салати и бутилки ракия....Мъка!

Пълен игнор!

Общи условия

Активация на акаунт