Колички за близнаци - 3

• 84 716
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
  • гр.Добрич
tatko N 1 ,  още преди месец уж щеше да ги има, а сега пък август. Типично по български все нещо чакаме. Нали трябва да продаде миналогодишната колекция.

Лизи, незнам за другите марки тип влакче, но тази на Пег Перего е цял танк. На мен лично ми е много тежка за управление, а когато се налага да я вдигнеш, за да минеш по някой тротоар #Crazy Нашата я караше само таткото, сега обира прахоляка в коридора. Една майка с АБС Зоом казваше, че е много доволна, но може би нейното шаси е по-леко.

# 601
  • Sofia
Лизи, отиди в някой детски магазин и опитай и двата вида. Веднага ще разбереш.  Mr. Green На мен лично влакчетата са ми страшно неудобни за управление. Но пък познавам майки, които си ги харесват. Въпрос на личен избор.

# 602
Споделям своя опит с близнашките колички.
Влак или пейка-пейка,защото лесно се качва и слиза по стълбища без да се вдига цялата.Досега не ми се е случвало да открия врата,през която количката да не мине-ако не в анфас,в профил минава отвсякъде.
Ползвала съм Чиполино туини и Косато.Първата за мен е много по-добра.Препоръчвам я като оптимален вариант и съотношение качество-удобство-цена.Втората,...добре че я взех втора ръка.Никак не съм доволна...

# 603
mozzi , в магазин ново бебе в гео милев нямаха все още близнашки колички от 2010г.Препоръчвам ти обаче да си вземеш модела от 2009г. ,зашото подложката на която лежат бебетата е по-мека от модела на 2010г.Сравних ги с единична от 2010г.

# 604
tatko N 1 ,  още преди месец уж щеше да ги има, а сега пък август. Типично по български все нещо чакаме. Нали трябва да продаде миналогодишната колекция.

спинки ние не ги произвеждаме ние само ги продаваме/дистрибутираме. забавянето не е по наша вина . а е забавяне в производството.

# 605
  • софия
atam , ако се родят бебетата и още няма цветовете за 2010 ще се принудя да си взема за 2009-та, но с мъжа ми единодушно се спряхме на цвят Джънгъл.За 2009-та нещо не можем да постигнем семеен консенсус Grinning Wink-той иска оранжева, а аз синя(но чакаме момченце и момиченце и той се инати за синята, била за момченца).Та се надявам най-накрая да има цветове за 2010, че ги чакам от март месец Sad

# 606
atam , ако се родят бебетата и още няма цветовете за 2010 ще се принудя да си взема за 2009-та, но с мъжа ми единодушно се спряхме на цвят Джънгъл.За 2009-та нещо не можем да постигнем семеен консенсус Grinning Wink-той иска оранжева, а аз синя(но чакаме момченце и момиченце и той се инати за синята, била за момченца).Та се надявам най-накрая да има цветове за 2010, че ги чакам от март месец Sad

обещавам да ви уведомя след 5 дни преди да пристигнат в българия

# 607
Здравейте  Flutter
Някой някъде да е виждал количка Нauck Tandem?Модела е от 2009 и е тип влакче....

# 608
  • София
благодаря момичета, явно много бързам  Blush ... като тръгна по магазините ще разбера разликата във влакче и пейка

mozzi дано успеете да си вземете Джънгъла и на мен ми допада много като цвят 

# 609
  • гр.Добрич
tatko N 1 , не исках да прозвучи като обида, но така или иначе е факт забавянето. Моите децата станаха на 10 месеца и ако трябваше още да чакам някой модел. ooooh! Подвеждаща е информацията и в официалния сайт на Екслендър, че я рекламират тази нова колекция от 4-5 месеца, а не се знае кога ще дойде. Навремето така беше и с близнашката количка на ТФК.
Иначе бих казала, че за 800лв. Екслендъра е с много удобства - чувалчетата са много дебелички, чаната е голяма и заслужава си.

# 610
  • софия
mozzi дано успеете да си вземете Джънгъла и на мен ми допада много като цвят 

Дано-и аз ще се радвам, харесва ми много като цвят, а иначе количката ще е твърдо X-lander

# 611
Здравейте  Flutter
Някой някъде да е виждал количка Нauck Tandem?Модела е от 2009 и е тип влакче....
Имаше я преди около месец в Комсед до Билата на бул.България  Peace

# 612
Ходих преди време там, но нямаха Cry Дали пък не е станало чудо и не се е появила една бройка  newsm78

# 613
Здравейте,включвам се в темата-до сега не съм писала Simple Smile
Какво ще ми кажете за количките на Бертони? newsm78
 По принцип търсим някаква поевтина, но да не е много голям боклук- след някой месец ще ни трябва вече зимна количка за близнаци 1stroller newsm05
Ще се радвам ако някой ми помогне в избора  bouquet

# 614
Аз ползвам Бертони и съм много доволна. Тя е ползвана преди това две години, но въобще не е мръднала. Мога да я управлявам с една ръка, има няколко позиции на облегалката и въобще не мога да я нахваля. Търся си друга количка, защото тази не влиза в асансьора, а вече ми е трудно да мъкна децата до мазето ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт