Колички за близнаци - 3

• 84 128
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Инка, виж в тази тема
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=430430.0;all
Количката я има в американските сайтове, няма да има проблем да ти я доставят. Преди две години мами от отчетната си поръчаха летни колички от САЩ, тогава излизаше доста изгодно, сега не знам как е.

Набързо мернах ревюта - имай предвид, че в сгънато състояние е доста обемна, то се вижда и на клипчето, виж хубаво размерите и прецени добре как ще се събира в колата да няма после изненади, дръжката също не се регулира и ако си по-ниска може да ти е висока, виж и там как ще ти е височината.

Иначе количката изглежда супер - аз съм фен на този тип колички Peace

Козатото я гледах в Бейби Мола в събота. Аз обаче хич не я препоръчвам, сори ама е много зле, пиша от опит с нея, лично мнение. Дори не е лека, почти 14 кг е.

# 646
И аз сега гледах разни ревюта на количката, но по това, което видях ми се струва, че тя е за деца над 6 месеца, няма напълно легнало положение,дано се бъркам  Tired

# 647
  • София
В сайта я дават за деца над 6 седмици
Ето размери
Разгъната: 74,93L x 76,2W x 104,14H
Сгъната (без гуми): 91,44L x 76,2W x 33 H
сгъната (с гуми):91,44L x 76,2W x 40,64H

Тегло (без гуми): 10 кг
тегло (с гуми): 14,3 кг  Simple Smile
Издържа тегло до 45 кг  Simple Smile

Ширина: 76,2
Височина на дръжката (от земята): 104,14
Гуми: 30,48
Височина на облегалката:54,61
Височина до сенника:63,5
В сантиметри е  Peace

sunshiny, аз за Zooper-а съм чела само добри отзиви, миналата година дори бях на път да си я поръчам от САЩ, ама нещо не бях превърнала правилно инчовете в см, и мислех, че седалката е 25 см широка, това ме отказа. Но си спомням, че за гумите нямаше забележки, има много добри амортисьори и вози добре дори по неравни терени. Това че е подобна като Чиполиното не означава, че е същото качество и че ще вози като нея Peace За такъв тип количка има много екстри, направо си е перфектна. Ако не е някоя серия специално за европейския пазар дори би трябва да издържа до 20 кг на седалка.
От леките колички аз бих избирала между Zooper, Макларън и минито на Бейби Джогър. От трите обаче Zooper-ът е най-обемен в сгънато положение.

# 648
Танини, много благодаря за поясненията Hug, и на мен Zooper-а ми изглежда доста добра, и с широки седалки, но наистина сгъната почти не променя размера си, освен на височина Rolling Eyes

# 649
Здравейте!
Някой знае ли нещо повече за количката Пег Перего Ариа Туйн?Става ли за новородени бебчета?Харесва ми но незнам дали ще е удобна и практична.Бебчетата ми ще са септемврийски и се надявам на хубаво и топло време след това.Какво бихте ме посъветвали?
Благодаря!

# 650
  • гр.Добрич
Achi , ние сме с Пег Перего. Няма напълно легнало положение и чувалчетата не са много практични, защото са само долу на крачетата и като захладнее времето няма как да ги издърпаш по-нагоре. Иначе е лека и се сгъва лесно. на моята и пада нещо спирачката незнам защо и коша дост виси, че като го напълня и се сурка по гумите.

# 651
А какво ви е мнението за тази количка?

http://www.kraftbaby.com/urunler.asp?p=2&PID=35&CatID=9

# 652
Според мен има прекалено много достъп м/у двете деца, предната гума ако не е завиваща ще е доста трудно за управление и ако сте с малка и пътувате често - големите гуми ще са в голям минус  Peace Но пък от друга страна, ако имате място за съхранение и превоз, големите гуми са за предпочитане!

# 653
Грета, не мога да кажа от личен опит, но понеже от известно време спирам всяка мама с  близнаци да я питам за количката и  Blush, та онзи ден видях една майка с такава количка, децата бяха на повече от годинка, майката ми каза,че е супер доволна, била адски маневрена, показа ми как я завърта с една ръка, с двете деца вътре  Simple Smile В асансьор със сигурност не влиза, и може би не е много компактна като се сгъне, но за маневреност, жената каза , че е супер доволна Simple Smile

П.П. Виждам, че си от Варна, тези колички могат да се поръчат от един магазин, който се намира на Цар Освободител /на ъгъла с
Ген.Колев, не се сещам за номера точно Peace/

# 654
Ами и аз така харесах количата - видях една близнашка мама да си вози близнаците и я поразпитах. Тя беше много доволна и силно ми  я препоръча.
Иначе при сгъване колелета се свалят, предното се върти на 360 градуса, има напълно легнало поожение и в цената влизат дъждобран и зимно чувалче.

# 655
# 656
Момичета,моля ви за съвет.Трябва ми спешно количка,която да се събира в малкия ни асансьор.
Вариантите са или макларън,понеже е съвсем тясна и ще влезе,
или количка със седалки една зад друга.
Кое от двете? Rolling Eyes

# 657
Феникс, много пъти съм писала за чудесата с асансьорите на нашия Макларен.
Предполагам, че всяка количка от този тип чадър ще стане (Косато и т.н.)

Аз леко сгъвам количката барабар с бебетата вътре и ако после асансьорът позволява вътре я отпускам. Обратната процедура на излизане. Звучи сложно, но по-добре от без асансьор.
 Peace
Една зад друга количките са по-дълги, но ако асансьорът ви е тесен , но дълбок, измери го и си прецени. А и май са по-скъп и обемен вариант от чадърите.

# 658
noraishkova,благодаря за бързия отзив.
Косатото го имаме и не влиза...другата ми е Чиполино и тя влиза обърната в профил и то с доста зор и бутане,с риск да се потроши Mr. Green
Хм,трябва да се разровя да видя какво си споделяла за Макларъна.Мен ме спира това,че е с ултра мини гуми,а и седалките са тесни Rolling Eyes

# 659
  • Някъде там...
Феникс, и моята влиза по същия начин като Макларъна - Obaby Apollo. Сгъвам я леко с бебетата вътре колкото да влезе през вратата. Седалките обаче са от тесните, но я ползвам за придвижване на малки разстояния - да закарам децата до  някоя близка площадка например или когато излизам набързо. За дълги разстояния си ползвам Хаука, защото е по-маневрен.
Аполото е по-евтин вариант от Макларъна, а аз засега съм доволна от количката.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт