МАРТенчетата мънички,се кокорят вече със очички!

• 14 487
  • 291
  •   1
Отговори
# 255
Днес бяхме на първа консултация. Бебка е качила 1100гр и е пораснала с 3.5 см. Поръчахме "Пентаксим" и другия месец ще й я сложи докторката. Забравих да я питам за масажите  Embarassed . Вие правите ли вече?

...
  bouquetЧестит прозник на именниците!  bouquet
Какъв празник е днес  Blush  Embarassed  Blush ?

...
  Пък и айде малко да сменим обстановката - само за колики, запушени нослета и прочие четем написледък  Mr. Green
...
Ами за какво друго да говорим като на този етап това ни вълнува  Rolling Eyes

# 256
Еми, Слънце, радвам се, че това те разведрява, пък не знам кой на кой гледа сеира.

# 257
Хехе, пак се карате май  Mr. Green
Аз да вметна че вината Тедсън да я няма е моя-мерси, че казвате за такива пропуски, явно като съм редактирала темата(сега особено покрай тия рамки и снимки е голяма лудница)съм я изпуснала.Ще я добавя разбира се, но в другата тема, че незнам защо не мога да редактирам първия пост... newsm78 Писах до администраторите, ама да видим...

# 258
  • Стара Загора
Еми, Слънце, радвам се, че това те разведрява, пък не знам кой на кой гледа сеира.
който на когото иска!!!

# 259
Здравейте мацки,
Ние от няколко дни сме на черееешата,къде спим,къде не спим,вчера цял ден се носихме и др,такива.
Искам да попитам дали някой има телефона на д-р.Драганов,ако може да ми го пусне на лични.
хайде до после,че пак ревем

# 260
an_iv  кажи кой е този магазин и къде се намира за да купя и аз КАН БЕБЕ?Никъде не ги намирам?
Слънце ти ли беше пуснала  и снимка??От къде ги купувате тези памперси?Аз съм района на борово и не ги намирам?

# 261
  • Стара Загора
an_iv  кажи кой е този магазин и къде се намира за да купя и аз КАН БЕБЕ?Никъде не ги намирам?
Слънце ти ли беше пуснала  и снимка??От къде ги купувате тези памперси?Аз съм района на борово и не ги намирам?
За софия не мога да ти помогна къде ги има, при нас ги има във всеки бебешки магазин. Ето ти пак снимката

# 262
  • София
Хайде и от нас един мрачен привет

Днес е едно мързеливо и сънливоооо - добре, че и Билянката е на моето дередже. Спи детето за сега, та ще видим довечера как ще я караме. Иначе и аз като една добра майка днес реших да експериментирам - без капки за колики !!! За сега няма рев, но май доста й чувам да къркори коремчето, а и попръцква - преди малко дори скимтеше и виеше, но отказваше да се събуди. Дадох бибка и се успа.

Преди малко изгледах и клипчетата (благодаря пак на milenium - дано не бъркам) - много успокоително ми подействаха. Та като се събуди после ще я пробвам и с повиването. Пък нали вече сме на повече от 3 месеца някакси мисля, че ни е ред да приключваме с коликите.

Не помня дали споделих, но нашата мома се плюнчи много - на балончета изкарва слюнката, а понякога направо й се стича по бузката - чудя се на какво ли е признак това - зъбчета ли ????  Crazy

А случайно да има някоя мама смелчага, която да е излизала на разходка??? Аз смятам утре да се престраша, пък дано да е по-топличко...

Хайде дано болки и сополки отшумяват бързо.

Аааа и последно, маймунке, ама голям акробат това малкото маймунче. Нали съм го виждала вече на живо - направо ясно визуализирах разказа ти.  Blush

Честито на всички, които имат повод за празнуване smile3525 newsm51

# 263
Здравейте мамчета   Wink  

аз днес умрях от скука - Валерчо спинка почти цял ден ,но за сметка на това сигурно довечера ще ми се отплати  или още следмалко   Mr. Green  

на всичкото отгоре нямаме вода и немога да изпера,немога да се изкъпя / поне това можех спокойно да свърша  сега   Sad  / абе нищо немога да направя  ooooh!

честно казано и тук в Търново ги няма много тези памперси ,но за моя радост ги има в едно магазинче което много ценя  Peace  

а пък ние чааааакк утре сме на първа консултация - крайно време беше / нещо неможах да разбера защо нашето педи я отложи толкова   newsm78   ,ама нищо - здраве да е /

в интерес на истината и ние имаме едни сополки  ooooh!  така му хрипти нослето,чак ми става жал!!!Не си спомням коя мама беше писала,че като суче детенце не му хрипти нослето - ами и ние сме така - много странно,но добре ,че пък става така  Rolling Eyes  аз му впръсквам Риномер бейби и после правя едно фитилче от памук и изваждам негодниците  Peace  

Дърта маймуна - направо ме разби твоето описание на малкото маймунче  Joy  то и мойто заема едни странни пози и се благодарям ,че има решетки,че може някоя сутрин да го намеря на земята  #Crazy  явно родените на 11ти маймуни са така  Laughing  / и аз викам на мойто ,че е Маймунче ,защото първият път в болницата като го видях съблечен ми прилоша - едно космато и ми прави едни физиономии  #Crazy  Косматото ми маймунче  Wink  /

а размърда се - отиваааам   Crazy

# 264
Тони-ст, и мойта щерка си прави балончета  Laughing Много е смешна. Ще видим как ще е тя със зъбите  Rolling Eyes На Маги не съм усетила как и пробиваха - нямаше ни вопъл, ни стон, ни лиги. Абе сега, като се замисля или съм забравила всички тези моменти, или Маги е била супер послушно бебе  Mr. Green

За оформянето на темата, аз чистосърдечно си признавам, че съм от тези дето не им се занимава  Embarassed Еми на мен ми мина ентусиазма с пускането на доста теми по времето на Маги и вече определон ми е досадно тази задача  Rolling Eyes Честно казано, аз напоследък въобще не обръщам и внимание какво пише из първия пост  Embarassed По едно време забелязах, че нещо Любомира я нямаше, но след това пак се появи, така че няма проблем  Peace

А за развер.дряването на темата, в другата отчетна си бяхме решили да си избираме "Тема на броя" така да се каже. Казваме, че всеки ще си каже мнението за някаква тема различна от бебетата. Или всеки да разкаже как му е минала сватбата или нещо такова  Peace
Ако искате може и тук така да направим  Grinning

Хайде, че пак ме зоват  Crazy

# 265
Ами аз кво да кажа и Слънцето е права,че едно и също говорим! Ама пък за темите-аз нито мога,нито имам желание и време да се науча! Едва успявам да ви прочета,а кво остава и теми да правя! Ма както и да е,но спора разведри нещата,чак ме накара и аз да пусна 1 пост! Hug

# 266
 Laughing спора винаги разведрява обстановката в наш'та тема  Laughing и все се намира време да се изчете  Laughing Mr. Green

ТаняР и моя бебешок се плюнчи..едва ли е признак за никнене на зъбки толкова рано  Laughing Laughing Laughing

айдееееее  размрънкахме се и ние.(вече си имаме бебефон)

# 267
  • София
Слънце, не ти ли прави вече впечатление, че само ти изключително мърмориш за тези теми?
Е, добре че е Слънцето да мисли малко по- предварително за нещата, бих казала, и да ни организира. Не може да не им го признаете с Белла, че добре се грижат за темичките ни, за сметка на тяхното лично свободно време.
Incognito днес Мартин има имен ден
TaniaR аз съм я изкарвала на такова време Мария. Днес обаче ме примързя, защото и без друго нямам някаква работа за вършене навън. Утре ще излизаме ако не вали.

# 268
  • Стара Загора
спора разведри нещата,чак ме накара и аз да пусна 1 пост! Hug

Ами тогава по често да ги създавам споровете белким се разписваш по често в темата  Mr. Green Hug

# 269
спора разведри нещата,чак ме накара и аз да пусна 1 пост! Hug

Ами тогава по често да ги създавам споровете белким се разписваш по често в темата  Mr. Green Hug

С удоволствие! Mr. Green Peace

Общи условия

Активация на акаунт