Аз първо бях убедена, че празнува на Еньовден (празника на билките), но като се роди нашата Биляна и четох последния параграф липсваше (явно са го дабавили впоследствие). А моят свекър е Цветан и както се шегуваха приятели, очевидно сме си кръстили щерката на дядо й, така че ние (ще) празнуваме на Цветница, а вие с твоята Билянка имате избор 
А на мен, както и предположих, адски ми се спи.... дано да успея да дремна следобедно. Сега съм пуснала точно шума от вентилатор на Бибката и вече "откъсна цветето", пък да видим до кога, дали ако го спра ще се събуди.....

Да спеделя и за нашия най-оригинален подарък от вчерашната погача - Сребърен комплект за бебе - изобщо не бях и подозирала, че има такова нещо... Сега пък от вас научавам за отпечатъци от ръчички и крачета.... А отделно ми подариха и една голяма картонена кутия (прилича на папка по начина й на отваряне), в която се съхранявали бебешки цености - първа косичка, пъпче, ... може би и такива отпечатъци.... Аз за сега мисля да прибера там гривничките ни от болницата

Днес очаквах в това студено време да има по-голяма активност във форума, но явно е и доста сънливо времето - дано тези, които имат нужда от сън да си понаваксаме

Честити месечинки на малките ни бебоци
Искам да питам мамите,които са си свалили бебшкия електронен дневник дали успяхте да го инсталирате.На мен не ми дава.Къде е кракът?Майче аз не го виждам
и сега на ново
освен това педито ми каза че вече са приели тактиката да се гушкат бебетата и че не могат да се разглезят до 3тия месец, по-добре е да се гушкат защото до третия месец нервната с-ма не им е укрепнала и те се стряскат и плачат от всичко а мама е за това - да гушка успокоява и да е до бебето когато има нужда от това! пък като стане на 3 м ще видим

Иначе Алек се представи на висота, бяхме го сложили в кенгуруто и на него явно много му хареса-спа през цялото време.
При излизането му облякох едно космонавче, което му беше доста голямо, а днес му стана, много се радвам. Другата седмица ще го мерим пак, дано вече да е качил повечко килца 

Колко различно е само, когато човек е здрав!
ама, като се замисля, не бях излизала от 24ти, когато постъпих в патологията (ако не се броят многото прегледи в ТК, на които обаче отивах и се връщах с кола). вчера също излезнахме, но имаше малко гаден вятър