Гаденето отшумя, СЕПТЕМВРИйска мама разцъфтя

• 12 135
  • 287
  •   1
Отговори
# 135
Добър вечер, момичета!
Малко със закъснение искам за честита вчерашния празник на всички красиви цветя! И виртуално да ви почерпя за здравето на моето малко цветенце - Невенче.
Ние бяхме на село, после минахме и през ПЕрник, обрахме подаръците от бабите и се завърнахме щастливи вкъщи. Изкарахме си супер, времето беше разкошно, помързелувахме и... така.
Арлина, Киара, не се притеснявайте за малките, няма да усетите кога ще стават сутрин със светнало лице и ще бързат да отидат при приятелчетата си  Peace
За ФМ - цените, които обсъждате ми се струват абсолютно изкуствено завишени. А това с трийсетте лева за диска направо ме утрепа. За три клика с мишката - 30 лв.  ooooh! Ми аз тогава що не съм милионерка?! Както и да е... А за детските неща - направо съм супер радостна, че имам всичко от Невена (вкл. и момчешки дрешки), та ще мина тънко, само с ново бельо и шишета (евентуално).
А за бременните друхи... дави кажа за моя ужасен късмет. Харесах си едни джинси от продавалника и днес се видях с майчето и ги взех. Меря ги аз в офиса - ми тесни ми на талията. Т.е. точно на ръба под платката. Иначе са страхотни, ама кат не мога да седна с тях... Направо умрях от яд  Cry. Сега сигурно ще ги пусна пак в продавалника, дано някоя друга мама има повече късмет. Ако пък някоя от вас се интересува - да ми пише, взех ги за 13 лв. и наистина си струват. Но не е в това въпроса, просто нямам нито една удобна дреха за сега, освен една дънкова пола, която по някаква огромна случайност ми стана (пак от продавалника взета). Ама не мога всеки ден да съм с нея... Иначе си накупих разни неща, но са по-летни, сега нямам търпение да стане топло и да дефилирам по улиците  Joy
Искам да успокоя всички, които имат някакви притеснения - изпращам по една сърдечна прегръдка на всички от вас! Мислете позитивно.
Май това ще е за тази вечер, нямам с какво да се похваля, пък да ви се оплаквам... нЕма смисъл, животът си върви и с него всички екстри...

# 136
Неки, не е ли рано за такава диагноза, на систъра и се получи,когато кърмеше, и тогава, какви ли не съвети, на доктор ходи и помогна една пастичка, с която мажат гърдите на козите.

# 137
  • Испания и Стара Загора
tsveta наистина е по-добре да пиеш нещо топло за да не се разболееш Peace

Тук пък не дават диск с бебето.Но цените ,за които говорите наистина са доста високи. ooooh!
Да се похваля от моя мъж WinkДнес ми се развали пералнята.До сега се мъчихме да я направим и се оказа,че трябва нова помпа.И понеже бях пуснала да пера и дрехите са накиснати,моя мъж реши че той ще ги изпере.Сега това прави,а преди това изми чиниите от вечерята.Чак ми стана неудобно,защото той тази вечер  е и нощна смяна на работа.Но не дава аз нищо да правя.Само готвя. Rolling Eyes

# 138
  • София; Дружбето
Момичета, аз имам едно дънки пуснати в продавалника. Ако на някой му станат ги давам с евентуално връщане http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=533478&cat=500
Ако някой ходи при Марков на фетална или вече е ходил, моля да даде прясна цена за ФМ, че да не се окажа без пари като отида Crazy

# 139
  • София
А диск трябва ли да си носим??
Във Фемина не трябва, за тия 30 лева ти дават  Laughing Нас лекарката ни пита дали искаме, като ни обясни и колко ще струва, та на място решихме, че искаме.

# 140
Неки, не е ли рано за такава диагноза, на систъра и се получи,когато кърмеше, и тогава, какви ли не съвети, на доктор ходи и помогна една пастичка, с която мажат гърдите на козите.

Да ти кажа честно и на мен ми е странно, но червеното още не ми е минало, а вече втори ден пия антибиотика.
Търсих инфо в интернет, но при бременни нищо не откривам. Доколкото разбрах мастита след раждането е друг вид.
За съжаление тук няма много специалисти, единствено можеш да отидеш на хирург. Не знам какво да правя. Ще изчакам още 1-2 дни и ако не забележа промяна ще отида пак.

# 141
Неки:попитай консултантите по кърмене в кърмаческия,дано те да помогнат.

# 142
Помагайте за резултата от БХС
AFP-алфафетопротеин 22.05-110.25
Човешки хорионгонадотропин 3.1-15.5
Риск 1:3907
Възрастов риск 1 от 716

# 143
като гледам всички изследвания в БГ колко са скъпи...Тук всичко ми покрива касата.и диск ми дават всеки път и снимки.Аз съм много доволна,защото мъжа ми не може да идва с мен заради работата,та после вкъщи го гледаме заедно.

# 144
  • Пазарджик
Здравейте мамчета, честито на тези който вече са разбрали пола на бебоците!
tsveta аз съм си записала час при Марков в МЦ "Марковс" на 11.05.09г. и по телефона ми казаха, че ФМ ще струва 80лв. /предполагам, че ще е на 3Д/ и доплер по желание 20лв, но незная нищо по въпроса със запис на бебото. Решила съм да си нося диск пък каквото стане, по важно е бебчетата да са добре.
 Hug на всички и приятен ден.

# 145
Здравейте, момичета! Аз да ви се похваля днес- вече съм мн по-добре и имам сили да стана от леглото. Но пък за мой късмет времето е толкова лошо, че няма да мога да изляза на разходка и днес ще съм си пак вкъщи. Нямам вече търпение да отида на преглед и да видим пола, ако реши да се покаже де.  Laughing
 Усещам го , че мърда, но е от време на време и ме е ритнало до сега само 2 пъти. А съм 20 г.с. Нормално ли е? Хайде чао за сега от мен. Желая ви хубав и слънчев ден!

# 146
Za 1 бременност е нормално към 20 седмица да се усети. При 2-ра 17-18, че и по-рано при някои.

# 147
Помагайте за резултата от БХС
AFP-алфафетопротеин 22.05-110.25
Човешки хорионгонадотропин 3.1-15.5
Риск 1:3907
Възрастов риск 1 от 716

Ako имаш време погледни тук. Много е дълго и нямах време да го изчета. Този доктор се е подписал под моите резултати, даже някъде и телефон му срещнах в постовете.

# 148
  • Sofia
Tsveta, прегледа при Марков ми струваше 80лв +20лв за диск. Общо 100лв платих.

# 149
Привет и от мен момичета Simple Smile

цвета, много хубави дънки, ама жалко, че са мънички... за мен трябва нещо по-рубенсов тип Simple Smile

фифонка, ако се чувстваш добре може да си направиш малка разходка за тонус Simple Smile
Много се радвам, че си  усетила бебо. Ще видим кога и аз ще усетя моето беболинче.

Аз гледам, че се е смрачило навън. Искрено се надявам тази вечер да не вали, че трябва след работа да ходя да купувам билети за Пловдив.
Тука от 2-3 дена нещо подсмърчам и това не ми харесва... Дано да се стабилизирам в скоро време. Засега само Цитросепт-а ме крепи. Ама около мене постоянно някой киха, кашля и тн... А някои като че ли нарочно ми се навират. Даже на една колежка й се скарах да не се навърта много около мен и да ми кашля в лицето. Може да съм била малко груба, ама като не се сещат сами... Аз като съм болна гледам да страня от другите, а не да ги прегръщам и да плюя вируси.
Та засега пия Цитросепт и поддържам тонуса някак си. Този Цитросепт е наистина панацея. Може и аз да си внушавам, ама и така да е, важно е, че ми върши работа Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт