Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да откажа час за лекар на 30 април?
Как да се справя с болки в гърба по време на бременност?
Какви са ранните симптоми на мастит по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да откажа час за лекар на 30 април?
-
Как да се справя с болки в гърба по време на бременност?
-
Какви са ранните симптоми на мастит по време на бременност?
-
Къде мога да намеря евтини дрехи за бременни?
-
Как да се справя с гаденето по време на бременност?

Ми аз тогава що не съм милионерка?! Както и да е... А за детските неща - направо съм супер радостна, че имам всичко от Невена (вкл. и момчешки дрешки), та ще мина тънко, само с ново бельо и шишета (евентуално).
. Сега сигурно ще ги пусна пак в продавалника, дано някоя друга мама има повече късмет. Ако пък някоя от вас се интересува - да ми пише, взех ги за 13 лв. и наистина си струват. Но не е в това въпроса, просто нямам нито една удобна дреха за сега, освен една дънкова пола, която по някаква огромна случайност ми стана (пак от продавалника взета). Ама не мога всеки ден да съм с нея... Иначе си накупих разни неща, но са по-летни, сега нямам търпение да стане топло и да дефилирам по улиците 
Днес ми се развали пералнята.До сега се мъчихме да я направим и се оказа,че трябва нова помпа.И понеже бях пуснала да пера и дрехите са накиснати,моя мъж реши че той ще ги изпере.Сега това прави,а преди това изми чиниите от вечерята.Чак ми стана неудобно,защото той тази вечер е и нощна смяна на работа.Но не дава аз нищо да правя.Само готвя.
на всички и приятен ден.