"През облаците слънцето наднича, ДЕКЕМВРИйчето в парковете тича!"

• 15 743
  • 243
  •   1
Отговори
# 165
Сорс, убихте ме с таз песен! Моята мома певица няма да стане, със сигурност!

И ние сме приети, днес обаче ни върнаха за още документи (носех всичко от списъка), обаче... те не искали тигър, искали Бенгалски тигър #Crazy

# 166
  • София
Здравейте Simple Smile
За първи път влизам в ролята на отчетен "спамър", но пък идеята си заслужава риска Simple Smile
Ако се чудите как да зарадвате децата си за първи юни, а в същото време имате желание да направите и нещо добро, просто ей така Simple Smile,
можете да се присъедините към тържеството в София.
Подробности:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=395157.0
БЛАГОДАРЯ ВИ!   bouquet  bouquet  bouquet

# 167
Честито на класираните за ДГ   Hands Clap и стиснати палци за останалите  fingerscrossed! Виктория от септември, живот и здраве, ще я прехвърлят в 1-ва група, дано да хареса новите учителки и всичко да е наред.  Peace
Ето най-после и обещаните от мен снимки:
Сандалите Масата със столчетата Госпожицата и още няколко нататък с братовчедите.  Grinning
Лека нощ!  smile3524

# 168
Ей момичета почвате да ме навивата  Laughing, дано се престраша. Имам и друг проблем след раждането не можах да си сваля реалните килограми и сега, ако забременея си мисля да не стана вече някой слон.  newsm78
Иначе и аз иммам познати с по-голяма разлика при едните е добре, но при другите е кошмар.
И ние се класирахме за ДГ, а тя е срещу нашия блок, пресичам и сме вътре. Гадното е, че построиха блок в градината и намалиха двора. И за първа група няма никакви съоражиея отвън. Иначе трябваше с колата да я карам.

# 169
lia25- и ние до нас имаме градина, пресичам и съм там и там беше приет Владко, даже идваха до нас да го търсят там да го записвам  #Crazy, отначало там исках, ноооо като се сетих едно време аз като нях малка нашата градина беше пак така близо до нас, и все имаше една госпожа, дето ни шамареше и щом тя беше на смяна, ние с брат ми си плюехме на петите и изчезвахме у нас, нищо, че никой няма  Whistling. Та като гледам наш Владко какъв е бяс, като нищо някоя госпожа ще се отплесне и той ще е пред нашия блок, то от двора им се вижда входа на блока  Joy. Затова и сега яслата е по-далечко от нас и градината ще е така. Аз така и така вървя по-този път да отида на работа Hug, не ми пречи да го разнасям, е зимата си има кусури, нооо...
А тази Вики колко е сладка, какви муцуни прави само Hug
Сончето е следващия Мюзик Айдъл  Peace

# 170
Здрастииии!
Да се отчета - Коко заведен на консултация от баба - 16 кг, 97 см. За 1 юни ще изпратим пари за колело и люлка и на баба му съвсем ще се оправи остеопорозата  Mr. Green. От вчера е на ясла по половин ден. Много добре му понася и нашата липса и яслата. Гушкал и целувал всичко женско от всички възрасти  Blush.
А вие гушнете вашите и ги целунете и заради мен!  Heart Eyes

# 171
Според мен Соня пее:"Кара, кара песен, ... като тати голяяям!" Мнооого е сладка!  Heart Eyes

# 172
  • София
Браво на Сонче, ето ни и нас с колелото Wink
http://family.webshots.com/video/3048724920071188440wSJUbG

Гледам сандалки сте купили, аз сега гуменки взех пък сандалки другия месец, но определно ще са затворени отпред Wink

Поздрави Heart Eyes

# 173
  • София
Здравейте, девойки!

Ние на градина не сме приети, много ми е криво и представа си нямам какво ще правим. Както и да е.

Браво на Сончето и на Евка, как само карат. Моят малък мъж не може да кара още колело. Не иска да върти педалите, колкото и да го убеждавам, казва "не мога, мамо, не мооогаа!". Не знам как да му покажа, че не е трудно.

Вики е много сладка, как само позира за снимките Hug

# 174
  • сто акровата гора
Записахме се в градината  Party Чаках от данъчното едни документи, та днес бяха готови и всичко е ок.
Благодаря ви че се опитвате заедно с мен да разшифровате песничката  Joy
Днес я запя на входа в яслата и госпожите се захванаха да я разберат. В тях ми е надеждата, че те си знаят какво учат в момента, иначе всеки пее различни думи, само мелодията уцелват в общия случей  hahaha
macko супер сте  Hug Сонка като видя Евка и каза че иска и тя да кара с куче  Crazy та вчера гонихме по спортната академия един кафяв кокершпаньол и много доволна беше  пък и наставления му дава от коя страна на колелото да бяга Joy
За обувките, имаме отворени сандалки, които не иска да носи навън, затворени "като на мама" модни, тип лодка с ластична каишчица отгоре, на пеперудки, те са любимите и гуменки 2 чифта. От отворените сандали се отказа като излизахме с колата за яздене, жули си пръстчетата.
И още не мога да я накарам да обуе пола или рокля, рев страшен, имаме напредък де, едно комплектче с къси панталони го облече, то е тип пижама, за в къщи. Но иначе си стои по потник и гащички, а вчера се наконти, дано успеем да се прилъжем и за роклите  Peace
Приятен дъждовен следобед от нас   bouquet

# 175
  • София
Хи хи Соси да ви дадем Ритката за няколко кръгчета Peace
Тия дни нашата мома пък сама се съблича и стои голичка от кръста надолу и само се гоним с панталони и чорапи, поне нещо да има на дупето #Crazy

# 176
Привет момичета Hug
Лелелеее колко са пораснали дечицата, да са ни живи и здрави Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes.
Ето ни и нас:
http://picasaweb.google.bg/dilianch/BebeKosio#5341518110638030066

И ние сме приети в градината и от септември ще се пробваме, пък да видим Peace
Купих на Елена ето тези сандали и много съм доволна: http://www.kids.bg/product_info.php?cPath=7_69&products_id=5858
от естествена кожа са и отзад на глезена са твърди Peace

Аз пак да си питам, срещичка няма ли да си спретнем някоя събота например?

Целувки от нас  bouquet

# 177
  • Под Сините камъни
Здравейте момичета.Леле колко сте писали човек докато ви изчете и забравя какво иска да пише  Joy.
С памперса и ние сме до никъде.Пълни го с голяма радост,иначе големите работи когато иска да ги върши идва и си казва.Сандалки купихме отворени отвсякъде.За обличането е облечен винаги по леко от мен,че аз съм зиморничава.И хубаво,че детето се поти иначе ще го навличам като мен.За подстригването ние се подстригахме.Най сетне навихме татито,че той нали е рокер и искаше и Миро да е с дълга коса.Колело не смятам да взимам имаме едно наследство от каката,но още ние голямо може би догодина ще го караме.За това лято му взехме акумулаторна кола и много и се кефи.Имаме и колело като мотор,но и той като Алексис не може да върти педалите.Я да ви питам имали още дечица които още смучат биберон и пият мляко от шише.Ние сме още така и направо в чудо се виждам как ще се отучваме.Другата седмица съм си взела 5 дни отпуск и смятам сериозно да наблегнем на гърнето и отучването от бибата.Ние не сме приети в градина и оставаме в яслата до юни 2010г.Айде това е от мен че дълго стана.ПРиятен уикенд от нас.
Ето и няколко снимки да ни видите.             http://www.peca1218.snimka.bg/album.php?album_id=221500&pid=12596509

# 178
И аз съм в голяма чуденка дали да не си взема 1-2 седмици отпуск и да наблегнем на гърнето  newsm78. Иначе за пиенето на мляко от шише няма как отговоря, тъй като Венета все още е кърмаче и шишета почти не сме ползвали за нищо. Пие вода от чаша с накрайник обаче. Преди няколко дни опитах да я уча от нормална чаша, но след като се задави повече не пожела да продължим с опитите.
Венета свикна да си носи косата вързана. Правим по две малки опашчици, тип "кукуригу", че като направим само една се сърди. Laughing
Подкрепям Дидето за среща! Казвайте кога и къде да се видим!

# 179
Здравейте! Хайде да се похвалим! Мишето си има братче. Казва се Ивайло и се роди на 27 май в 15 часа. Вече сме си в къщи и се гушкаме и цункаме.

Общи условия

Активация на акаунт