И ние сме приети, днес обаче ни върнаха за още документи (носех всичко от списъка), обаче... те не искали тигър, искали Бенгалски тигър

,
и стиснати палци за останалите
! Виктория от септември, живот и здраве, ще я прехвърлят в 1-ва група, дано да хареса новите учителки и всичко да е наред. 

, отначало там исках, ноооо като се сетих едно време аз като нях малка нашата градина беше пак така близо до нас, и все имаше една госпожа, дето ни шамареше и щом тя беше на смяна, ние с брат ми си плюехме на петите и изчезвахме у нас, нищо, че никой няма
. Та като гледам наш Владко какъв е бяс, като нищо някоя госпожа ще се отплесне и той ще е пред нашия блок, то от двора им се вижда входа на блока
. Затова и сега яслата е по-далечко от нас и градината ще е така. Аз така и така вървя по-този път да отида на работа
, не ми пречи да го разнасям, е зимата си има кусури, нооо...
.

Чаках от данъчното едни документи, та днес бяха готови и всичко е ок.

Сонка като видя Евка и каза че иска и тя да кара с куче
та вчера гонихме по спортната академия един кафяв кокершпаньол и много доволна беше пък и наставления му дава от коя страна на колелото да бяга

. 

.
. Иначе за пиенето на мляко от шише няма как отговоря, тъй като Венета все още е кърмаче и шишета почти не сме ползвали за нищо. Пие вода от чаша с накрайник обаче. Преди няколко дни опитах да я уча от нормална чаша, но след като се задави повече не пожела да продължим с опитите.Препоръчани теми