Не съм писала скоро, че покрай двамата време не остава

Ние сме добре, Елена за сега много ме слушка детето (пу-пу-пу) като кака, помага ми даже, гали Косьо, целува го да му минат коликите
, даже не разрешава друг да го гушка освен мен и тя самата detelini , честита радост мила, и без такива мисли, ще видиш колко прекрасно е да имаш момиченце

Само като каже "мамо" и се гушне нежничко в теб, направо се разтапям от кеф
. А сега вече връзваме и плитки, за което най-много съм си мечтала 
Лека бременност ти желая и най-сладката дъщеричка

Относно мерките - ние сме 13 кг и 91см.

Елена вече е окончателно без памперс, от което съм безкрайно доволна

А ето как кака Ели приспива с песен бебе Косьо:
http://picasaweb.google.bg/dilianch/BebeKosio#5328557500259238578
Хайде да си спретнем срещичка скоро
. Аз нали сега съм си вкъщи и в хубавото време не ме свърта, а и като се кърмим ми е лесно да сме повече навън и естествено давам зор 
Целувки от нас

Соня така си го обича, но вече не може да се ремонтира. Та ще се купува ново то ясно, сега обаче се чудя какво - пак триколка, или да търсим някое мъничко с помощни колелца?
Дайте мнения моля, а и къде да гледам за такива колелца. Да вземаме пак триколка ми се вижда супер излишен разход, другото поне ще е с перспектива, ама ще може ли да го кара се чудя, тя се оправя доста добре с превозните средства де, ама малка е още
за височината със сигурност има 92 см ама колко е точно не стана ясно
Метърчето е с мечета, трябва да застане права до него, обаче мечетата са интересни и се върти като пумпал, та това успяхме да измерим с общи усилия и така я писа - 92 см. А колкото до начина на мерене, поне моето не може да се мери легнало...поне като е будно, иначе сигурно ще мога, ако я поразпъна за да е реално 
Останах без ръце, че и не разбира, като му кажа, че ме болят ръцете и не мога да го нося