В закачки и игри минава деня за ЯНУАРСКОТО детенце

• 12 079
  • 304
  •   1
Отговори
# 135
Момичета знаете ли като се прави баня с калиев перманганат дали трябва да се изплакне после.
Ако тампонирам пъпчиците може ли така да остане ???

# 136
  • В сънния Люлин, прибулен...
Вейке, тази нощ те сънувах
В каква светлина?  Shocked Имаш ли визуална представа от снимки?
Ще се постарая нощес да ти върна жеста   bouquet
Няма да дойда, и аз съм с хрема, тежка глава и гърлобол.
Слънцезащитно - Chicco - отврат. Много твърдо. И лицето седи като белосано като с едновремешен бабешки крем с цинк и олово, направо синкаво.
Tedsan  Hug
blueeyes, имам едни гащи, малко са носени. Ти ми даваш надежда, че мога да ги продам.
Закуска, много неща ни затягат, и то от малко. Гледам да е с кисело мляко (купено), десерт с йогурт и по-скоро сме еднообразни.
Поздрави и приятна вечер!

# 137
  • Троян
И аз да се похваля,че се здобих с лятна количка,не е много красива,но дано изкара лятото,ето я тук:  http://www.stefi.biz/index.php?action=show_desc&product_id=466
Не обичам такива постове,но вие ще ме разберете ,да си излея душата.Една причтелка роди момиченце в четвъртък и в неделя тъкмо да ги изпишат ,се оказало че бебчето не е добре.Сега са ги изпратили в Ловешката болница ,защото тук няма специалисти и апаратура.Сега му правят изследвания за да се разбере какво му е .Етова му е гадното на дълбоката провинция,молиш се всичко да ти е наред,че в повечето случаи нямя компетентни кадри да ти помогнат.Дано бързо да се оправи малката Наталия и скоро да си е вкъщи да й се раздват мама и тати Praynig
Извинявам се за поста!

# 138
 albenapd, дано с бебчето всичко да е наред Praynig, моля се от сърце !Честита ти количка, екстра си е Hug
Луси, радвам се ,че при теб всичко е ок Hug дано пола да е такъв , какъвто вие искате Hug
Тед,девойките са големи сладурки Hug Няма да му е лесно на полвинчо, с три мадами Wink, да не вземе да иска подкрепление след някой друга година Wink

# 139
 И аз ползвах миналата година слънцезащитния крем на Чико, вярно е, че трудно се разнася, но спаси положението. За тази година все още нищо не съм купувала и си личи де, на Дани ръчичките са кафеви, а бузките са червени  Embarassed .

За закуска давам кисело мляко с бисквитки или плод, принцеси с яйце и сирене, но попарата най-много си я обича. Пробвала съм да педлагам макарони, кус кус, овесени ядки с плод, но безуспешно.

Албенче, разбирам те мила напълно! И аз съм от провинцията и в нашето родилно е така, стане ли нещо на бебчето /а и на майката де/ нямат апаратура...нямат медикаменти, няма и СПЕЦИАЛИСТ. Има Само един самозванец, който с влизането в кабинета му / по здравна каса/ ти казва, че му дължиш една минимална работна заплата, ако искаш той да те изражда!  #2gunfire За това раждах в друг град и не съжалявам.
Дано малката Наталия се прибере скоро при мама и тати жива и здрава  Praynig

Луси, радвам се, че всичко с вас е наред!

Мари, как си?

# 140
Албена, няма повод за извинение.Дано бебчето се стабилизира и скоро си е вкъщи Praynig

Люси, ееее, тъкмо се надявах, че ще ни съобщиш пол Grinning

Тед, запали ми преди време фитила и сега съм решила, здраве и живот, че искам Константина Simple Smile

Вейке, бегла визуална представа.Но тя не се покриваше в съня, просто си беше Вей в някакъв образ.
Светлината беше положителна Simple SmileДетайли в тоз час на деня не помня, бирите са ми повечко Crazy

Синеочке, ако щеш вярвай, малко преди да публикуваш поста си, мярнах тази обява.Тревожна работа Rolling Eyes

# 141
  • София
Албенче- стискам палци всичко да е наред! Praynig Praynig

Браво на нашите бременни майчета ,че всичко е наред с бебенцата. Hug Hug

Ане- и аз ще гледам да се присъединя към срещата, зависи от деня и доколко ще съм на работа. Peace

Пипи- много неприятно това с кучето. Мен много ме е страх и от безстопанствените- има едни такива големи в нашия район- направо настръхвам като се разлаят ooooh! ooooh!

Дега- като те чета- все едно Сияна описваш- нищо че два пъти и правихме прощъпулник- още така си си ходи. Имам чувство ,че това дете никога няма да почне сама да ходи. Толкова е страхливичка. Embarassed Embarassed Embarassed

Теди- стискам ти палци .Сигурна съм че ще се справиш с двете сестрички. Скоро ще порастнат и много ще те слушкат Hug Hug Hug

# 142
Здравейте, дами!

Аз се загубих, но чета, когато мога. Много се радвам, на всички бременни и на сладката Калинка на Теди  Hug

Лазарките са страхотни  Simple Smile

Фил - ти да не си следващата в отбора с тази Константина  Wink

Покрай нас нищо кой знае колко ново. За момента са здрави и двамата, дано да задържим вече  Praynig Марти днес има имен ден и специални благодарности на Люси за поздравите  Hug Стискам палци за БХС. В понеделник, най-сетне се организирах и ще правя прощъпулник - той Мартин от 2 месеца ходи сам, ама аз нали все работя  Blush Вече е доста  стабилен и подтичва даже. За говорене - никакъв го няма, всичко е Ъ...ЪЪ...ЪЪЪЪ и сочи и ако случайно се правиш на неразбрал надува гайдата. Е казва мама, тате, баба, кака и разни други подобни, ама до там - бебешка му работа. Някакви зъби го мъчат - 8 са се надули и се лигави постоянно, горкото - дано скоро се покажат.

Албенче - стискам палци  Hug

# 143
  • София
Ane според мен банята трябва да е много разредена и именно да не се изплаква после. аз си мисля, че целта е именно да се дезинфекцират и пресушат пъпчиците. То не че не мина времето за баня, ама...
Благодаря за предлижението за таксито, ако се стигне до там, че ти пиша предварително  Hug

# 144
  • София
Използвам че деня още не е минал, за да поздравя Мартин на Анджи и Мартина на Микки!!!
Да им е живо и здраво името и да си го носят с радост и гордост!

Фил сега е момента да се включиш в Януарки 2010!  Heart Eyes
Албенче, моля се бебка Наталия да е добре!  Praynig Дръж ни в течение.
Пипи, днес следобед и аз без малко да изведа Ивана навън в дъжда да пошляпа в локвите. Така я стегна шапката милото, че ми разказа играта. Ама то два дни не сме си подавали носа навън. Хайде да свършва лошото време и да се запролети окончателно.

Лека вечер и приятни сънища!  Heart Eyes

# 145
Албенче , моля се от сърце малката Наталия скоро да се оправи Praynig

Честит имен ден на Мартина и Мартин !Да им е живо и здраво името!  :bouquet:

За закуската : попара , кус кус, сандвичи с масло ,сирене ,кашкавал ,топено сирене ,солен кекс + чай или айрян .След 1ч давам и плод.

За кучетата : Много ги мразя  Twisted Evil.Тия уличните ако ме питат всички трябва да ги избият  #2gunfire А тия домашните ,няма лошо ,ама да си ги водят стопаните с каишки .Колко пъти са ме плашили и съм се карала !

Аз пък вчера се ядосах на шофьорите ,дето са паркирали по тротоарите и не мога да мина с количката ,а трябва да се движа по шосето .Та си мислих да викна Господари на ефира ,да се придвижваме заедно.Даже като минавах покрай една неправилно паркирала кола и счупих огледалото и се изкефих яко Laughing Абе изпука нещо след мен и реших че съм го счупила ,ама даже и не се обърнах да видя.

Хайде лека вечер!

# 146
Чудя се с какво да мажа кожата на малкия, че ми се вижда сухичка... Ще се консултирам с педиатърката, но да ви питам и вас, ползвали ли сте бебешко мляко и от коя марка сте доволни??

За закуска най-често давам десертите от кухнята, кисело мляко с бисквити или разни кремчета, които аз му правя... Обикновено закуската му е сладка, а през останалото време на деня гледам да давам солени неща... 

И друго да кажа - не виждам зъби, а лъжицата потропва - що е то??   newsm78 

# 147
  • Карлово
Стелт, аз съм най-довобна от Нивея с Омега 6. Препоръча ми го една мама от форума и не съжалявам в избора.

Благодаря за пожеланията, ще се реванширам някога с реална почерпка. Heart Eyes

За тениските: на срещата ще си ги получат:
*Мирка*,   dama, gab_i, Goshy, Impatient, juju1, Lusesita, Silvipl, tara5   , tuli, Александра, Гад Чевръста, Духче, Зимна приказка, Катёнок, Миглена, Шушони, Ane,    mimoze, тедсан, Джуличка, като Гоши и Тара ще ги вземат от Алекс, Шушони от Силвипл.
Надя Гео, ако искаш може да я вземеш от Миглена, която ще е на срещата?   
Миленита ще си я получи от мен в Първомай. Ако Монд и Тониси нямат нищо против мога да им ги изпратя по Миленита за Пловдив. Остават Анджи, Мила, Невенска, Никитали, Албенапд да кажат как ще е удобно да си ги получат. То май само Албена е от Троян, другите са от София, ако не греша?

Последна редакция: ср, 15 апр 2009, 00:18 от микки

# 148
Мики, Зимна приказка каза, че няма да дойде на срещата, така че явно ще си получи тениската в София. На мен ми е все едно къде ще си я получа - мога и в София, мога и на срещата (ние ще отидем заедно с Аничката 86 на 2 май).
Албенче, дано малката Наталия скоро да си е у дома при мама и тати! А на теб честито ново возило!
Люси, БХСто можеш да си го видиш и в сайта на НГЛ и излиза за 2 дни, а не за 4 както казват лаборантките при вземането на кръвта. А за Марков бъди сигурна, че ще го види пола, много е добЪр. Никол я видя в 11 седмици и 2 дни, а в 13 седмица каза също че я вижда и тази шушулка.
Фиииил, хайде идвай на подкрепление е редиците на многодетните с породени деца, защото се очертава купона да е пълен и няма да ти е скучно  Hug   
Стелт, аз мажа Никол с млякото на Себамед и съм много доволна  Peace
Слънцезащитни имам няколко различни тестера - на Клоран  50, Себамед 30 и Мустела 50, но не съм ги пробвала още. В количката си нося едно на Бюбхен 30 фактор, но много рядко се сещам да го ползвам. В резултат на това Никол е с шоколадов загар на бузите и ръцете и така повече се открояват очите й  Wink 
А на Теди принцесите съм ги виждала на живо и са страхотни, надявам се скоро да ги видя пак!

# 149
Снеж, нещо си се газирала Laughing разбирам те, и на мен понякога ми идва да строша някоя чистачка Embarassed
а на мен са ми пукали гумата Confused доста неприятно... верно, че бях паркирала идиотски Embarassed, ама то в центъра нямаше друг начин... сега като наслагаха колчета е доста човешко, ама що не вземат и по кварталите да наметкат малко колчета?

ще ни помогнете ли още малко на финалната права на кОнкурса Praynig pampers .bg/profile/17066 без интервала

Общи условия

Активация на акаунт