В закачки и игри минава деня за ЯНУАРСКОТО детенце

• 12 079
  • 304
  •   1
Отговори
# 150
  • Карлово
Никитали, твоята тогава заминава и тя за срещата, чакам Зимна да каже как ще си я вземе.

# 151
Никитали, много ме кефи поредицата от лентички в подписа ти  smile3539 smile3539 smile3539 

Микки, моята тениска може да я дадеш на Тули.

# 152
Снеж, нещо си се газирала Laughing разбирам те, и на мен понякога ми идва да строша някоя чистачка Embarassed
.....

Да ,така е ,ама понеже още не съм се решила да подкарам колата .Все отлагам и намирам оправдания .Сега да видим лятото какво ще направя и как аз ще паркирам?  ooooh! А крайно време е вече да се реша .

Аз от вчера само размествам .Вдигнах телевизора на един по-висок шкаф .А сега целта е уредбата  Shocked

# 153
Момичета знаете ли като се прави баня с калиев перманганат дали трябва да се изплакне после.
Ако тампонирам пъпчиците може ли така да остане ???
Аз съм правила баня с калиев перманганат, трябва да е бледо розов разтвора и не се измива след това.
Микки, аз съм от Силистра, тениската, може да я вземе някоя от братовчедките ми, защото ще си идват в края на месеца в Силистра, едната живее в Хаджи Димитър, другата до Джъмбо. Третия вариянт е да ми я пратиш по Спиди за моя сметка. Ти кажи как ще ти е удобно.

# 154
  • до една звездичка
...Даже като минавах покрай една неправилно паркирала кола и счупих огледалото и се изкефих яко Laughing...
Ауууу, бандюга си станала голяма! Shocked Да те не познае човек Grinning

Аз пък продължавам да съм болна Sad Сега, в добавка ми е схванат и врата (най-омразната ми болка), но няма как. Като ми се налага през нощта да лавирам на една кълка, за да не падна от леглото, понеже мис Свят се разполага като морска звезда... Joy Май докато я омъжа ще спи при мен  Thinking После сигурно и зетя Crossing Arms

# 155
Пипи, имаш моя глас. Peace.... за сладура Емо винаги! Hug

Бебешко мляко - ползвах Бюбхен, но отдавна не съм мазала Рая. Вчера забелязах, че крачетата в горната си част са грапавички нещо newsm78....... ще трябва май пак да се заема с мазането след баня. Thinking

За колите по тротоарите - така ще е, като не ги задължаваха /до скоро/ всяка кооперация да си има подземен паркинг. Пред нас примерно, си е живо предизвикателство да намериш място за паркиране. Crossing Arms

И друго да кажа - не виждам зъби, а лъжицата потропва - що е то??   newsm78 
Зъбче! newsm47 До 2-3 дни, ще можеш и да го видиш. Mr. Green Hug

Правилна се оказа прогнозата ми, че Рая ще вдигне температура. Ill Познавам си децата. Whistling Дано минава по-скоро и без допълнителни "екстри". Praynig Praynig Praynig

Дегааааа Joy Joy Joy

# 156
Дега , ама и ти си един образ  Laughing

Я да питам аз , имаше ли други като нас ,скочили от кошарата newsm78 Май  Митачето на мама Миленита а ? Понеже откакто падна ,не ще да заспива в кошарата и сега където завари там - на килима , до леглото , но не и в кошарата Сигурно се е уплашила и сега я е страх .Като я сложа и излиза от "вратичката".Та се чудя ,ако има други паднали бебоци ,какво им е поведението  newsm78 И дали скоро ще забрави и пак ще си заспива в кошарката като преди  Thinking

# 157
Доредих се

И Яни не говори. Казва айде, деде, тати, ам-ам, нани-нани, бау-бау е всичко, което се движи, включително и Калина  hahaha и знае НЕ  Mr. Green Ами май с това се изчерпват съзнателните думички..  newsm78
За закуска давам попара, юфка, принцеси, кисели краставици..
Аз да се изфукам- вчера ходих на фризьор и сега съм нов човек Flutter Добре се ръснах, но си заслужава всяка стотинчица. А докато ме правеха си направих и масаж на ръцете- пилинг, ала-бала. Така де! Досега само пилинг с гъбата за чиниите съм виждала  Whistling Сега умувам как да го изкомбинирам и едно почистване на лице, козметик и масаж за целулитец, че съм си завъдила един добър и нелицеприятен  Thinking

Никитали, утре май ще ходим целофамилно при свеки, но в петък може да спретнем една спявка. После може и до църквето в Люлин да прескочим и да се промушим под масата. Миналата година мъж ми така промуши Яни барабар с портбебето, че бабите ни гледаха ококорени. Сега е на Ината ред  Crazy

Фил, Константина е страхотно име според мен, но половинката речИ ТЦ. Аз пък се запънах на неговата Катерина, той отказа Калояна, аз пък неговата Красивена Shocked и така си стиснахме ръцете на Калина  Grinning

Дега, бандиткеее  Hug И на мен ми се ще да го направя понякога. Засега се ограничавам с коментари, използвайки думички, които не са желателни в речника на една дама..

# 158
И аз, и аз идвам под масата в църквата.
Да не забравите да ми се обадите, Никитали и Тедсън.

На нас ни е скучно.

# 159
  • Троян
Да ви кажа вчера ни идваха едни приятели на гости и донесоха на Маги "Лъки бой" за момиче,като го отворихме играчката беше кукла на Садам Хюсеин,направо щях да падна Shocked.Как може да слагат такива неща за деца ooooh!

# 160
Да ви кажа вчера ни идваха едни приятели на гости и донесоха на Маги "Лъки бой" за момиче,като го отворихме играчката беше кукла на Садам Хюсеин,направо щях да падна Shocked.Как може да слагат такива неща за деца ooooh!

Албенка, те сега са пуснали серия "Диктатори", на нас вече ни се паднаха Хитлер и Фидел Кастро. Саддам я нямаме още.

# 161
  • София
DegaJoy Joy и нашият хубустник спи между нас, ама чак за снахата не съм се замисляла  Joy

Албенка, те сега са пуснали серия "Диктатори", на нас вече ни се паднаха Хитлер и Фидел Кастро. Саддам я нямаме още.
Какви са тия неща? ooooh! Аз не купувам Лъки бой и май няма да купя ...

Тед, честито разкрасяване!

Аз още мажа с мляко на Адерма, а слънцезащитно 50фактор на същата фирма.

Закуската ни е само 3модела - попара(но с АМ), кус кус, и кисело мляко с бисквити.

# 162
  • Карлово
Ето разпределението за получаване на тениските:

За срещата 24 бр.:
92 – 5 бр.
86 – 18 бр.
80 – 1 бр.

92 – Джуличка, Ане, Гадината, Духче, Тули
80 – Мимозе
86 – Мирка, Габи, Дама, Импи, Жужу, Луси, Никитали, Силвипл+Шушони, Алекс+Гоши+Тара, Зимна /Тули я взема/, Катенок, Миглена + Надягео, Ане, Тедсън

Ане – 92+86
Тули – 92+86 /за Зимна/
Алекс – 86, 3 бр. /за Гоши и Тара/
Миглена – 86, 2 бр. /за Надя/
Силвипл – 86, 2 бр. /за Шушони/

За Карлово 4 бр:
86 – 4 бр. Миленита, Монд, Тониси, Микки

За София 2 бр.:
86 – 1 бр. Анджи
80 – 1 бр. Невенска

За Троян:
86 – 1 бр. Албенапд

За Силистра /Хаджи Димитър/:
86 – 1 бр. Милла

# 163
  • В сънния Люлин, прибулен...
Много съм развълнувана, моя приятелка днес е родила със секцио в Тина Киркова момченце Андрей - 3350, 51 см
Нека е здрав, усмихнат, общителен, творчески настроен  Praynig Praynig Praynig

# 164
  • София
Привет!
Току що взех тениските за срещата. Страхотни са станали. Качих една бърза снимка в албумчето.
Манекенката е малко заспала.  Grinning

Последна редакция: ср, 22 апр 2009, 09:58 от *Мирка*

Общи условия

Активация на акаунт