В закачки и игри минава деня за ЯНУАРСКОТО детенце

• 12 079
  • 304
  •   1
Отговори
# 285
  • София
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!

Весело изкарване на празника! И умната с яденето  Wink

Много хубаво, че нямаше и земетресение...сега Лещански какво ще прави с репутацията си  newsm78

Ние боядисвахме бели яйца и учудващо се спукаха само 5 от 45, което за мен си е постижение. Но бяха от кокошки, отглеждани на открито.

Бияч не може да се уточни, че на Ева и е много крив мерника и все ги чука странично яйцата  Wink

# 286
  • София
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!!!

# 287
ХРИСТОС ВОСКЕРЕСЕ!!!
ЧЕСТИТ ВЕЛИКДЕН НА ВСИЧКИ!!!

Това се получи от моя сладкиш. Сега правя и козунак , че изядохме всичкия
снимката е линк
Бияч също не беше излъчен.

# 288

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!МНОГО ЗДРАВЕ И ТОПЛИНА В СЪРЦАТА!

# 289
  • до една звездичка
Христос воскресе!
Нека светлината на Неговото воскресение озари живота Ви!
Много здраве и благополучие!

# 290
Христос Воскресе! Hug

Миа, късно прочетох предупреждението, преядохме май Simple Smile

Докато схвана какво е "бияч", тук е известен като "борец" Grinning

Щях да ви казвам, че с Дарена станахме медийни звезди за няколко секунди BlushНа Разпети Петък ни снимаха разкикерени под масата и в късните новини по бТВ ни даваха EmbarassedОбаче до сега не са ги качили в сайта тия новини от 17.04, че да ни видите.

# 291
  • София
Еее Фил, що не каза тогава?...

А пък мъж ми днес се изявява в новините на ББТ. Laughing

Предложение за заглавие: С най-красивите яйца за здраве и късмет се чукнаха Януарските деца!
Абе не знам дали е много добре тва заглавие...  newsm78

# 292
Христос Воскресе!
Много хубави яйца сте боядисали. Аз наблегнах на козунаците. Направих два и до обяд нямаше и троха.
Боби успя днес да събори едно колело върху себе си и да полети надолу по едни стълби. За щастие е усвоил някои рефлекси и като пада се подпира на ръчички  и пази главата. Размина се само с уплаха за мама и баба. Нашия се изтупа и пак на същите стълби.

# 293
Христос Воскресе!!! Много здраве, щастие и любов!!!

Наде, много се радвам, че нищо не се случи, дано никога няма такива бедствия Praynig Praynig Praynig
Лека и спокойна нощ Hug

# 294
  • Canada, ON
Христос Воскресе!

Весел празник, момичета!
Макар, че в последно време не пиша, си мисля за вас.

# 295
Честито възкресение христово!
Нека има мир по света, надежда в сърцата ни, здраве за близките ни, любов в домовете ни и сполуката и благоденствието да са наши спътници

Много хубави яйца сте спретнали, вложили сте не само творчество, но и сърце и душа  :

Аз не знам защо чак сега на този Великден се заслушах по-внимателно и след това четох още за Чудото на Небесния огън. Много се впечатлих, прииска ми се някой ден да съм точно там, когато се случва...

Мама Мечка, и ние не сме те забравили.

# 296
  • София
Брей изпуснала съм медийните звезди.  Покажете се като ги качат в нета!

Фил, в нашата рода, където и моите родители и мъжа ми са от северозападна България, се казва "кълцок", ама аз лесно се подавам на внушение и прихващам от чуждия правоговор  Wink
Майка ми още не може да възприеме, че използвам думата гърне, вместо цокало  hahaha

blueeyes и аз отдавна си мечтая, ама май е само с покани. Но поне до Йерусалим ако стигна през живота си, ще е добре  Rolling Eyes

Духче дано по-безаварийно го кара Боби, макар че не виждам как ще стане тази работа  Crazy

Моите пък козунаци уж са вкусни, ама много тежки ми идват. Купешките много лесно ми влизат - почвам да се чудя в тях сигурно яйцата са наполовина и маслото и млякото също. От моите хапна 2 парчета и ми натежи, а уж не са прекалено сладки. От години се пробвам и искам да догодя такива като по магазините пък  Crossing Arms

Последна редакция: пн, 20 апр 2009, 17:43 от M_I_A

# 297

Фил, в нашата рода, където и моите родители и мъжа ми са от северозападна България, се казва "калцок", ама аз лесно се подавам на внушение и прихващам от чуждия правоговор  Wink
Майка ми още не може да възприеме, че използвам думата гърне, вместо цокало  hahaha

А има един край, в който картоиграчите не казват "цакам", а "козя".  Laughing

# 298
Честито Възкресение Христово!

# 299
А има един край, в който картоиграчите не казват "цакам", а "козя".  Laughing
У Русйе Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт