СТРАСТИ - Градините в СОФИЯ

• 80 434
  • 1 563
  •   1
Отговори
# 120
  • при палмите и алигаторите,FL
Аз и тук ще попитам, какво се получава, ако приемат и запиша дъщеря ми по 4то желание/и да има такава вероятност, написала съм ЦДГ към която почти няма интерес/, отпада ли от класирания за по желани градини.
Ако го има някъде написано в правилата, аз не го вдях.

# 121
Нанди, според мен трябва да отпадне, т.е някъде мисля прочетох, че няма да има по опашките ПРИЕТИ деца. Виж, ако я приемат, а ти НЕ я запишеш там, това вече не знам.

# 122
blueeyes , ще стане като чат, но си мисля че би трябвало да отпадне от опашките на детските градини, които са ни след 4то желание, а тези по желаните да останат.

решено ще попитам екипа на лични и ще пиша после тук отговора.

# 123
ОК, Според мен идеята е, ако реално не искаш детето да учи в ОДЗ "Х", то изобщо да не кандидатсваш там, защото ако го приемат, стигаме до хипотезата, която описваш по-горе. newsm78

# 124
Нанди, не мисля, че ще отпаднат.

Но на практика, ако останат само задръстват опашките. Защото, като пуснеш детето в градината в която е прието (по n-желание) и да кажем то след месец се е адаптирало и вече ходи с желание, а ти си харесала учителките и условията, едва ли ще го преместиш дори да го класират по по-горно.

# 125
  • Върху лъчите на Слънцето.
Ако го приемат по 4-то желяние мисля, че ще останат активни само кандидятурите с по-предни позиции.
А какво означава точки 10+?

# 126
Нямам думи и нерви вече ...  #Cussing out Аз ли не съм добре ...или не съм уцелила кога и къде да родя newsm78
"НЕ СЕ БЕЗПОКОЙТЕ! ИМАТЕ ПОВЕЧЕ ОТ МЕСЕЦ ДА АКТУАЛИЗИРАТЕ ПРОФИЛИТЕ ДО 18:00 Ч. НА 21 МАЙ 2009 г. КЛАСИРАНЕТО Е НА 23 МАЙ 2009 г." Е, започвам сериозно да се БЕЗПОКОЯ, тази система ще проработи ли както трябва до 21 Май .....А какво да кажа за това - ще отговорят ли адекватно навреме на всичките ни питания  Thinking

# 127
Ако го приемат по 4-то желяние мисля, че ще останат активни само кандидятурите с по-предни позиции.

и аз така мисля Peace, а другите по-надолу в списъка отпадат.

# 128
  • София

Повече от 10 точки  Peace

# 129
Гневна,Mpulle , Ели и аз мисля че е така, но никъде не го видях и прочетох, затова и питам .Ели,аз сама ще махна кандидатурите за да не задръствам опашките, ако всичко е наред.
Mpulle , Станислав го познаваме от грдинката на ХР.Ботев Wink

# 130
  • София
Хора, ще припадна  #Crazy #Crazy

Тъкмо гледах как се подреждам по опашките, и сега ще чакам от едната да вида още 34 профила, които са с 0 точки да се актуализират!!! Засега сме твърдо вътре.....ако някой намери сили между гневните ни пристъпи, да ми стиска палци

АКТУАЛИЗИРАЙТЕ БЕ, ХОРА, ЩЕ МЕ ДОВЕДЕТЕ ДО НЕРВЕН СРИВ!

# 131

Ами защо не пишат колко точно, ами писали 10+??? hahaha
И аз това се зачудих.... newsm78 #Crazy ooooh!.

# 132

Ами защо не пишат колко точно, ами писали 10+??? hahaha
И аз това се зачудих.... newsm78 #Crazy ooooh!.
Защото работната група реши да не се пишат. Защото някои хора не искат да се знае, че имат определени социални проблеми, най-малкото е искат да станат обществено достояние. И в това има логика.

При всяко положение не са Сирма хората, които могат да вземат друго решение. Те правят каквото им е казано.

# 133
  • София
blueeyes , ще стане като чат, но си мисля че би трябвало да отпадне от опашките на детските градини, които са ни след 4то желание, а тези по желаните да останат.

Ако я запишеш ще отпадне. После може да кандидатстваш на ново за прехвърляне, но откога и по какви правила не мога да ти кажа!

# 134

Ако я запишеш ще отпадне. После може да кандидатстваш на ново за прехвърляне, но откога и по какви правила не мога да ти кажа!

В работната група се обсъждаше и се прие, ако детето бъде записано по 4-то желание, да останат активни 1,2,3 желание..
НО..когато започне да посещава ДГ, отпадат всичките желания..Тогава детето може да кандидатства наново, ако родителите искат да смени ДГ..
Какво се е случило при последните редкации и при приемането в СОС...не съм сигурна..
При всички случаи, е добре да попитаме във формата за обратна връзка- ако някой получи отговор, се надявам да го публикува Ели на първа страница..

Общи условия

Активация на акаунт