Отговори
# 270
Хан-ке, да ви е живо и здраво!  bouquet И ние си имаме ново английско племенниче, русо и синеоко - роди се в нощта срещу 16.04  Grinning

мерси-да ви се връща,и скоро да се похвалиш с твое Praynig и ако твоето и  на Миг са разнополови-ще ги оженим bowuu

кой ще готви новата тема  newsm78

# 271
Добро утро на всички! Честито за бебетата, да са живи и здрави. Момичета. големи домакини и кулинарки сте.Страхотни яйца и козунаци. И след три дни ядене. пак ми се дояжда като ги гледам-кое от кое по-хубави. Спорна седмица на всички.Целувки от мен. Heart Eyes  bouquet

# 272
аиде сънливки кафенцето от мен новата темичка от вас Hug     аз съм заредена с енергия и отлитам на работа още малко остана и спирам с тая къща ще се местя в студентски град ама чак след 10 дена  ще отвори ресторанта там.а до тогава ще баркам из тенджарите!!!ако знаете само с какво нежалиние отивам на работа .....ми то от къде желание като знам че ще ни излъжат с париците  то им личи по очичките на шефовете че са измамници   Shocked  ама 10 дена ще ги изтарпя  чао и лек ден Hug Hug Hug

# 273
Привет, дружинка!  bouquet
Пиша ви от дъждовен Лурд(Франция). Супер си изкарваме ваканцията, но само тази променливост във времето тук много ме ядосва  Rolling Eyes. В Австрия беше невероятно! По цял ден бяхме по разходки, много красиви места разгледахме, даже и до Германия стигнахме  Grinning. Тарик е на върха на щастието  Laughing Имахме малко лоши преживявания в Париж ( хич не го обичам вече този град, макар че срещнахме много добри хора, които ни помогнаха) , но всичко е зад гърба ни  Grinning.
Лек ден на всички   :bouquet

# 274
  • София
Момичета здравейте  Heart Eyes
Писах, писах фермани, а накрая всичко се изтри... Sad
Затова само със закъснение ще честитя Въскресение Христово на онези, които го празнуват. А всичко останало ще пиша отново довечера. Peace

# 275
  • In a surreal moment!
такааа...имам нова клавиатура и да драсна нещо за проба....
Привет на Иман ! Значи още сте в странство - браво на вас!...Да вземете да се нахайманосвайте и заради нас! Като си дойдете се обадете да се видим ...колко ли е пораснал Тарлито?!? Весело изкарване и безпроблемно завръщане ! Душе, ама ти с колата ли си там!?!

# 276
теди нали каза,че дове4ера ще пишеш  newsm78

останалите къде сте  newsm78 newsm78 newsm78

И  понеже явно спите

Аз си харесах една мисъл на Анди-но,сег по нощите не ми се философства-та утре ще пиша инша  Алла

# 277
  • София
теди нали каза,че дове4ера ще пишеш   newsm78

Така е, казах, ама взех че заспах рано /около 2 часа Mr. Green/, домързя ме - това е истината... Blush Ама обещавам да се поправя! Wink
На всички желая успешен ден, ако може и слънчев да е..Ама като гледам през прозореца, последното май няма да стане. Sad
Пускам ви закусчица и кафенце и излизам да се трудя. Confused
айде на хап … 77;то
и на пийван … 77;то

# 278
добро утро на всички  Hug

теди мерси за закуската и кафето-дано аромата привлече и останалите  Grinning

Вчера Самара учи история-днес има контролна и мърмори-защо човек трябва да учи история излишно е да споменавам ,че историята не и е любима-дететто предпочита математиката  newsm78,та както писах снощи попаднах на нещо писано от Анди

" Който пролее човешка кръв, и неговата кръв от човек ще се пролее..."

Това обяснява защо трябва да се учи историята-за съжаления обаче,хората сме такива,че или бързо забравяме или пък решаваме,че шом веднъж сме били жертви-е редно да поемем и ролята на палачи.Та според мен историята е един от важните предмети-пък и ми беше любим. Grinning

# 279
Здравейте днес!
Чингиз хан , и на мен историята ми беше любима, даже исках да стана археолог.Но си се представях нещо като Индиана Джоунс, най-малкото. То аз исках и водолаз да стана...
А ето нещо интересно и красиво, направено само от хранителни продукти.
Дано ви хареса.

# 280
Ако се движат нещата с такава скорост, може и аз да пусна новата тема след няколко часа. Ако някой работи по върпоса, да си каже  Peace

# 281
Започвам да правя новата тема, но вие си пишете..То пък такова затишие никога не е било  ooooh!

# 282
Започвам да правя новата тема, но вие си пишете..То пък такова затишие никога не е било  ooooh!

спорти ако продължва така в новата тема  ще си пишем аз и ти  Laughing Laughing Laughing

# 283
  • In a surreal moment!
Ще се опитам да допринеса за придвижването към новата тема  Simple Smile като споделя , че напоследък "вися" повече в Зачатие и там намирам чудесна компания и много полезна информация . Безкрайно позитивен форум .
Такаааа....какво друго да ви се изповядам ...напоследък не мога да спя , кокоря се посред нощите, а после вися като попарена цял ден и ми е трудно да си върша работата . Нощеска се оплаках на момичетата от хашимотската тема и днес милите са ми споделили , че всички се чувстват така . Това говори колко е важна за качествения ни живот щитовидната жлеза , като се сложи и важността и за репродукцията на хората ....много важно малко нещо....мдаа..
Отивам да позяпам биг брадър и малко чужд сеир- живот кво да го направиш...Simple Smile

# 284
как сте мили дами
аз както е тръгнало се разписвам само по 3-4 пъти в тема
почвайте да пишете отсъствия че да стана по редовна
миг незабравим стискам ти палци да можеш да направиш ин-витрото  още тази година
аз нещо се депресирам нямам желание за нищо нито за работа нито нещо друго да свърша
иде ми сама да почна си бия шамарчета че да се осеферя малко
на всички много  smile3525

Общи условия

Активация на акаунт