Отговори
# 30
Нана,Борко как е днес?Мале той от кога все е  болен,горкото дете,не ми се мисли как се чувствате TiredВ Добрич как е времето,духа ли много,ако не..да палим колата.
Тифани,ще снимаш ли апартамента вече в завършен вид да ни го покажеш HugДа ти е живо и здраво момчето!!!

# 31
  • Стара Загора
Честит имен ден на всички празнуващи днес!

Честито и на Ася! Всичко най-хубаво й желая, и съвсем скоро да си гушка едно прекрасно бебенце  bouquet
Момичета, аз точно вчера се бях присетила и ходих да шпионирам при априлки 2009, и до колкото разбрах операцията на нашата Ася е тази седмица, стискам палци и се моля всичко да мине благополучно Praynig

Честито прохождане на Габка Heart Eyes
При нас обаче проблема с пълзенето още е налице и ще звъня на педито Cry

Маги, стискам палци за двете чертички Peace
И признавам ведага без бой, че ние сме едни от другите, само че при нас се оказа че работата е свършена, преди даже да започнем да работим smile3521

# 32
Мусиииииииииии,бременна ли си?!??!?!?!?Стига бе!!!Кажи,кажи...как разбра,ходи ли вече на лекар!Ехааа..много се радвам за вас HugКак се чувстваш..айде разказвай де....Ще се "борите" за бебе 2010 а,а,а  Grinning В коя седмица си?

П.П. Я си пусни скайпа Grinning

# 33
  • Варна
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ С ЦВЕТНИ ИМЕНА! Днешния празник ми е един от най-любимите, а вече и втора година си имам именничка!  Heart Eyes

Честит рожден ден на Asja! Желая и тези дни да си гушне момчето, красиво като татко си!

Честит рожден ден на Veni-b и Milenaq! Бъдете здрави и щастливи!  Hug

Стефинка чудесна темичка, благодаря   bouquet

по повод на анкетата виждам, че 5 априлки работят по въпроса. Мусито вече се отчете, браво! Айде Маги и останалите 3 скоро да се похвалят с две чертички.

агнешко давам само от готовото пюре на Хип - любимото на Невена

Aquariel Честито прохождане! И Невена прави по 3-5 крачки сама, но не винаги и аз още не го броя за прохождане. Чакам да мине поне 2-3 метра  Grinning та тогава да правя прощъпулник, но може и да се предам за РД, че всички наоколо настояват.

Musito какво те притеснява с пълзенето?

# 34
  • София
Честит Имен Ден на всички именници днес, да сте здрави и много щастливи!

# 35
Aquariel Честито прохождане! И Невена прави по 3-5 крачки сама, но не винаги и аз още не го броя за прохождане. Чакам да мине поне 2-3 метра  Grinning та тогава да правя
Ясминка, ние правихме по 2- 3 крачки само, обаче аз така или иначе на РД направих и питка и след прощапулника кат се юрна да тича т'ва дете не мога да го спра.
Вземи омеси една питка пък да видим дали ще тръгне    Thinking Thinking Thinking

Честити рожденички!!! Живи и здрави бъдете момичета!!!
                      bouquet  bouquet  bouquet

Честито и на всички именнички иименници, малки и големи шматароци!!!

Муси,
Честито душа!!!
Живо и здраво бебче ти желая!!!
Ама как пусна една смръдлива бомба и изчезна.
Ай раздуй малко клюката де.
Нарочно ли го напрайте баш през "горещите дни"    Crazy Crazy Crazy

# 36
Честито на всички именници днес, включително и на моя милост! Blush Grinning  bouquet

Честит рожден ден Veni-b и Milenaq! Да сте много здрави и щастливи!!! Hug  bouquet
Честит рожден ден на Ася!!! Нека щастието и късмета да са винаги с нея! Hug  bouquet

Честита къща на Тифани! Hug
Честото прохождане на Габка! Heart Eyes Hug

Ева, стискам палци за добри резултати! Praynig Hug
Теолиео, няма да паднат зъбките, споко Hug

Хриси, и на теб стискам палци да минат кистите! Praynig Hug

Вени, Лидия ми яде агнешко от 7-ия месец! Много обича! Mr. Green Blush

Ритка, Hug

# 37
Mомичета ,благодаря ви за поздравите. Вчера празнувахме с роднините- мъжа ми ми подари страхотни златни обеци.

Честит рожден ден на Ася !! Желая ти много здраве и едно страхотно бебче.
И аз непрекъснато шпионирам при Априлки 2009. Все искам първа да разбера.

Честит имен ден на всички празнуващи. Да  си носят името с гордост.

Хриси писи , стискам ти палци.

мусито , браво на теб. Дай малко повече инфо. Направи си линийка.

# 38
Здравейте бе момичета,да ви почерпя и аз ,за нашата именичка,така и така обчд е станало:

Честит имен ден на всички празнуващи
Честит Рожден Ден на милата ни Ася,пожелавам и всичко хай-хубаво от все сърце
Тифани честит нов дом,да си го ползвате със здраве и любов и да бъде пълен и препълнен винаги
Честит Рожден ден на МИленаг с пожелания за много обич и радости  bouquet
 МУСИИИИИИИ ЧЕСТИТО МИЛАААААААААААаа

Последна редакция: нд, 12 апр 2009, 13:48 от didimora

# 39
  • Добрич
Честит ви празник!

Честито на Ася,да си жива и здрава!

Муси,браво на вас,ей това е резултат!

Габче ,леко ти прохождане Hug

Сисе,яко кашляме,не си играем....а за вятъра нямам думи,то тука винаги духа бе!

# 40
  • Popovo
Ако знаете как съм гладна, направо ми иде да заръфам монитора като гледам тези вкуснотии на дидимора.
Честит Рожден ден на Ася, живо и здраво бебе и желая.
Честито и на Миленаг много любов и радост 
 Муси, браво на вас, дай повече инфо, къде изчезна.

# 41
  • In someone's dreams
Здравейте и Честит Имен Ден на всички с имена на цветя!!!

По повод прощъпулника да попитам, че тук има един по-различен обичай .... Правите ли малка пита, тук е така. Въпросната малка питка се правила с дупка по средата, нещо като голям геврек и се раздавала само на деца, а голямата вече като ходи детето стабилно. Чували ли сте такова нещо? Майка ми и баба ми напъват да правя малка питка, че и Хриси прави 5 -6 крачки, но не повече сам.

# 42
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ С ИМЕНА НА ЦВЕТЯ!!!! Моля, почерпете се за здравето на моята Лилийка!!!!

# 43
Честит празник на всички цветенца. На: двете Елички (Емма, Ласси?), на Калина, мома стройна на Дидиморка, на Лили (това ми е любимото име за момиченце!) на Кау, на Цвета на Бъни и Цветомир на Тифани, на Невенка на Ясмина, Раличка на Дидка82, на Лурдес, на Гергина и Ивка на Вени, в случай, че празнува днес. Също така на всички скрити зад прякорите си цветя!!!
Днес и моята майчица има имен ден- Маргарита е. Ние празнувахме вчера с родата рождения ден на Софче, беше приятно, макар че не стана така както исках аз (по-тържествено). Днес мама ми изчисти цялата къща и си заминаха за Кукерландия, така че аз с чиста съвест се посвещавам на форума.
София също прави по 10 крачици сама, днес даже и на двора се престраши да върви сама. Не знам дали да го броя за прохождане, в парка обикновено кляка и иска да пълзи по алеите. Като проходи и в парка, ще се похваля официално.
Благодаря ви за успокоението- наистина, сякаш се поразмина и даже и да са били поразклатени зъбките се оправиха- вече си хруска. В петък устата й изглеждаше доста страшно, де, за това се притесних да не остане с дупка във фасадата #Crazy. Нанче, специални благодарности за професионалния съвет на лични и дано Бобката да се оправи, вече!!!  bouquet Praynig Praynig

Муси, браво на вас, лека и безпроблемна бременост!
Честит рожден ден и на Asja, МиленаЯ и Вени, а на тези които съм забравила, ами нека и злото ги забрави!

# 44
Здравейте и от нас!
Честит имен ден на всички носещи цветни имена!

Много здраве и щастие им желая bouquet
Ние вчера кръщавахме Айа,по-късно ще кача снимки на сайта. Hug

Общи условия

Активация на акаунт