Размяна на парфюми ХVІІІ

• 27 568
  • 260
  •   1
Отговори
# 90
  • виртуално
тук май се продава по-бързо от Продавалника  newsm78

# 91
Предлагам за размяна/продажба:

- 25 от 30 мл Escada Into The Blue
- 30 / 60 мл 212 Splash Carolina Herrera ( 1 или 2 топки )

И двата парфюма са с кутийки.

Очаквам предложения на лични.  Peace

# 92

Момичета, продължавам да търся Angel, както и Angel Garden Of Stars - Pivoine Angel   Simple Smile  bouquet

# 93
хайде да произнеса неприятното заклинание "Запис".

# 94
Имам за размяна по4ти 100мл Burberry Brit Red.Голям зор беше да го намеря ,но за съжаление не е мой тип.по принцип предпо4итам по-сладникавите аромати,но може и други,няма зна4ение коли4еството стига да ми харесва Blushbouquet

Ако още го разменяш, мога да ти предложа Англомания.
Довечера ще си разчистя кутията.

# 95
Момичета, реших да разменя Eau des Merveilles на Hermes -   edt. 40 - 45 ml. от 50 ml. - води се ориенталско дървесен, осезателно се усещат цитруси. Не е тестер, с кутийка.
 Много го харесвам и се надявам после да не съжалявам, но ми се носят друг тип парфюми в момента, по - сладки  Simple Smile, отворена съм за всякакви предложения   bouquet

http://www.strawberrynet.com/perfume/hermes/eau-des-merveilles-e … te/37959/?#DETAIL

Последна редакция: пт, 17 апр 2009, 17:43 от Tess d`Urberville

# 96
  • Пловдив
Разменям TRUSSARDI INSIDE woman EDP 50 ml, чисто нов, купувам от специализиран магазин за маркови парфюми.
Очаквам предложения на лични...
Все още се разменя, предпочитам да не са тестери Naughty

# 97
  • Варна

Момичета, реших да разменя Eau des Merveilles на Hermes -   edt. 40 - 45 ml. от 50 ml. - води се ориенталско дървесен, осезателно се усещат цитруси.
 Много го харесвам и се надявам после да не съжалявам, но ми се носят друг тип парфюми в момента  Simple Smile, отворена съм за всякакви предложения   bouquet

http://www.strawberrynet.com/perfume/hermes/eau-des-merveilles-e … te/37959/?#DETAIL

Дай някаква насока какъв тип парфюми ти се носят в момента. Mr. Green Твоето предложение по описание ми звучи много примамливо. Peace

# 98
Малко съм загърбила цитрусите, носят ми се по - сладки аромати, ако е ориентир - в момента се наслаждавам на Пюър Пойзън Еликсир, Инсоленс, Синема....но наистина бих разгледала всякакви предложения, не се знае, какво би ме грабнало в момента Simple Smile

# 99
Имам за размяна по4ти 100мл Burberry Brit Red.Голям зор беше да го намеря ,но за съжаление не е мой тип.по принцип предпо4итам по-сладникавите аромати,но може и други,няма зна4ение коли4еството стига да ми харесва Blushbouquet

Ако още го разменяш, мога да ти предложа Англомания.
Довечера ще си разчистя кутията.
[/quote

za kakvo?
zapis Simple Smile

# 100
Също и Madnessкъм 40 мл.с кутиика Hug
Madness e обещан.Искам да ви кажа за Брита 4е е без кутиика(беше полята с нещо мокро и я изхвърлена) и 4е е лека ,по-лятна миризма,не е тежка.

Последна редакция: пт, 17 апр 2009, 19:17 от azi27

# 101
За размяна/продажба /на символична цена/:
The Iceberg Fragrance, тестер, около 85 от 100мл

Получен при размяна, но не ми харесва Crossing Arms
Предпочитам нещо цветно, по-леко...дори много по-малко количество. Предложения на ЛС Wink

Последна редакция: сб, 18 апр 2009, 08:03 от ***Ди***

# 102
  • София
Разменям
Deep Red на Hugo, едп, от 90 мл - 1/2 е използван (мисля, че дори малко повече е останало), купуван от летище.

BVLGARI BLACK -едт, от 40 мл са останали 1/3 мисля.

търся си нещо ново с по-свеж, плодово-цветен аромат.

Последна редакция: пт, 17 апр 2009, 22:53 от galita

# 103
  • при морето
Разменям : Палома Пикасо-едп-15 от 30мл.
                  О де бланк-20 от 75мл.
                  Ню-едп-80 от 100мл.
                  Бляк икс ес-25 от 30мл.
                  Ле парфюм на Соня Рикел-45 от 50мл.
Може и два за един,стига да ми харесва! Hug
САМО ДА НАПОМНЯ! Peace
Ню е запазен/засега/!
Разменям също Амариж/тестер,без капачка/-40 от 100мл.
                          Румър на Ланвен-100мл.
                          Кристал ноар-5мл.,миниатюра
                          Интуишън-7 от 8мл.,рол-он Hug
Готова съм да дам всички,без изключение,за 50мл. от следните: Адикт,Инсоленс ,Клое или Флауербомб! newsm78

Последна редакция: сб, 18 апр 2009, 04:05 от Winter fairy

# 104
Актуални за размяна са:
-Chloe /Collection 2005/- почти 100 мл, тестер с кутияhttp://www.fragrantica.com/perfume/Chloe/Chloe-Collection-2005-347.html
-BE-ST '2008 на Серджо Тачини, нов комплект 50 мл ЕДТ и 150 мл душ гел - http://www.fragrantica.com/perfume/Sergio-Tacchini/BE-ST-3225.html
-Boudoir Sin Garden-Vivian Westwood-oколо 23 от  30 мл,http://www.fragrantica.com/perfume/Vivienne-Westwood/Boudoir-Sin-Garden-1533.html

Приемам всякакви предложения, и по специално търся Versace на Versace, Incanto Bliss,Kenzo L'Eau Par Indigo, Chance на Шанел.За Шанса давам всички за един!

Последна редакция: нд, 19 апр 2009, 07:23 от teddy_n

Общи условия

Активация на акаунт