НОЕМВРИ ми дари едно човече, което и на глас се смее вече!

• 11 343
  • 296
  •   1
Отговори
# 210
Момичета само се записвам че вече съм много уморена и не мога да пиша.Цял ден се мъча да ви чета ама малко по диагонал че и нашата нещо я гонят бесовете та не знам... #Cussing out
puhuna  важно е че сега малчо е добре и зъбите го почват Mr. Green.И моята щерка прави опити да се обръща (ама сме почти на 6 месеца) от които някои успешно , но не може да си извади ръчичката която е под нея. Mr. Green
Тофи, за сайта на малката баща и се грижи.Той го направи, аз не моЕм да боравим така с програмиране и т.н. Mr. Green

# 211
Юле, май нов списък трябва да правиш Simple Smile

Редактирах се  Mr. Green Embarassed

Броя всички на АМ, смесено и на кърма Hug

# 212
  • София
Броя всички на АМ, смесено и на кърма Hug

А после награди ще има ли  smile3532 newsm62 smile3532

# 213

А после награди ще има ли  smile3532 newsm62 smile3532

Веднага  Mr. Green:

# 214
Добро утро!!!!!

айдИ на кИфето  Mr. Green

# 215
Добро утро

puhuna Hug важното е, че всичко е минало, прегръщам го мъничкото, дано бързо да забрави  Hug

Мила, на пюренцата си пише от за кой месец са, можеш да даваш в шише половин пюре например, с топличко мляко 60 гр, или домашно пюре, размесено с мляко, и с лъжичка също, така бебчето по-лесно ще му свикне заради познатия вкус на мляко. Тези със сметана ги остави за по-късно, дори аз мисля, че първо трябва да се дават само домашно приготвени, и като им свикне добре, след тях готовите.
Каквото и да си говорим, в готовите има химия, пък била и бебешка.

И аз не захранвам, ей, още се кърмим  Mr. Green дадох веднъж лъжичка сварени зеленчуци, ама спрях после. Чаках да стане на 5 месеца, но ми се струва рано, ще изчакам още две седмички за пюретата и кашите.
Обаче Емили ненавижда лъжичката, понеже и давам капките с нея. Само като я види и започва да върти главичка и стиска устата. Мисля да я излъжа с шише с лъжичка вместо биберон, поне изглежда различно...

Мила, моето столче е същото, но избрах модела без играчките. И в синичко, че сестрата на мъжа ми чака момченце, да и спестя разход след време. Емили си умира да седи вътре  Grinning
Момичета, купете си чорапки-дрънкалки, такава игра пада, и само за няколкочаса се научи да си лапа крачетата  Grinning

Преди малко изядох 6 големи лъжици течен шоколад. Ако изчезна, да знаете че съм в бърза помощ.  Shocked

# 216
Добрутро! Зор, ама наваксах с четенето!

Нямам търпение да стане утре, заминавамееееееееееееееее  travel . Откога си мечтая за това време, баба и дядо да ме отменят с дундуркането, и аз да разбера че съм човек. А те милите са още по-нетърпеливи, че не са виждали наследника си от бая време.   Само не знам как ще поберем всичките багажерий        newsm12  , ама мъж ми да му мисли, аз отговарям за приготвянето, негов си е проблема.  

Напоследък моя момък постоянно иска да го държа прав, и като започне да крачи си умираме от смях. То смешно смешно, ама аз и без ръце и без кръст останах, че то 9 кила лесно ли се носят!?

Мама Рени    welcome

Алекса честита ти книжка! Безаварийно шофиране и лоши катаджии да не срещаш!  Laughing

Тофи,  аз още докато бременеех пиех сироп от черен бъз за подсилване  на имунната система, по 1с.л. сутрин. Моят е домашно приготвен, но се продава и в аптеките. Резултата е гарантиран 100 %. Аз от 2-3 дни пак го почнах, че нещо съм анемясала и постоянно ми е лошо.

Пожелавам на всички много светли празници и хубаво настроение!  easter
Докато се върнем сигурно вече ще има нова темичка, ама ще ви открия, тъй да знаете, няма отърване от мен! newsm62

# 217
Лора, аз на Момо му взех дрънкащи пантофки, ето такива са http://www.simbatoys.de/de/marken__produkte/simba_baby/soft/deta … ml?sArtNr=4011567

още преди 2 месеца, ама пусти му шкембак, пречи, и още не може да си ги натика в устата, иначе вири краката. тези пантофки ги взех от щанда с играчките в Кауфланд, за 6лв, за който  се интересува  Wink

иначе за имунната с-ма съм пила Имунобор, ама Уро, че по едно време страдах постоянно от цистит...  Sick

# 218
Аааа, Диданче, аз гледах такива подобни, на тях пишеше музикални само, и се отказах... Исках нещо да вдига патардия. Но може да взема еднички, тъкмо са и обувчици, че нашите са чорапки.
И не мога да намеря хубави ленти за главата, все някакви изкуствени такива има.. а доки ми каза да и слагам ленти, когато пищях, че и е крива главата. Къде се продават? В магазини за фибички и аксесоари, или при дрешките?
Май не обикалям достатъчно...

# 219
здравейте и от нас!puhuna  Hugднес е хубаво времето и ще има разходка smile3508ние също още не се обръщаме,опитва се върти се настрани ,но още не успява.Лорче,didanka  мерси за кафенцето!Изчезвам на разходка!Весел ден на всички.

# 220
Добро утро и ние все още сме на кърма  Peace

# 221
  • София
Добър ден!!!!
Ей досега спахме с Крисчето с една пауза от 6:30 до 8ч. Laughing Но нали се укротява като спи на ръката ми и беше целия потен. [quote puhuna  Hug

# 222
Аааа, Диданче, аз гледах такива подобни, на тях пишеше музикални само, и се отказах... Исках нещо да вдига патардия. Но може да взема еднички, тъкмо са и обувчици, че нашите са чорапки.
И не мога да намеря хубави ленти за главата, все някакви изкуствени такива има.. а доки ми каза да и слагам ленти, когато пищях, че и е крива главата. Къде се продават? В магазини за фибички и аксесоари, или при дрешките?
Май не обикалям достатъчно...

И ние искаме дрънкащи пантофкииииииии Grinning Grinning ама до сега не съм виждала явно не гледам добре .Лора багодаря за съвета за пюретата ,явно ще си варя зеленчуците и ще добавям АМ дано само не объркам пропорциите ние вече минахме на Аптамил 2 мамите от квартала все ме плашеха ,че няма да иска да го яде да ! ама не ! хапна си го то сто и гледай  Grinning  Grinning ,зо столчето тези много ми харесват нашата табла е двойна и долу става като вашата пък  Naughty Laughing Laughing Heart Eyes Heart Eyes . Ние днес току що боядисахме първите яйца със Симонка голяма радост паднааа  easter easter easter easter

# 223
Добро утро! Ние вече боядисахме яйцата (свеки де, аз само контролирах) Smile, сина от вълнение снощи не спа и днес не е на градина!

puhuna Hug, радвам се че сте добре !

Лорче, аз нещо не съм в час, я пусни някоя снимка на чорапките и столчето Praynig!

За жълтъка:съдържа витамин , който никъде другаде в природата го няма (това ми беше въпрос от един изпит) и затова го препоръчват, но от кой месец, това трябва лекар да каже. Алерген е белтъка, той не трябва да се дава до годинка.

За обръщането: ние сме в отбора на неможещите, но оставам с впечатлението че по корем не и е любимата поза.

За млякото и сметаната в пюретата: споко , да не мислите че е нещо по-различно от АМ(и тя се прави от животинско мляко ).

# 224
  • София
Здравейте момичета Hug!
Отдавна не съм писала, ама нямам много време - май все сме навън Laughing!
Ицко е добре - доста порасна и от 2 седмици се обръща от гръб по корем и от корем по гръб без никакви проблеми Grinning! Опитва се да става и да сяда в леглото си, но има още да се понаучи Laughing!
И аз съм от късно захранващите! Но от днес мисля да започна с пюренце - вече май ние време Simple Smile! Днес ще боядисваме яйцата с Ицко - да видим какъв цирк ще падне Laughing!
Искам да попитам мамите, които дават пюрета каква марка предпочитат(поизчела съм вече доста по въпроса, но все пак искам да чуя и вашето мнение).
Лорче, всички плодове и зеленчуци на пазара сега са нитратни и затова не мисля да приготвям сама - няма смисъл, след като нямаме екологично чисти продукти Hug!
Много целувки на всички бебета и майчета Heart Eyes Hug!

Общи условия

Активация на акаунт