!Да се включим пак след три месеца
...Не ни е срам, ма кво да напрая, туй дребното само да натисна някой клавиш и отваря едни очи и уши - ужас, нито яде, нито спи - любопитна сврака! А пък ми е съвестно като е буден да пиша или джъткам в нета, затуй само с четенето наваксвам докато спи или плюска
... Но пък и пред вас ме гризе съвестта и една дебела става, извинявам се за дългото неписане
!Ние сме добре, ето и новинките:
- разхождаме се вече славно-славно с количката, невероятно, но факт - вози се и
невинаги реве!- обръща се на три възможни страни - само от корем по гръб наляво му е недостатъкът
...- ходихме до провинциалното посолство и го напрайхме българче официално
- пораснали сме, бяхме и на рискова консултация, всичко е наред, не ни препоръчват терапии засега. Само ми предложиха психоложка да се позанимавала с него, та да може да спи сам, ма отказах, не мога тъй да го карам насила, когато-тогаз
.- много се хили и се киска хлапето
.- запозна се с баба си, добре мина уж
Не на последно място... Юле
, още сме в списъка, с педагогическото захранване съм доникъде, ма като му дойде времето ще наваксам
...Айде толкоз, дано се преборя със съвестите и по-често пиша
Цункам ви и ви гушкам всичките, а най-вече бебчовците - толкова да са пораснали и оформени човечета вече станали, невероятно
!

Не искам да натрапвам мнение и приемам вашия избор!
Много обичам празници 
Стискайте палци да го докарам поне на вкус, ако не успея на вкус и вид

. Да не говорим пък за Милко и Морко, но за тях няма как да сте чували 
.Така смятам да процедирам и шестия месец, сега целта е да свикне с нови вкусове.Днес погледнах съдаржанието на каши "Слънчо"- от тях със сигурност няма да дам, от другите ще си помисля

и рути гаджета наред.