Какво може да се направи? Моля ви за съвети?
Имаше родителска среща, но тя касаеше предимно новата наредба, там бе споменато новото положение. Най-разтревожени са родители на незрящите деца , тъй като една масова градина не би допринесла изобщо за напредък на децата им, даже обратно. Но нали е тръгнала масовката, че видиш ли,най-доброто е детето да се интегрира, да бъде сред връстници, не всеки е в състояние да прецени доколко това наистина ще е добре точно за неговото дете, защото както знаете, всяко дете е различно. Никой не може да ме убеди специално за моето, че сред 20 деца ще може да й се обърне внимание, че възпитателката ще види къде пипа и какво дъвче, или , че някой ще играе с нея, като тя самата не иска и не умее да го прави.
Това е ужасно. Не пожелавам на никого дори на тези които са взели решението за затваряне на училището подобни проблеми.
Аз успях да се преборя детето ми да бъде отложено от училище и да е там още една година. Жалко, ако престане да съществува в един момент в този си вид
Когато някой се опитва да разруши нещо вече готово, и да създаде друго, почти същото, каквито са дневните центрове, никой не може да ме убеди че няма нечисти интереси. Препоръчани теми