Отговори
# 255
здравейте момичета искам да Ви попитам вие по кое време отидохте да боцнат бебоците за изследванията? Embarassed има ли някакво значение в колко часа ще е ? Confused

честита месечинка на бебоците и приятна разходка на всички  bouquet

Нас ни боцнаха към12-12:30ч, не мисля че има определено време Sad Незнам

# 256
  • София
Мими, аз се обръщам към Рая по много начини - Рая, Райче, Зайче, Пиленце, Шушче - Мушче и т. н., тя определено си знае името .... нормално е да ги наричаме с умалителни, та те са толкова сладки сега! Не мисля, че има за какво да се тревожиш!  Peace
Рая за изследвания я боцнаха сутринта, просто защото баща и ни закара до поликлиниката преди да отиде на работа.
Гале, слагам я от време на време на земята, че вече е неудържима. Гледам да редувам забавленията, като гледам ТВ и съм на компа тя е до мен на дивана, слагам я в бънджито, на активната гимнастика, на спалнята, в нейното легло. Като е на земята постилам една олекотена завивка на земята и тя се въргаля на нея.
Поля, браво на малката красавица! Да е жива и здрава и много да радва родителите си!

# 257
Гале,ако имаш от старите дебели юргани най-добра работа ще ти свършат,няма как да се нарани ,ама за жалост  и те са на изчезване ! Hug
Боядисахте ли яйцата,ние свършихме тая работа с малкия набързо,а като се сетя че цял ден ги рисувах миналата година ...ама де сега това време!

# 258
Днес ходихме да му взимат кръв и урина.
Резултатите малко ме притесняват, но педката не ми вдига тел.  Sad
Хемоглобина на бебо е 103 а дори не знам колко е нормалният за бебенца. Лошото е, че аз по принцип съм с анемия   Confused
И в урината си има масово левкоцити. Това пък съвсем ме уби. Иначе в кръвта левкоцитите са в норма. Според вас дали може да се дължи на факта, че снощи докато го къпах и му заголвах пишлето потече малко кръв. Ако има там лека раничка  newsm78  Ще направим пак изследвания, но се чудя дали да не е след седмица за да попремине тази раничка. Оф, незнам.
Eх, никой не ме отрази  Weary

# 259
Kamence не се чуди мен колко много пъти не са ме отразявали  Flutter ама какво да се прави......... bowuu

# 260
Честито на
бебе Цветан ,бебе Христина,бебе Димитър   и бебе Христо   bouquet
Мими аз към моя гледам да му казвам Калин та наистина да го запомни Laughing
Каменце може и да е от раничката ама изчакай да се свържеш с педи не си трови нервите предварително Hug
Гале и аз мисля че с олекотена завивка е най- добре и ако нямаш някоя по - голяма и мека възглавница също върши работа Peace
Ние утре сутринта ще ходим да ни боцнат така ни записа педито - после ще се отчитам.

# 261
  • при любимите ми хора
Kamence,не се тревожи мила за резултатите на малчо/не че е възможно де!/но си нямам и на представа дали може да е от раничката,затова не давам мнение...прегръщам те,не искам и да си представя колко си притеснена.

Благодаря за идеите момичета..ама май само олекотена завивка имам като вараит.Мисля да поръчам от тези килимчета ,където са като пъзели.Гумирани и дебелички..ето подобни..
А ето и причната малка... Simple SmileSimple Smile  чак под леглото се навря диваненцето..http://picasaweb.google.com/galina.dimitrova1/MagdalenaApril#5325274737272037634
И това място й е тясно да й се невиди...ааа Joy

# 262
Благодаря Ви момичета  Hug. Сега звънях на педката пак и каза, че най вероятно е от раничката, чак ми се скара, че му пипам пишлето  Embarassed Ама аз уж за хубаво, защото на Вики не му го пипах и чак на 3 год. като беше, го водихме на уролог и той така му го опъна ,че още си спомня  #Cussing out

Благодаря за идеите момичета..ама май само олекотена завивка имам като вараит.Мисля да поръчам от тези килимчета ,където са като пъзели.Гумирани и дебелички..

Гале, съветвам те да си вземеш такива, които въртре имат по малко части или самите, части които се отделят са по големи, защото като порастне малко и започне да ги отделя сама, става........ Хиляди части пръснати. Аз имам такова с едни дребни цветчета и е ползвано само няколко пъти, защото е некъФ ужас. Моето е такова, ама тук е без дребните частици, които съм прибрала  Whistling http://www.snimka.bg/album.php?album_id=321373&pid=11647627

Последна редакция: чт, 16 апр 2009, 16:48 от Kamence

# 263
  • Бургас
Ками и Бебълс ще ви нашамаря дупетата ми като незнаем мълчим Hug

Ками аз бях чувла,че ако е на 100 е ОК Hug
Вики много сладък в къщичката от парчетата на килима-хихих
Като порастне и дребосъчка ще строи с тях Hug

Бебълс ние отидохме към 11-11,30ч
тогава успях да събера урина от Никол и затова Peace

Ние преди малко се прибрахме,че ни и понаваля
/мен де-Никол си беше в количката под найлона Grinning
и си спше кротко/
Прибрахме се и тя естествено се събуди, и мрънка, и се носихме,
накрая хапна кашичка сега се е кротнала от около 2 мин.
/гледа Трии хил Wink/ да видим до кога ще е тоя рай Laughing

Криско
голям сладур тоя Бобчо-като МАМА си Hug
и колко се е променил -вече не е бебе,а голяма момченце Hug

Поля дано от тук живота на малката Ива е само прекрасни моменти Hug

Мими аз на Никол и викам по сто хиляди начина,но не и по име-хихихи
Като порадне ще се светне как се казва Grinning

Диди много се хубави яйчицата,защото Дени е помагала Hug

Майтбабака
добре дошли вече отморили на чист въздух,
малката прелест много вксела и усмихната -Пу-Пу.

Галееее тази садка Магиииии -ще я изам малката маймунка Heart Eyes
Цяла стая не и стига Grinning

Дени Адинката прави колаже-тя е майсторка Hug

Радченце покажи Ицата,
че като тзнам какви сръчни ръце имаш ще си струва да се видят Hug

# 264
Здравейте
Нашите изследвания са перфектни и даже педката каза че се учудила как с тея килограми даже и хемоглобина и бил страхотен.
Тази сутрин ядохме кус-кус на Плазмон с масълце и сиренце.
Ядохме вече и червено цвекло изобщо добро прасенце е детето.
Баща ми днес ми донесе от Белгия някакви капки за зъбки Хамодент запасил ни е с 2 опаковки  Joy
Гале страшна сладурано е ПУ ПУ да я изпапам ако искате батко за зет Дени е на 3 год. Разликата е страхотна  Laughing

# 265
Здравейте,мами!
Благодарим Ви за поздравите!
Честити месечинки на
бебе Цветан ,бебе Димитър и бебе Христо!

# 266
Здравейте мили майчета, боядисахте ли яйчица за
сладките си зайчета?
Ние днес ставаме на 7месеца, почерпете се за наше здраве.  ura
Не ми остава време да пиша, често сме навън, но всичко прочитам.
Ходихме на консултация днес Митето е 9кг и 75см, малко трудности
срещаме с храненето. Не му харесват доста от пюретата, все си
търси млякото, с това се надявам да съм успокоила Кали К. Все още имам
кърма, но доста ми омръзна с тази помпа.
Всички бебоци са големи сладури, разглеждам снимките с голямо
удоволствие.Ето малко и от насhttp://www.snimka.bg/album.php?album_id=365354&pid=11628791
Криси не мога да повярвам, че си без настроение - ти зареждаш всеки с такова, а Боби
ще разбие много сърчица.
Неди както винаги си изключително мила Hug
Каменце аз мисля, че трябва да повториш урината.

# 267
# 268
  • Бургас
Пепеник напълни ми душата с хубави снимки Hug
Цялото семейство сте сладури Grinning
А русата мацка ли е майка ти?
Сега вече знам на кой си толкова младолика като петокласничка Hug
Снимка фаворит ми е как Митанчо калпазанчо спи с кърпичките в ръце Hug

Сега ви оставям и отивам да опъна морни кости Wink
Лика и спокойна нощ мили мами и бебоци smile3524 newsm46

# 269
gale малката е направо невероятна красавица-колко мъжки сърца ще покори Hug пу-пу да не и е уроки  Flutter направо ми идва да си направим една малка принцеса като твоята сега веднага  stork-girl

Nedi много рано тази вечер  Peace ох и на мен как ми се иска да си легна ей сега ама....
малкия спи вече от 19 часа   #Crazy

утре сутринта сме на изследвания-как само се надявам всичко да е 6+ че малко се притеснявам  newsm17   
хайде приятна вечер от мен  и сладки сънища на всички принцеси и принцове  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт