Като пролетни цветя са АВГУСТинските деца!

• 14 571
  • 279
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Воистина Воскресе! И ние не сме правили козунаци, вчера боядисах яйца. Мислех с Ивчо да се занимаем, но както се лигави напоследък реших да си спестя малко нерви и боя по цялата кухня  Simple Smile
Благодаря ви за хубавите думи за моите зверчета  Hug Heart Eyes Май не си приличат наистина, различна форма на лицето имат, а и като черти - Ивчо от новороден приличаше много на баща си, а Алекс на никой не прилича за момента, въпреки че майка ми тръвди, че аз съм била същата като бебе. Даже се бъзикахме дали не са ни дали чуждо бебе, но си има белегчето от порязано - д-рът му резна леко главичката при секциото  Crazy
Марулка, дано не е било нещо сериозно!  Praynig Много гушки за двечките!  Hug
Марго, честити ви Т за къси ръкави  Simple Smile За Ники - ще си кажеш ти  Wink Hug
Ели78, браво че излизате сами все пак! Аз винаги съм с помощник и се редуваме в грижите за момчетата Crazy
Вст, дано бързо се оправи Лори!  Praynig Нали имате инхалатор, сигурно сте почнали вече с него. За нас се оказа безценен. Върши и чудесна работа в борбата с колики - Алекс заспива понякога от бръмченето му  Crazy

# 106
  • гр.София

Честит празник на Велина (Бубчева Simple Smile)     bouquet

Мама Марго,радвам се наравно с теб за преминаването към къси ръкави.

Аз,напук на правилата, днес шетам.
 В 15 часа ще се заредя пред Нова да гледам романтики разни.

Последна редакция: нд, 19 апр 2009, 16:19 от blanc

# 107
  • София
 Blush Embarassed пропуснах - Честит имен ден на Ина! И на Душето, ако се обърка нещо и прочете!  Laughing Hug Да са здрави и щастливи!  Hug  bouquet
Иначе и аз днес се правя на домакиня. Ивчо е навън със сестра ми, майка ми е детегледачка, а аз освен да се занимая с дом.раб. друго не ми хрумва. Егати!  ooooh!

# 108

Честит празник на всички !!!

# 109
Честит празник на всички  bouquet Бъдете живи издрави Hug
Честит имен ден на Велина Hug  bouquet
Повече като се приберем у дома.

# 110
  • София
Честито Възкресение Христово!

Честит имен ден на Велина !   bouquet

Даже се бъзикахме дали не са ни дали чуждо бебе, но си има белегчето от порязано - д-рът му резна леко главичката при секциото  Crazy

Хаха, същото си помислих за Криси, а за порязването, ужас    Crazy

# 111
Воистина Воскресе! Мир,  щастие, любов и здраве в дома ви!    bouquet

Извинявам се за липсата си, не съм ви забравила....просто няма как да стане  Heart Eyes

Бубче,
  Hug

Елфче,
страхотно Адашче  Heart Eyes

Хубав празник!   bouquet

# 112
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!  bouquet

Elwing, големи са ти сладури момчетата!Да са ви живи и здрави! Peace
Marulka_s, дано всичко е наред с Шушето. Praynig Hug
Val_stef, как е Али?

Ние яйцата ги боядисахме с Вики.Цялата се беше омазала, ама като й гледам доволната усмивка...как да й кажа да не пипа.И сладки правихме двете, чак в косата си имаше брашно. Simple Smile
На Вики пък едното око от няколко дена отделя секрет, в четвъртък сутрин не можеше да го отвори така беше залепнало.Дадоха ми болничен два дни, че така нямаше как да я пусна на ясла.Докторката каза, че е вирусно - веднага изписа АБ капки.Заведох я и при хомеопата - каза да не ги слагам  Crazy , само да го промивам и едни гранулки даде да пие.Послушах хомеопата.Днес е по-добре, още има, но доста по-малко.Надявам се до няколко дни да отшуми, че хич не е приятно.
Днес се гледат с баща й, аз съм на работа... Tired

Лек и слънчев ден!

# 113
Честит празник и от нас с Тони!

Тони отказа да боядисва яйца, но за сметка на това ги чупи със замах. След вчерашния работен ден за мен, днес се поразходих с Тони и си поигра с децата на една площадка с хубава пързалка. Забелязвам че от яслата е придобил нови навици - крие си играчките зад гърба и се бори за своето. Mr. Green До сега отстъпваше играчките без караници. Някои деца ги гушка, а с други като се погледнат и си налитат едно на друго.  ooooh!

марулка ще чакам да разкажеш като се успокоите как сте с Шушето. Дано да нямате повече поводи за тичане до болницата през нощта. Praynig

Ще ви пожелая лек ден. Hug

# 114
Христос Воскресе Hug
Ние се прибрахме от странство. изкарахме си страхотно  и съм много доволна.от утре се завръщаме към обичайното си ежедневие.....Ще чакаме майските празници  за следващата порция отмора и разнообразие:D

# 115
  • София
  Весели Празници и от мен  Simple Smile
  Бях изпуснала нещо новата темичка, но днес я дочетох  Simple Smile
  Още съм две в едно и засега май не се очертава скоро да раждам  Simple Smile
  За колелетата с две гуми и помощни колелета, ние им купихме за втория рожден ден, но доскоро стояха само за украса. Отскоро се научиха да ги карат, като си въртят нормално педалите, но бързо се изморяват и таткото го мързи само да им ги изкарва и те да ги карат само пет минутки  Simple Smile
  За кошарите и моите са още с решетка, но това изобщо не им пречи да си прескачат когато искат, всъщност често просто си играят като се прехвърлят от едното в друго, после на земята и пак така и се гонят....
  Стискам палци всичко да мине добре за мамите със здравословни проблеми, както и всякакви други тревоги.
   Надявам се скоро да се отчета с добри новини и здраво бебче, че вече почва да ми натежава  Simple Smile

# 116
  • София
Да се похваля с почти готовата си баня

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=159136&pid=11716712

# 117
  • у дома
Воистина Воскресе!  Hug  bouquet

ето моите скромни козунаци и яйца, а довечера ще ви покажа едни клипчета  Mr. Green

nana77, скоро да се похвалиш и с готовата баня  Mr. Green
Aila, стискам палци  Hug  bouquet val, marulka, bubche  Hug Hug

лека и слънчева седмица на всички  Hug  bouquet

# 118
Христос Воскресе!
Поздравления за всички месили козунаци. Аз тази година се пробвах за първи път и смея да кажа, че се получи. Другият път ще е подобрен на вкус, защото сега му липсваше малко захар. Но, на външен вид го докарах.  Laughing Ето и снимки
Иначе сме добре, аз ходя на работа, дечурлигата на градина и така.
На Стара Загора си изкарахме много готино. Разбихме се от Спа процедури, ядохме и пихме, като не виждали и си легнахме в 5,00ч сутринта. Нещо, което не ни се беше случвало отдавна. Децата са били много послушни и изобщо не са се сещали за нас. Но, честно да ви кажа зор, зор да ги оставя някъде и да сме сами с мъжа ми, ама като се събудих на сутринта, се оказа, че много ми липсват и нямах търпение да ги видя.

# 119
Elwing, момчетата ти са страхотни!
Честито на всички с нови придобивки- Нана, покажи банята и в готов вид! Нашата е с плочки от началото на 80-те години  ooooh!
По празниците бяхме на село, младият варварин не признава разните видове посеви и пердаши през тях. Малко чудо ще е, ако след неговото овършаване от ягодите е оцеляло и едно цветче  ooooh! За съдбата на лалетата не ми се говори  ooooh!
Дадох му едно зелено червейче, взе го от ръката ми с голям кеф... после хукнах след него да не вземе да го лапне. Crazy Запознахме се отблизо с всички гадини, които открихме щъкащи в двора  Laughing
Бесен е за 15, гипсът не му пречи, даже от сега прави уговорки, че няма да го махаме  ooooh! Вчера като се приблахме имаше кал навсякъде /включително и в ушите/, но за сметка на това имаше такъв доволен вид...
Тази година схвана какво се прави с яйцата, и ако не се бяхме усетили щеше да ги подкара на редички, както си бяха в картона  Mr. Green
Поне за мен това е празника... който между другото забравих да честитя... Христос воскресе, момичета! /за забравани като мен е утешението, че това бил поздрава ча-а-ак до Спасов ден  Mr. Green/

Общи условия

Активация на акаунт