Усещате ли бебоците да хълцат в корема ви?

• 9 871
  • 167
  •   1
Отговори
# 45
Да! Всяка вечер, а доста често и сутрин. Страно е... понякога забавно.  Бях чела за това интересно явление и ми беше много интересно дали моята бебка ще е от хълцащите. Е, от тях е... и то активно. Grinning Grinning

# 46
И аз усещам ритмично пулсиране, което предполагам е т.нар. хълцане Peace

# 47
  • Бургас
Да, хълцукаше моята мацка Grinning в на мама коремчето.

# 48
  • София
Докато малкото беше в корема ми хълцаше, като се роди пак! Но усещането на хълцащото бебе в корема ми е много мил спомен!

# 49
  • Ботевград
моите и двете момиченца много хълцаха.
И на мен ми липсват тези прекрасни моменти   bouquet

# 50
  • София
Да, усешам че хълца, на равномерни  интервали. Приятно усещане за мен  е!

# 51
Да беше много странно и приятно Hug

# 52
Аз също усещам как хълца,случва се след като се нахраня Simple Smile в началото много се радвах,а сега понякога е доста досадно. Simple Smile

# 53
Усещах аз туптенето, но първоначално не знаех, че това е хълцането на бебето. После, пък като разбрах, станах по-наблюдателна колко често се случва, че за прекаленото се чуваше негативно инфо  ooooh! То човек колкото повече се информира, толкова по се притеснява за неща, особено една бременна жена основно с това се "занимава"  Whistling   - все малко вероятни неприятни перспективи.

p.s. Ха, сега като прочетох предния пост, който се появи междувременно докато пишех, се сетих, че и на мен понякога ми беше досадно (просто имам много силна антипатия към всякакви вибрации, които тялото ми поема) - колко бързо човек забравя дребните негативи!!! Засега поне преобладава  Heart Eyes , ще видим като порастне сладуранката-калпазанка какви други чувства ще предизвиква в мен  Wink

Последна редакция: пн, 13 апр 2009, 11:02 от desi_sunshine

# 54
Аз пък "попаднах"на НЕхълцащи бебета.Сега направо ме е яд,че не съм изпитала това усещане Crossing Arms

# 55
Дъщеря ми хълцаше много в 8 и 9 месец. Продължи да хълца и след като се роди - по 2-3 пъти между храненията, но с всеки изминал месец хълцането намалява.

# 56
Не съм усещала.

# 57
Усещах, разбира се. Криско мнооого хълцаше  Crazy

# 58
Усещам си и то доста често , много ми е забавно понякога , но вечер е малко неприятно , ставам да го поразходя че да спре да хълцука . Случва се по няколко пъти на ден  Crazy

# 59
Да усещах и то много,особено в последните месеци.

Общи условия

Активация на акаунт