Имали ли сте кървене/съсиреци в 3-ти триместър?

• 2 292
  • 16
  •   1
Отговори
  • София
Здравейте на всички,
На мен ми се случи веднъж в началото на седми месец и веднъж в началото на осми да прокървя (второто беше вчера), беше съвсем малко и двата пъти. Първия път видях докато се бърсах от тоалетна и отидох до Шейново, там ме приеха, но беше ужасно, така и не ми казаха от какво е и си тръгнах доброволно на другия ден, вляха ми магнезий и но-шпа. Нямаше проблем с плацента и шийка. Второто беше вчера. И двата пъти по един съсирек имаше и това беше всичко. Но вчера нищо не направих по въпроса, то веднага спря, лежа си просто... На някой друг случвало ли му се е подобно нещо, сега съм в 32 седмица, не казах на моята лекарка, защото тя работи с Шейново, а и първия път както писах нямаше обяснение на какво се дължи... Мисля, че има подобни неясни кървенета, не знам... newsm78

# 1
  • София
Моят съвет е да отидете на преглед при друг лекар/в друга болница, ако не сте доволна от Шейново.

На мен такова нещо не ми се е случвало.

# 2
Защо точно в Шейново има мн по Добри болници ,като Тина Киркова .Майчин дом .Щерев ,Окръжна болница .2 градска

# 3
  • София
Здравейте, въпросът ми е по-скоро дали знаете на какво се дължи, защото аз мога и в къщи да си лежа (миналия път искаха просто да лежа в болницата). Дали на някой му се е случвало подобно нещо и дали трябва да се ходи до болница всеки път, след като аз докато стигна до болница и то ще спряло... Чудя се от какво е просто това кървене.

# 4
Моят съвет е също да отидеш на лекар. Не съм имала кървене по време на бременоста .

# 5
Здравейте, въпросът ми е по-скоро дали знаете на какво се дължи, защото аз мога и в къщи да си лежа (миналия път искаха просто да лежа в болницата). Дали на някой му се е случвало подобно нещо и дали трябва да се ходи до болница всеки път, след като аз докато стигна до болница и то ще спряло... Чудя се от какво е просто това кървене.
Щом има кръв която идва от пред а  не от зад да всеки път.Аз има от време на време но при изхождане и това при мен е от хемороидите но аз тях ги имам от преди раждането .Не е нормално АГ не тили кажа нещо той или тя трябва да ти предпишат нещо.Къде се следиш

# 6
  • София
Здравейте отново, със сигурност кървенето е "от пред" Simple Smile, следя се на частно. И аз знам, че всеки път се ходи до болница, но моето е толкова оскъдно и миналия път просто нямаше нищо и ми наляха магнезия и но-шпато по протокол без да знаят защо се е случило това зацапване. Дали има такива зацапвания без причина? Примерно нещо се изчиства от организма, знам ли, няма никаква болка...Единият път беше след ходене до тоалетна, а другия след сън.

# 7
  • София
Не, няма зацапвания без причина.
Отидете на лекар. А лежането у дома е едно на ръка.

# 8
  • София
Ами да отида, мога утре, но то пък вече няма да има нищо като симптоми...

# 9
  • Варна
При мен се е случвало, но през втория триместър, дължеше се на полип на цервикалния канал. На няколко пъти изкървяваше, веднъж доста обилно, постепенно изтъня и падна, някъде около началото на 7 месец. Все пак причините може да са най-различни, аз бих отишла при друг лекар за второ мнение, как така не могат да ти кажат откъде е кървенето?

# 10
Отиди на лекар, щом се повтаря трябва да те видят задължително  Peace

# 11
Една приятелка получи малко и казаха че цикъл.И това в 3 месец но само веднъж и бе за малко Мн странно може от нерви ,да си напрегнала физически и тн ..Но пак  питам къде се следиш ,и на колко години си .И отиди на лекар

# 12
Няма безпричинно прокървяване и няма еднакви бременности. Никога не бих си останала вкъщи, при наличието на кървене (било и еднократно), особено в 8ми месец, който е и доста рисков! Отиди на лекар задължително, надявам се да не е нищо сериозно, но няма как сама да изключиш и обратния вариант. Надявам се всичко да е наред.

# 13
И аз те съветвам да отидеш на лекар. Аз живея в Англия и в болницата в която ме следяха казваха при прокървяване веднага да се отива при тях. Случи ми се на 2 пъти в третия триместър, задържат те там за да си под наблюдение,не за да си лежиш. Първия път лежах 4 дни хем нямах повече никакви опплаквания. Сложиха ми инжекция със стериоди за да се доразвият дробовете на бебето, следяха тоновете по няколко пъти на ден и т.н. не беше само като да си лежиш вкъщи. Недей да рискуваш, пък и съсиреци.... В отчетните теми за съжаление току се случват нещастия и в последна седмица, и в нашата тема се случи, не отслабвайте вниманието до последно!

# 14
  • София
Момичета, благодаря за отговорите, днес отидох на преглед за всеки случай, всичко беше наред, пак не се разбра каква е била причината, може би нещо от шийката, но днес нямаше нищо. Дано повече не се случва, аз намерих статии, че ако е малко кръв колкото монета и е само един ден не е обезпокоително и може да се дължи на чувствителна шийка, но нямало страшно. Благодаря отново и дано всичко ни е наред на всички:)

Общи условия

Активация на акаунт