"Малките ни деца, ще се борят с шарени яйца"

• 20 629
  • 287
  •   1
Отговори
# 270
Добро утро.
Днес съм много ранобудна пак. МАрия поне спи още. Ама голямо въртене е паднало тази нощ. В 6 отидох да я погледна и беше с главата надолу,а сега пак е в правилна позиция и даже си е измъкнала едната ръка от чувалчето. Даже и насън няма спирка за нея.
След малко ще ходим и до педи и после ще пиша как е минало.
Хелче-честити фотьойли и диван. Чакаме снимки. Аз най-после заредих батерията на фотото и ще пусна снимка на тревата.
НАй-после приключваме тази тема,тъй ,че е време за нова. Предлагам да е свързана с 1-ви юни или лятото.
Гери-радвам се ,че сте добре.Чакаме снимки от купона.
Дани-дано тази нощ е била по-лека за вас и Вероничка да е по-добре.
Аз отивам да си пия кафенцето.
Ивана-лека работа.Ето за разсънване и добро настроение:

# 271
  • Русе
Отдавна не съм се включвала но то няма и за какво. Гого си хапва, има си колики, спи през деня, нощно време мрънка и така. Всичко в реда на нещата. Вече 3 кг.  Днес стана на един месец и да почерпя:

# 272
  • София
Ели честита месечинка на Гого Simple Smile

# 273
  • Варна
Ели, честита първа месечинка!   bouquet
hellche, честита ви придобивка - със здраве да си я ползвате!
Ние днес дадохме стерилна урина - да видим какъв ще е резултата!  Wink
Целувки на всички - ние изчезваме, че ще изтървем кухнята.

# 274
Ние пък вчера имахме приключение  smile3516 http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=396258.0

hellche, честита придобивка и от мен.

Midi4ka*, мерси за закуската и кафето  newsm53. От първото нямах хич нужда, че така и така доста съм се ошишкала напоследък  smile3514...пък и по диетите хич ме няма...А лято идва...

Честита месечинка на Гого на   ura

# 275
Честита първа месечинка на Гого. bigdance2 За мама Ели  smile3525.
Ивана възможно е да е и алергична реакция. По принцип, за де се установи се правят различни тестове при алерголог. Надявам се днес да сте по - добре. Hug

# 276
Момичета аз днес имам повод да почерпя  1dating Wine Glass   food010 cook  party023. Днес с моя мъж имаме годишнина от сватбата - 2 години.

И ако може някой да ми обясни как да качвам картинки в поста си, ще съм му много благодарна.

Последна редакция: ср, 13 май 2009, 13:37 от Aleksi_Koko

# 277
  • София
Алекси, честита годишнина. Много да се обичате   bouquet

Ще ти пратя на ЛС уроци за картинки Simple Smile

Алекс е ужасен. Плака повече от час, заиграва се, играе и реве като магаре. Спокоен е когато съм при него. Нахраних го и заспа.
Може и гладен да е бил.
Вчера една позната ми се оплакваше, че нейният син (по-голям от Алекс с две седмици) огладнява на 2 часа.

# 278
Ан Мари много благодаря. Пробвах и се получи.

# 279
  • София,
Ех ама сте писали днес ще подготвям и новата тема Whistling
ЧЕстита първа месечинка на ГОго  ura
ЧЕстита ГОдишнина Алекси, пожелавам ВИ да се обичате много много за сто години напред!
Ан - МАри  Hug Hug, а указанията ако не те затруднявам би ли ми ги пратила и на мен на лични да си ги имам! Praynig
ХЕлче къде сте, какво правите днес? Няма ВИ на линия, не си писала днес и се притесних? newsm78
Ние сме сравнително добре, само да не чуе Twisted Evil, днес почти не сме кашляли и няма много секрети вече, а нищо не и слагам, реших че няма смисъл, обаче цял ден госпожицата не се откача от инхалатора и само иска да диша Crossing Arms ето вижте я  Laughing
А и от вчера само ме разиграва с гърнето - незнам да се хваля ли newsm78 само върви по мен и вика АКИ и аз тичам, нося гърнето слагам я, почти винаги върши нещо - без значение какво. Днес сме цял ден с един все още абсолютно сух памперс, а не се е нааквала в гащите от онзи ден. ВАжното е че си казва, въпреки че не прави разлика между пишкането и акането, всичко за нея е АКИ Mr. Green
Днес понеже времето е гадно, излязохме за малко и ходихме тук наблизо при нас на едни стари люлки, е не можах да я сваля от там един час.
Ето ВИ малко снимки ако Ви се гледа, все са от люлки Sick
ВЕче си държи маската и си прави инхалация съвсем сама Mr. Greenhttp://www.snimka.bg/album.php?album_id=376890&pid=12249919 А това ни е днешната красива прическа Mr. Green, правих и я докато стоеше сутринта на инхалацията Mr. Green
МИдичка как е малката палавница днес newsm78 и какво каза педи. Имате много поздрави от КАми и от майка и. Днес бяхме заедно на разходка.
Аз да питам някой има ли предложение за новата тема или да пускам с това което съм измислила сега набързо, не е много хубаво та затова ако някой измисли нещо по добро, чакам да го напише Hug
А това измислих аз "МАлко палаво дете - първи юни те зове! Hug

# 280
Здравейте Hug.
Времето се скапа тук.Преди малко.
Ние сме по-добре(пу-пу). Няма спазъм и храчки само нослето й тече по малко. Дано и това мине. Но е отслабнала. НАправо откачам .  КОга ще ги минем тези 9 кг? Чудя се как се държи на тези клечави крачета. Ама с това пусто повръщане. Сега като й спра лекарствата се надявам да спре и повръщането.
Вероника е много сладка. МАрия скоро едва ли ще иска да си държи инхалатора сама . Едва я удържам да не си го махне,докато тряе процедурата. толкова й е противен ,че даже не го приближава .
Алекси-честита годишнина. Още много години щастлив семеен живот  bouquet
И аз имам повод да черпя.Половинчо има рожден ден днес:

"Малките сладури ще празнуват скоро първи юни" Embarassed

# 281
  • София
Добавих заглавията.
Аз отново имам позиви за разболяване. Писна ми от хреми и кашлици.

Дани, ще ти копна ЛСто то Алекси Simple Smile

# 282
  • София,
МИдичка ами да ВИ е жив и здрав рожденика днес и само на ръце да ВИ носи и двете Wink
Хубаво заглавийце, ако не се появи някое друго ще използваме него Hug
И ВЕроника пак е отслабнала, не се тревожи за МИми, като и мине напълно ще си почне пак да качва
Ивана сега прочетох, само алергична реакция е това да знаеш, давай му нещо противоалергично няколко дни.

# 283
  • София
Здравейте,
Тук съм аз, но цяла сутрин чистих, че слагаха климатик в едната стая и беше кочина навсякъде. Сега сядам и даже хапнах пред компютъра, че така бях изгладняла.
Алекси, честита годишнина!   bouquet
Честита първа месечинка и на Гого.   bigdance2
Мидичке радвам се че сте добре. Не се притесявай за килограмите, не са толкова важни. Нали е здрава  Hug
Да ви е жив и здрав рожденика и много да ви слуша  Grinning
Ние уж бяхме добре, ама май не сме толкова добре. Днес хремата се засили и дори започна да кашля. Преслушвах я, гърдите са чисти, но почнах пак инахалации. И сега уж спи, ама я чувам че кашля  ooooh! Ще звънна следобва на лекарката май.

Аз да ви кажа вчера като бяхме навън има едно момченце, което е 3 дни по-голямо от моите, но е 3 пъти по-едро. И вчера Дани се заигра с него да гонят една топка и като застанаха един до друг и се стъписах.  #Crazy Дани си мислех че е едър и даже дебеличък ми се струва, ама като застана до това момченце и направо изглеждаше като буболечка. То сигурно е 15-16 кила... Малко след това пристига едно друго тяхно наборче дойде и понеже не се бяхме виждали одавна, майката дойде и се заговорихме. Тя започна да им се радва и като изтърси "Ей, ние сме ги минали на височина" Направо ми идваше  #2gunfire Аз по принцип не се впрягам, ама след предната случка и това ми дойде... Това ме накара да се замисля... ама тези хора какво очакват, то не може всички деца да са еднакви, особено на 2 години. Аз никога не бих си позволила такива изказвания, все едно да ида при майката на едрото детенци и да кажа "Ама той е много дебел" Аз съм сигурна че тя си го знае и ако има желание ще вземе мерки, ако не ще му се радва такъв какъвто е.
Отплеснах се май много, ама така ми дойде и сега ми олекна. Извинявам се ако на някой съм му била досадна  Hug

# 284
  • София,
ЩЕ има ли друго заглавийце Rolling Eyes
Аз не искам  да досаждам, че днес май прекалявам, но ме извинете, ВЕроника спи, затрупана цялата с кукли, то няма място за нея в уж огромното легло, но ако не сложим всички бебета да спят с нея настава трагедия голяма. Изкушавам се даже да я снимам, ама да не се събуди от светкавицата на фотоапарата, а искам да се наспи хубаво, че днес сме на концерт на батко и и ще бъде много хубаво и весело. Hug
ХЕлче и аз днес намалих инхалациите с вентолин, но засега не кашля, и секрета понамаля. Явно както каза докторката им е от времето и е свързано с алергия. Ето и ние два дни сме много зле - после един ден сме добре, после пак така  newsm78. Прави инхалации и не се притеснявай, пиши ми после на скайпа какво ти е казала личната newsm78
ХИ, хи  Joy и аз мразя такива некомпетентни изказвани от рода на я ама ние сме станали по големи от еди кой си или виж това дете, в смисъл на злорадстване де, наистина не може всички деца да са еднакви. НЕ се ядосвай и не се тревожи, ние сме тук да си споделяме и да  се разбираме Hug
КАто миналия път дето и аз се бях вбесила от коментарите на комшийката за Пентаксима, че излишно сме си давали парите за него -  Sick, е вече ми мина де Joy

Общи условия

Активация на акаунт