"Малките ни деца, ще се борят с шарени яйца"

• 20 641
  • 287
  •   1
Отговори
# 240
  • София,
 Joy ХЕлче хванахте, виждам те че си тук и четеш. Малката банда заспа ли, моите още не са, но са в леглата си, аз се поизмъкнах за малко, но всеки момент я очаквам Вероника да ревне.
КАк е Лора, добре ли е вече? А бебчето ходихте ли да го видите? Я разкажи как е? Laughing
МИдичка, сиропа е наистина много добър, по принцип наистина изчиства, но аз като съм го давала на ВЕроника и като че лисе развира още повече, наговата функция по принцип е да втечнява още повече секрета, и така става по лошо според мен. ТАка че действай само с инхалациите, а АБ изпихте ли го? newsm78
Много хубава идея е това с тревата, и аз го мислех, но при нас няма да вирее Sick защото тук е страшна мръсотия, и още утре отгоре комшийката ще си изтръска мръсните пътеки и ще си нареши косата върху тревичката ми, а как се чисти после това нещо, ужас #Cussing out ЩЕ си останем на мозайката Sick. И ВЕроника днес е почти цял ден на терасата /добре, че е с висок парапет, от панели/, че е много страшно, аз не ги оставям да стоят сами отвън, страх ме е много, миналото лято едно шест годишно момченце падна в съседен блок от 7 етаж и на мен ми държи влага Embarassed, та затова си имам едно наум. Иначе и на терасата вече има кукли/ бебета/ и количката също е навън.  Joy
Днес Вероника на няколко пъти дойде и взе да си сваля гащите и да вика"АКА"  Joy е двата пъти вече се беше наакала де, но третия, аз исках да я сменя само, а тя пак ми вика ака и я сложих на гърнето и вярно се изака. Абе има светлина в тунела  Joy
Айде че ме вика, ЛЕка и спокойна нощ на всички.

# 241
Да се разпиша преди лягане Hug.
Мария заспа вече. Антибиотика още го пием. До вторник. Тогава е 7-мия ден ,а и изчислихме с педи,че до тогава ще свърши.
Този сироп именно затова го спрях и аз.Защото от него не спираше да кашля,а от там и да повръща. Сега поне повръща по веднъж на ден,което е по-търпимо. Нослето й да минава ,че в едната й ноздра вече и кръв има.
Хелче-как е Лора? И казвайте бързо с Дани за какво бебе говорите Embarassed Whistling
Лека вечер от нас  bouquet.

# 242
  • София
Чета ви аз, ама нещо ме мързи да пиша Wink

Мидичке, днес бях на питка на бебето на кумата. Отидох сама обаче, защото ме беше страх да взема Лора. Тя Куфарджиева каза, че не е болна, ама аз за всеки случай. А и събитието беше в 14 часа, а те спят по това време и щеше да е много сложно. Иначе ние го видяхме бебето в Петрич (техния татко е от там) и много му се радваха.
Обаче да ви кажа как се забравя... когато го видяхме беше на 13 дни 3кг някъде и ми се стори толкова малко... а като се сетя ние сме били още по-млаки  #Crazy

АнМари, наистина много неприятно пътуване е било, а и като е по такъв повод... още веднъж моите съболезнования  Flowers Rose Flowers Rose

Последна редакция: пн, 11 май 2009, 10:23 от hellche

# 243
  • София,
ДОбро утро! Днес съм първа! А така се надявах ГЕри да се появи и да е сервирала кафето Mr. Green Е от мен ще е няма начин Wink

ХЕлче пускам компютъра и отварям темата - чета си аз и Вероника стои до мен обаче като видя Дани и Лора на снимката и пощръкля #Crazy взе да сочи и да вика, да им се радва, искаше да ги гушка - голям смях Joy
МИдичка допийте си Аб и после като го спрете постепенно ще спре да хърка. Аз от днес минавам на три инхалации, но Вероника е значително по добре, цяла нощ си спа, малко хъркаше в началото но от носа, затлачва и се с гъсти и жълти секрети и от това, днес вече е добре и не и тече изобщо.
Ивана днес ще водите ли ЖОрко на лекар за ръчичката, може поне снимка да му направят да сте спокойни, че няма нещо спукано Thinking
Вчера правих крем карамел Mr. Green и резултата е че половината сутрин си изкарах в тоалетната, явно яйцата ми бяха вече доста стари, лошото е че и Ицко преди малко ми звъни от училище да ми каже че много го боляло коремчето сутринта. ПИтам го да идвам ли да те взимам, а той ами не сега ми мина и не ме боли Sick, пита ме как е Вероника, той милия се притеснил за нея, сигурно си мисли че и нея може да я боли,   Joy ама тя не е яла от крем карамела Sick

# 244
  • София
И аз се надигнах.
Алекс пее в стаята. Ще му дам да хапне плодове пюренце.
Нещо му е криво. Но тяхната стая е много гореща. Лятото е ад в нея. Ще видя как ще спят.

Дияна цялата е изпонахапана. Не ходим често на Костенец, но сега на 29ти ще попитам педиатърката за превантивни мерки за тази алергия. На всичкото отгоре предният път тя ми каза, че Алекс евентуално може да наследи нейната алергия.
Сигурно ще ходим за погачата на бебето. Тогава ще го снимам.
Мама снощи ме пита по скайпа дали съм го снимала. Ами забравих. Мартин се роди над 3кг. Но като гледам снимките на Алекс като новородено, Мартин ми се вижда по-малък.

А Алекс е шишо. Но на мен все ми се вижда слабичък.
Ризата, която му купихме от Костенец му тича. Голям пич е Simple Smile
Ще бягам да го видя. После ще кача 2-3 снимки.

# 245
Дани, мерси за кафенцето  Mr. Green
Жорко го заведох на яслата. Мисля, че не го боли толкова, използва ръката...Предупредих госпожата да не го хващат за тази ръка и ако не може да стане от леглото следобяда, да го вдигат...С две думи да внимават, че може да го боли...и така.  Нашата лекарка е твърдо против снимките и направление за това твърдо няма да даде. А вчера лекаря, който го видя, каза, че ако е напукано нищо не може да се направи, просто ще мине... Мен ме е страх на своя глава да правя снимка. Но ако виждам, че нещата се проточват, ща-не ща ще действам.

Midi4ka* , много хубава идея това с изкуствената трева и добро решение. Ще се радвам да видя снимки.

# 246
  • София
Добро утро и от мен.
Дани, мерси за кафенцето  Hug
Ивана, радвам се че не го боли много. Да ти кажа ако има пукнато ще го боли много, няма да дава да го пипнеш, а щом си използва ръчичката е добре.  Hug

Viki_76, Ивана (ако си прочела предния ми пост преди редакцията) още веднъж извинявайте за объркването. Аз бях тръгнала снощи да пиша нещо, после го изтрих и нещо съм се объркала  Embarassed Целувки на Вики и на Жорко

Мидичке, а това с тревата наистина е много хубаво. Обаче и на мен ми се вижда трудно за поддържане. Сигурно с прахосмукачката трябва, ама в София колкото е чист въздуха не знам дали това ще е достатъчно. Чакаме снимки  Sunglasses

# 247
  • София,
НИе пък май трети ден ще си висим в къщи, аман от тези болести Embarassed Ицко пак се обади, много го боляло коремчето и баща му току що го докара в къщи. Дадох му ентеролче, ментови капки и половинка спазмалгон и сега е легнал оттатък на спалнята и гледа Джетикс, много го боли милото, ще изчакам да видя дали ще го успокои от лекарствата, дано не е нещо сериозно newsm78, странното е че го боли от лявата страна само, но добре че е там, а не от дясно, нали апандесита е от дясно newsm78.
ВЕроника обаче е супер щастлива, че "бапе" си е вкъщи, ходи само подире му, даже си легна и го гушна и си стои кротко, в момента виси пред вратата на тоалетната и го вика Mr. Green
АН - МАРИ чакаме снимки! Hug

# 248
  • София
Ето.

На последната снимка е вуйна ми. Ходихме до един параклис.
Намерих снимка в нет-а. Не помня кой го строи този параклис, но не бях ходила.

http://4coolpics.com/show.php?ord=nesi&id=296810

# 249
  • Варна
Привет!
Днес водих Вики на ехограф. Хубавата новина е, че бъбреците са добре - няма дренажни нарушения. Има още лек цистит - стеничките на пикочния мехур все още са леко удебелени, но такава стойност 3мм до сега не бяхме имали - минимума досега е бил 5мм. Дано и контролните посявки да не покажат бактерии.
Преди малко се обади и тати - ако не ни мине котка път до 10-15 дни ще си е в къщи.  newsm44
hellche, няма за какво да се извиняваш - всеки прави грешки (а и дори не би ми хрумнало да се обидя или нещо такова).  Hug
Ивана, дано натъртеното да отшуми и да забравите случилото се бързо.
Дани, при вас няма празно  Sad Дано излезете от серията и да сте здрави. А ти как си?

# 250
Привет и от мен. Да ви се похваля най - накрая вчера направихме престъпулка на Коки. Качила съм и малко снимки. www.snimka.bg/album.php?album_id=298078&pid=12210228 Коки си избра от всички наредени предмети паричките.

Viki_76 много се радвам за вас. Дано от тук нататък се чуват само хубави новини. Hug
Ивана надявам се и Жорко да се оправи бързо и дано не е нищо сериозно.
Дани Hug дано и при вас нещата се оправят бързо, та да си отдъхнеш малко.
Мидичке Hug за теб и Мими. Идеята ти за изкуствената трева е супер. А за сиропа - Коки, когато боледува е винаги на флудитек и аз съм много доволна, кашлицата му спира страшно бързо. Но при всяко дете е различно.

# 251
  • София
Бързо оздравяване на малчуганите  Hug
Вики, дано изследванията са наред.

Аз да похваля дребният. Сдоби се с чисто ново зъбче (1вото). Тати му купил бял потник  Joy

# 252
Честито първо зъбче на Алекс. smile3525

# 253
  • Варна
АnMary, честито ви първо зъбче! Да са здрави и бели и да избиват леко и безболезнено! tooth
Разглеждах снимките от Сандански (досега бях разглеждала само от първите дни) - много са хубави. А какви модели са дечицата - много са сладки.
Aleksi_Koko, да ти е жив и здрав бъдещия банкер!

# 254
  • София,
ЧЕстито първо зъбче на Алекс tooth леко и безболезнено да ги извади всичките!  Hug А защо бял потник? newsm78
ВИки браво на вас, радвам се за хубавите новини!  Hug
Алекси да ВИ е жив и здрав банкера Mr. Green, а аз днес излизах за малко, обаче те забравих  Sick, извинявай, утре непременно, пърата ни работа ще е, до пощата да отидем Sick, ама покрай проблема с баткото и изобщо изключих. Иначе той е добре, нищо му няма вече, сега играе оттатък с новия пластелин, дето му купих сутрнита и само вика по Вероника, че тя му отмъква нещата Mr. Green. Днес писахме в къщи домашните, това досега не ми се беше случвало, и да ви кажа честно се шашнах, учебниците и тетрадките им са написани на супер високо ниво, направо са неразбираеми, с баща му цяла вечер тук умувахме над една задача и накрая се отказахме newsm78
Аз също съм по добре вече, но ВЕроника учудващо следобед пак се влоши, странното е че носът и тече отново и то доста, а вчера беше по добре, не кашля - само отвреме на време и то предимно като се задави, но очите и са страшно подути и зачервени, а и не можа да спи на обяд, тъкмо заспа и и се запуши носа, задави се и се разкашля и аз я вдигнах, че за малко да повърне, чистихме носа и уж я сложих пак, но тя явно не е спала, ние с батко и говорихме много - докато обяснявах задачите и явно тя затова не е заспала. Sick СЕга е супер кисела и ще я слагам да спи. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт