"Малките ни деца, ще се борят с шарени яйца"

• 20 645
  • 287
  •   1
Отговори
# 225
  • панагюрище
Ан Мари, моите съболезнования Flowers Rose Flowers Rose

# 226
  • Варна
AnMary, съжалявам за загубата ви! Flowers Rose
Ние вчера бяхме на контролен преглед при невролога. Продължаваме си със сиропчето за говора, а след другия контролен преглед след месец може да му направят ЕЕГ. В понеделник сме на ехограф - да видим какво е положението с бъбреците.
Опита да махнем памперса претърпя провал. Вики отказва да пишка на гърне вече. След някоко седмици ще пробвам пак.
Дани, да се оправя Вероничка!  Hug 

# 227
Ан Мари, моите съболезнования Flowers Rose Flowers Rose

Опита да махнем памперса претърпя провал.
Не се притеснявай,щом моята Вики се научи и то на две и половина,директно на тоалетната,значи и твоя Вики ще се научи Wink Hug

# 228
  • Варна
Цвети (Viki i mama), много се радвам да те "видя". Как е Вики? Скоро свършва учебната година. През лятото ще имат ли някакви занимания?
А за моя Викльо не съм се отчаяла, но явно не съм уцелила момента. След 3-4 дневна стачка, преди час се изпишка в гърнето. Ще го оставя с памперса още известно време, за да забрави ако се е стресирал нещо.
Аз вчера видях Бордима - разхождаше бебка.  1stroller

# 229
Ан Мари, моите съболезнования. Flowers Rose Flowers Rose

# 230
Дани как е Вероничка днес? Надявам се да е по - добре. Hug

# 231
Цвети (Viki i mama), много се радвам да те "видя". Как е Вики? Скоро свършва учебната година. През лятото ще имат ли някакви занимания?

Ами аз рядко пиша тук вече,само ако мога с нещо да помогна,защото май съм далеч от обсъжданите теми,все пак е голяма и честно да си кажа,неща като захранване,отказване от памперси,сополки и ред други ,съм ги забравила,а и наред с някой неща от онова време,да си призная май съм ги  правила механично-изобщо не ги помня Embarassed
Но ви чета Hug
Иначе учебната година за нас е до 15 юни,след това до края на юни има занималня с американци,нещо като обмяна на опит,но е платено и едва ли ще мога да си позволя лукса BlushЕстествено не е проблем,не работя -няма как да стане това,а и аз обожавам летните разходки с Вики и ще си прекараме прекрасно Hug

# 232
  • София,
Аз вчера видях Бордима - разхождаше бебка.  1stroller
И аз това се чудех дали вече е родила  newsm78 да и е жива и здрава куклата!  bouquet
Аз днес ВИ чета ама нещо ми е сдухано и не ми се пише много Embarassed
Иначе като че ли сме по добре с Вероника, нощтта и сутринта бяха кошмарни, но следобед определено е по добре Confused
Аз незнам какво ми става, но в последно време нещо  изтрещявам.  smile3511 Страха и паниката покрай тия разболявания ме карат да изперквам  , но снощи да ВИ се оплача за първи път Вероника направо ме изуми, направо не мога да я позная. СЕдяха си  с батко и в спалнята, той си гледал телевизия и въобще незабелязал какво става около него , а тя госпожицата като наизвадила всичките си дрехи от шкафчетата на леглото и ги натрупала на една огромна купчина на пода , леле полудях като видях какво е направила, развиках и се, а тя ми се хили нагло насреща, тогава направо и пляснах два шамара по памперса и тя ревна, батко и пък ми се оправдава че не я е видял, ама как ще я види като се залепил за телевизора. СЕга е наказан без телевизия два дни . Боже къде ми отиде малкото кротко и послушно дете, станала е голяма пакостница, и  се тръшка за всичко - много  Embarassed. КАкто и да е легнахме си вечерта и в 12 през нощта се чува от съседната стая изведнъж една силна музика и викане, хилене, комшийката решила да си прави купон  #Cussing out . А ВЕроника тъкмо се беше поуспокоила и спеше, макар и хъркайки, че едва дишаше. НА всичкото отгоре се изправили две девойки пред вратата на апартамента ми и пушат цигари, а те вратите имат по два пръста луфт, следователно всичкият дим влиза вътре. Е, излязох и ги помолих да не ми пушат пред вратата и да помолят да се намали музиката и да не викат толкова. Уви, останах си само с чакането Embarassed. Един час шумът беше просто страшен,  #2gunfire Вероника започна да реве и да се буди от всеки писък, чудих се какво да направя и накрая се обадих в полицията , незнам дали постъпих правилно, но втора безсънна нощ, а и на всичкото отгоре децата да не могат да спят просто нервите ми бяха опънати до крайност.   Е, полицаите дойдоха след около час и те, та накрая всичко утихна за пет минути. 
 Mr. Green МЪжо сутринта даже не ми вярваше, че съм се обадила в полицията, той спа в кухнята, за да може Вероника да спи при мен, та уж да не ставам много през нощта, но уви.  Sick ПОсмя ми се на акъла, но това е, аз повече не издържах.  НЕстига че един темерут отдолу и той ни тормози всяка седмица поне по веднъж на нощ, та тая вечер и той беше решил като се шуми отгоре явно и той да се включи, но го направи след като се бях обадила на полицаите, те обаче явно бяха пообиколили блока, защото като утихна купона до нас - отдолу само продължиха да се чуват ругатни и псувни към полицайте и пускаха ЛИБЕРТА, около десетина пъти, но явно бързо се умориха или по точно бяха вече мъртво пияни, та и те се укротиха. Абе тук си не е работа да живееш, ама като няма къде другаде . ooooh!

# 233
  • Варна
Дани,  hug. Много неприятна ситуация.
А това за ваденето на дрехите - явно децата минават през такава "фаза". На Вики му беше любимо занимание миналата година. Шегувахме се, че не харесва как съм подредила и за това ги вади. Simple Smile
Гери дали ще се върне днес  newsm78. Многото почивни дни минаха. Вече нямам търпение да разкаже за празника.
Миди4ка, как сте?

# 234
Здравейте Hug
Дани-много неприятно е това със съседите. Ние за сега нямаме този проблем. От 9 апартамента в кооперацията сме само 4 семейства за сега и всички сме с малки деца. Така ,че поне за момента ,сме си решили проблема. Но при майка ми съседа над нас редовно ни създаваше такива проблеми и знам какво е.
Как е Вероника днес?
Ние бяхме при педи  и хубавото е ,че няма спазъм ,но има много храчки. Дори като я гушкам усещам как й хъркат гърдичките.
И много сополи да му се невиди.
Чудя се дали да започна да й давам от сиропа за кашлица? Педи си мисли,че го давам де.
Относно ваденето на дрехите-Мария вади всичко ,до което се докопа. Стига да не я гледам е способна на разрушения.
Направо откачам понякога. Когато ме види ,че подреждам играчките й веднага идва ,разхвърля ги и после не им обръща никакво внимание. Все едно напук ми прави. Колкото повече се ядосвам и побърквам ,че само разхвърля и руши толкова повече се увеличава удовоствието й да го прави. Но да се оправя вече пък другото се преживява.
И аз се чудя къде се губи Гери. Може би таткото им е още на път и го чакат да се прибере.
Вики-как е Виктор? Излязоха ли резултатите?
Ивана-утре пак на работа. А и събота е работен ден.

Последна редакция: нд, 10 май 2009, 18:21 от Midi4ka*

# 235
  • София,
ДА това с децата терминатори Mr. Green си е истина, все гледат нещо да рушат, и им прави удоволствие, и явно наистина всички минават през такава фаза Wink ВЕроника преди всичко си прибираше, а сега недава да прибираме играчките, а и тя не играе с тях, из цялата къща има разхвърляни бебета, събира ми покривките от масите и от столовете и си ги завива с тях, купички и лъжички има навсякъде Sick
МИдичка какъв сироп ВИ е изписала докторката, този дето се чудиш дали да и го даваш? А инхалации правиш ли и още? Аз тази нощ не си навих алармата и се успах та вместо в 2 часа и правих в 3,30 и днес графика ни се обърка тотално, но няма значение. Днес носа не и тече толкоз, но това ме притеснява повече, защото секретът се сгъсти и е леко жълт, което говори за бактериална инфекция, аз слагам капки, но се чудя дали да не мажа и с бактробан  newsm78?
И на мен ГЕри ми липсва, чакаме и снимки!
Днес супер време, а ние не можахме да излезем и вече втори ден си пазим къщата. НО сутринта спахме до 10 часа, после докато закусим, изчистим, сложих да готвя, почистихме терасата и изнесохме цветята навън, та през седмицата да си купя пръст и да си ги поразсадя и да им сменя саксиите, че са им умалели. СЕга малката пак спи и то деня си мина, но нищо то тепърва времето ще се оправя и вече се надявам че все ще е топло, нека поне да оздравеем.
Явно това с тия сополи и кашлици си е някакъв вирус, тук има много дечица болни Embarassed

Ивана лека и спорна - дъъълга седмица ти пожелаваме на теб и всички, които работят и целувки на Жорката!

# 236
AnMary, съболезнования Flowers Rose Flowers Rose

Уф, ние снощи имахме инцидент. Жорко спейки падна от леглото и се удари лошо. Доста плака. Сутринта не можа да стане сам. Доста време мина докато разберем всъщност какво го боли. В един момент ми се стори че си щади целия гръб  Sick Накрая излезе, че в ръчичката пак беше проблема, някъде от рамото го боли. Но видими изменения по тялото няма. Водихме го на дежурен лекар, който констатира, че нищо му няма, просто я е натъртил и трябва да мине време, за да спре болката  ooooh! След следобедния сън е значително по-шен, играе и използва и нея... Направо думи нямам  Crossing Arms

Нещо рано-рано ме подготвяте за новата седмица   Wink Да видим дали няма да ми се размине работата покрай историята с малкия  Rolling Eyes

# 237
  • София
Прибрахме се.
Пътуването беше кошмарно. Успяхме все пак да хванем влака и да не закъснея. Макар, че бях изпаднала в истерия пред влака, и пътувахме без билети. кондукторката разбра какъв е проблема и ни изчака.
За самият престой не ми се говори Sad Толкова малко живи приятели на дядо ми са останали. Дядо ми бяха 4ма братя и една сестра. Живи вече има само двама от братята, като единият бил болен.

Зъбчето на Алекс вече си личи. Снощи милият плака много. Аз естествено забравих мазила и лекарства. Мислех да го мажа с ракия. Братовчед ми беше запалил печка, доста горещо беше. Разсъблякохме Алекс, успокои се, и заспа.
Сдоби се с нови дрехи... Аз мислех само в събота да стоим, дрехи не съм взела. Дребното успя да се напикае (памперса пропусна). Днес пък се одриска Simple Smile

Връщането също беше зле. Пътувахме с автобус, без климатик. Алекс изкрейзи. 1во гладен, 2ро горещо. Дадох му да папка банан. Успокои се малко. Пийна и вода малко.
Джони успя да обърне количката на плочките на Централна гара. Издивях. Той ми казва "Ми, падна". Едвам успокоих Алекс. Заспа.
Сега го чакам да стане, да го окъпя и да яде.

На Дияна селският живот не й понася. Цялата е изпохапана. Има алергия към бълхи. Цяла седмица ще стои с пъпки.

Видях бебчето обаче Simple Smile Подържах го малко. Толкова е мъничко. Прилича на братовчед ми.
Братовчед ми искаше да го кръщава на баща си, но добре, че се е разубедил. Мартин, на братовчедка ми (Мариета), на Дева Мария и на баба ми (Мария).

Братовчедка ми има доста здравословни проблеми, а е младо момиче. Ходи на ендинокринолог във Военна. За 1/2 година не прилича на себе си. Не е надебеляла, но лицето й е като подпухнало, тройно.

Ох, оплаках ви се.

# 238
  • София,
ЛЕле Ивана това с падането е много лошо, дано му мине бързо и не е нещо сериодно. Мажете ли натъртеното с нещо, мисля че можеше с ДИклак или фастум гел, питай лекар все пак и някакви компреси също се слагаха, ама сега хич не се сещам. newsm78
И нашия Ицко като малък много падаше от леглата, даже доскоро го правеше номера и все му слагахме столове отпред. Преди да му купим сегашното легло спеше на едно тръбно и отгоре с два дюшека, беше страшно високо, мен все ме беше страх да не падне и му слагах даже по два стола. Но една вечер той се изтръска, уви и през двата стола Mr. Green, как успя така и не разбрах, но изведнъж се чу едно силно туп и после той проплака, но продължи да си сип, а аз станах и едва го качих горе, че вече доста си понатежаваше! Mr. Green Mr. Green
Ан - МАри тъжна работа, но това е животът си тече, колкото и да ни е неприятно Tired и тъжно.
ЧЕстито зъбче на Алексчо, а каката за да не я сърбят гадните пъпки я намажи с фенистил или алергозан ако имаш в къщи. КОфти пътуване сте изкарали, но важното е че все пак сте се прибрали живи и здрави! Hug

# 239
Ан Мари  Hug Hug Hug много ти се е насъбрало.
Ивана-по-добре на работа,отколкото вкъщи по такъв повод. Hug
Дани-инхалации си правим по 3 пъти на ден.
Днес почти не е кашляла,даже за последно не помня кога беше. Сиропа е Флудитек. Уж бил много добър-отхрачващ. Още си хърка иначе. Вече незнам какво да правя. Педи е спокойна за състоянието й. И тази болест съвпадна с избиването на кучешките. Единия даже е пораснал доста бързо.И другия е пробил. НАдявам се да се приключва скоро.А тя си е много весела и жизнена. Не се спира. НАправо ме побърква. Но пък и се радвам ,че не е отпусната. Ох,милсех и друго да пиша,ама Мимето ме разсейва много. Не ми дава да пиша. Иска и тя.
А сетих се-понеже стана топло и държим отворена терасата от 2-3 дни,Мимето естествено се научи да излиза . Хубавотео е ,че като се спъна 2-3 пъти вече е много внимателна и прескача усърдно прага. И понеже сяда на плочките отвън решихме да си вземем изкуствена трева.Много готино стана. Сега мъжа ми ме кара да се обзаведем с още няколко саксии и да си го направим още по -у'тно.
Като се наканя да си заредя най-после батерята на фотоапарата ще пусна и снимка.
Това е  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт