Пролетта навънка се разпука, февруарче весело ни гука

• 13 113
  • 290
  •   1
Отговори
# 240
Еййй, най-после заспа и моята ламичка. Че да видим за колко време, от 2 часа се опитвам да пиша ама не става. И моята заспа сама сега, явно се нарева, аз май обикновено нямам достатъчно търпение да я оставя да се нареве.
Гледам подхванахте тема за мъжете, любима ми е, макар че аз не бива да се оплаквам много, много, че моят готви и чисти и простира, обаче за бебето ако не му намекна няма да помогне ама грам, като му я дам вечер да я държи докато се цедя, че нашата лигличка  вечер цица не признава само й бута залъгалката в устата да не би случайно да му зареве силно. А когато я държа аз и тя ревтуни, което разбира се се случва често, защото основно аз я държа ми дава акъл как да я държа или ме пита що не й дам биберон.
А това за организацията и на мен ми се намеква няколко пъти, те мъжете нали са по казармата и тя им е най-голямата мъка в живота, затова и ние неорганизирани им се виждаме.
И другото, което често чувм е репликата ''глезотии'', е това като го чуех когато още всичко ме болеше след раждането ми идеше да го фрасна...
А  и нашият тати спи при нас само като не е на другия ден на работа, ха сега ми кажете моето ли са глезотии.
Ама така ще е, почнах да свиквам с мисълта...
Коте, телците сме търпеливи хора, ама до едно време Wink

Да ходя да свърша аз някоя работа, докато спи беба, че  после ще хващаме гората, т.е. парка Mr. Green

# 241
Elfi,  мерси за всички помощи в счетоводните дебри Hug
Само да питам в тази молба до работодателя не трябва ли да пише до 410 дни,а не до 315?

# 242
  • Пловдив
Elfi,  мерси за всички помощи в счетоводните дебри Hug
Само да питам в тази молба до работодателя не трябва ли да пише до 410 дни,а не до 315?

дааа,410 дни.копирала съм я без да я поправя Peace

# 243
Пате- аз имах придърпване около 8 месеца с първото дете. Нормално е, ще се оправи.

Моя мъж наскоро ми сподели, че като сме се оженили и заживяли заедно разбрал колко различни са мъжете и жените,ама много разлчини и ме пита дали мисля така. Казах му,че е точно така.
Първата година бяха големми спорове, сърдения, но явно си напаснахме характерите и сега няма проблеми. Искам да си го похваля- винаги ми е помагал, чисти вкъщи, никога не ми е правил забележки(освен като се застоя пред компа и като се зачета във форума). Като е хубаво времето и ми звъни да ми каже да излизаме, да глътна въздух,каката да побяга и да се измори, че да се наспим вечерта. Златен ми е той.
Като се роди голямата дъщеря и той мие чиниите и един приятел му казва: аз такива неща не правя. И мъжо му вика: ако не правя, жената няма д аиска второ дете  Mr. Green. Ама ето,ч е си го имаме  Laughing.
Хубав ден, ще поизлезна с момиченцата като станат, че от 2 дни не сме мърдали навън.

# 244
Ние пък спим с малкият в едната стая,а таткото в другата с баткото, хем да не се събужда големия/на 2,5 г/,хем аз на спокойствие да се оправям с малкия през нощта,но той като се наяде през нощта и заспива да чукна на дърво.

# 245
  • София
Момичета, купих си бибата-термометър на Canpol babies и мери точно. Simple Smile

# 246
  • Пловдив
autumnsphere ,а как ще става почистването й.Предпологам,че не може да се изварява,но поне със сапун и вода трябва да може.  newsm78

# 247
  • София
Да, тя е запечатана добре електрониката вътре. Еми, време им е лека-полека да намалим стерилността...

Ама ако бебето не прави добър вакуум, може и да не работи.

# 248

Ама ако бебето не прави добър вакуум, може и да не работи.
При нас точно това беше проблема!Бебето трябва плътно да засмуче бибата до звуковия сигнал!А формата е много особена-издължена и тясна и Боян я плюеше.. Laughing.искаше си неговата биберона!

Мами,станах истински интернет сърфист! Laughing Престраших се и пуснах някои неща в продавалника...вкл. и слинга..Така и не го използвах..

# 249
такъв ентусиазъм имах да попиша и взе че ми се изпари всичко от тъпата глава smile3538преди оглупявахме от бремеността а сега от какво,искам си стария акъл tantrum
гледам клонингите ги обсъждате,еми така е като цял живот ги дондуркаме 1 майката прави всичко и той мухълчето му с мухълче свиква че така е редно а жената щастлива че добре си гледа детето после щафетата я поемаме ние ,така че мъжки мами МОЛЯ ВИ учете децата да уважават бъдещите си жени после да не ни се оплакват щерките Laughing
ПАТЕ и мен ме опъва аз и за това не смея да luvbed имам усещането че ще се разпна.
за релакса и аз си пийвам по една чаша бира вечер мисля че съвсем скоро ще се издъня и цигара ще запаля Embarassedне мога повече да издържам сама до 22 вечерта тогава мойто мило се прибира,държа да подчертая че това е всеки ден с малки изключения когато майка му се смили и тя затваря магазина ни(имаме магазин за хранителни стоки)
оф исках още нещо да напиша ooooh!
после.......

# 250
Атмосферче, носене за ръцете имам впредвид за самите ръчички. Халтави са им ставите от китката до рамото. Калина си вади 2 пъти ръката- веднъж от лакътя, веднъж от рамото. Първият път беше на годинка, точно на РД-то и. Тя върви, майка ми я държи за ръчичка, препъва се, майка ми инстинктивно я дръпва. Ей, рева това дете цял следобед, а ние си мислим, че се е превъзбудила от многото хора. Само свеки се сети, защото големия и син си е вадил ръка, ама не и повярвахме. Втория път беше на 2 и половина, танцуваме вкъщи двечките и се държим за ръце. Скочи и увисна на ръцете ми, чух как изпука ставата и веднага се сетих какво е станало. Тогава доктора каза, че добре че не е на същото място, защото е щяло да се наложи да я гипсираме. Това държане с 1 ръка, предполагам, говориш за държене с ръка под мишничките.
За мъжете- моят помага достатъчно. Естествено, повечето от нещата ги върша аз, но и той помага. Виж, къщата ми не е идеална отдавна. Веднъж седмично чистя основно, през ден пускам прахосмукачка в хола и кухнята, защото там най-много се мърси, прибирам всеки ден. Има неща, които много отдавна би трябвало да свърша- да измия прозорците, остъкленията..  Добре че мъжо не ми придиря. Ама той и щерката са такива торнада, че ако искам да е перфектно трябва само след тях да ходя. И аз като Мия го умилостивявам с вкусотии.  chef Има време да ни е чисто и подредено- като порастнат децата. Тогава ще викаме внуците да ни разхвърлят. Laughing
Яйца ще боядисвам утре с Калинчето и майка ми, а козунаци съм поръчала.
Памперсите са ми болна тема, каката я отгледах с Мамия и сега чакам с нетърпение да стане Ралица 7 кг. , та да я почна и нея. Тези Памперс много ми пропускат. Два пъти на ден ака повече, или по-точно с по-силна струя и два пъти на ден си осира цялото гръбче и се налага да я запирам, подмивам и преобличам. Да им .... на престижната марка! #Cussing out
толо, честито! Аз отдавна пазарувам в Продавалника, но все още не съм продавала нищо. И аз нещо не мога да се оправя с нашия слинг, а и не ми е удобен, а уж казват, че не натоварвал гърба. Чудя се дали да не си ушия тип шал, сигурно е по-удобно, все пак минава през двете рамене. newsm78
Аз вечер си пийвам биричка или чаша винце. Веднъж- два пъти съм пила и портокалов фреш с 20-30 гр. концентрат. В семейството ми има алкохолици, дано да не се алкохолизирам и аз. Mr. Green

Последна редакция: ср, 15 апр 2009, 17:00 от Жълтият Ламтурник

# 251
Биричка и аз си му пийвам с кеф вечер и при това много ми се услажда. И аз съм хор дет' се  вика.
Алхимиче, ако съвсем не изтраеш с цигарите, и ако решиш да си дръпнеш, непременно го направи след като си накърмила добре бебка или си се изцедила. Знам, че давам абсурден съвет, но по-добре да припалиш веднъж да ти мине мерака, отколкото да се откажеш от кърменето заради цигарите и отслабването (както много мои познати направиха)  Confused

За мъжовете , естествено и аз съм в купа с не особено помагащите мъже. Моят мъж работи от 8 до 20.00 и вечер ми помага с къпането, а сутрин води големия на градина. Също така хвърля боклука и до тук. Но аз в моменти на ярост впрягам цялото си въображение и се поставям на негово място. Първо мъжете геенетично нямат майчин инстинкт, който да им помага с бебетата. Повечето мъже се страхуват и се чувстват слаби, когато не се справят с бебето. После, представете си че сте мъже и за първи път сте станали татко. Вашата любима жена, която доскоро ви е възбуждала само с поглед, сега е с леко неприветливи габарити, може би понамирисва  леко на пот, щото не е успяла да се изкъпе, косата й няма вид, постоянно гушка едно бебе (което вие не познавате толкова добре, защото не изкарвате с него 24 часа). Преди вие сте били на първо място (любов, манджа, ала, бала), сега вие сте основната причина за лошото настроение на жената и тя не пропуска да отбележи, че нищо не разбирате. Тя вече не ви посреща с целувка и усмивка, а намръщена и уморена. При това вие се "скапвате" от работа за да храните семейството  Wink Тя вече няма какво да ви каже, само знае да поръчва неща за купуване и темите се въртят около памперси и лекари и тн. все от тоя род. Научно е доказано, че мъжете не могат да излезат извън себе си и да съпреживяват. Затова пък аз мога да го правя и така всъщност се успокоявам, че мъжът ми не е някоя гад, която ми гледа сеира, а просто моя любим и объркан мъж. Дори съм склонно да мисля, че всеки упрек от сорта на разхвърляно, нечисто и тн. всъщност е косвен намек от сорта: и ти не си идеална сега, и аз не съм доволен от теб Simple Smile Ама ако има кекс, манджа....нЕма значение, че е разхвърляно....
Ще видите, че колкото повече заприличате отново на себе си, толкова по-гладки отношения ще имате  Wink а и мъжете заобичват децата с времето и то много силно  Hug

Последна редакция: ср, 15 апр 2009, 17:33 от GALL78

# 252
  • София
Абе, момичета, чета ви аз и си мисля какво да ви пиша, а после гледам - някоя от вас вече го е писала.... И така за всяко нещо.. ми аз освен с цитати да си попълня поста ... Simple Smile

А срещичката беше супер - доста се разходихме и разговорихме
Времето на мен много ми хареса - прохладно, но не студено

# 253
  • София
Хахахаха, Карбо, "...ima vreme..."

Аз май съм изпуснала срещата?...

Ние сега излизаме към Попа... ooooh!

# 254
а  не  Naughtyчак толкова не ми е слаб ангела да спра да кърмя трябва да си голям егоист да го направиш,а за килограмите хич не ми пука ям си и през ноща.
сетих се какво исках да напиша КОТЕ тоя бейлис може да го донесеш на някоя сбирка и другите мами са хора Joy Joy Joyтака както кърмим задружно може и по капачка да изпием заедно Blush
по между другото май в петък времето ще е ок та да вземем да се поразберем нещичко ,какво ще кажете ???Аз съм ок в 14 пред театъра малко да ги образоваме тези деца Laughing а ако е кофти времето механично отпадат уговорките  Heart Eyesза кофти време може да приемем под 10градуса и ако вали .съгласни ли сте???  love001

внимание докато пишехте ,в темата бяха публикувани 2 отговора.браво браво е така не ми е скучно Party

Общи условия

Активация на акаунт