ЮЛЧЕ Цветница посрещна вече, чака и Великден милото човече (тема 92)

• 10 503
  • 305
  •   1
Отговори
# 195
Ели се побърква от кеф като гледа бебетата по аватарите!

# 196
  • Добрич
Ентерола не беше ли за разтройство? newsm78 И ние днес сме с разстроено коремче и аз мисля, че го мъчат зъбки. По цял ден мрънка. Времето тук е лошо и от два дни не сме мърдали никъде #Crazy
Болничките да се оправят по-бързо! Hug
Инка, благодаря ти, тези дни ще отида до Кауфланд.

# 197
Аз ще продължа да ги сънувам тези палачинки.  Crossing Arms С това местоположение, пицарията си остава недостижима за мен.   Tired

Днес ме отразяха за практиката. Директорката на комплекса предяви изисквания, каквито през 5те години студентство, не бях срещала. Много ми е тъпо. Ще започна да си пиша курсовата работа, че поне нещо да съм свършила.
И още не ми е дошло. Вече се скарах с всички, стяга ме сърцето, вие ми се свят, ям шоколади, вафли и козунаци... Какво още трябва да се случи, че да ме споходи късмета?

За запознаването с мъжа какво интересно да кажа... Запозна ни общ приятел, който каза, че не бил лъжица за моята уста. Хм, добре го "лапнах" като гледам и то при положение, че ми беше първото гадже. Бях млада 17-годишна мацка от английската гимназия...  Mr. Green

# 198
Аз ще продължа да ги сънувам тези палачинки.  Crossing Arms С това местоположение, пицарията си остава недостижима за мен.   Tired
Яхни се на 306 от Орлов мост, де. Ще ти дойде после, обещавам ти Mr. Green

# 199
Запозна ни общ приятел, който каза, че не бил лъжица за моята уста. Хм, добре го "лапнах" като гледам
Joy Joy
След такова изказване как да не те амбицира  smile3508

# 200
Аелия, чудех се дали да не го напиша точно това, ама се отказах от скромност.  Laughing
Дуци, много си гадна.  Close Пицарията близо ли е до някоя спирка? А как ще се кача с количката мислите ли? #Crazy

# 201
На последната спирка е заведението Mr. Green Ти не си ли с лятна количка?

Последна редакция: вт, 14 апр 2009, 16:58 от Дуци

# 202
Ще помисля сериозно... Друго си е да дойда да ви изям палачинките на всички....  smile3508 smile3535

# 203
  • София
Евридика,  spoko, стискам палци Нико да се оправи скоро.

АМ не съм давала, до скоро нямах и намерение, но се замислям, защото октомври мислим да ходим на екскурзия в Париж, а не искам да отбивам. Аелия, би ли споделила как мислиш да действаш с кърменето по време на вашето пътуване.

# 204
Дони, чакай и аз да те агитирам малко Grinning. Автобусите 306 са с ниско стъпало на средната врата и количката се качва без проблем. Качваш се от първа спирка (пред университета) и слизаш на последна (пред пицарията), така че избягваш всякаква евентуална "гъчканица" Peace. А за другото, аз сега съм неразположена, ха дано прихванеш Mr. Green.

П.П. Сериозно се замислих дали да не се обадя на шефа на заведението за някаква комисиона Joy. Я колко клиенти му заведох, че стана и "заведението на Астарта", много ме кефи, много Whistling. Ако един ден съдбата ми се усмихне и си имам заведение, така ще го кръстя bowuu

# 205
Добър ден!
Бяхме на гости на един разбойник, след това на консултация после навън ... времето е топло, ако не валеше  щеше да е още по добре  Simple Smile

Sisoni, честита ви месечинка  Simple Smile Знаеш ли че "Елком" е с кортикостероиди  Peace маже се не повече от три дни по веднъж на ден  Confused

Милена, моя син не знае що е това шише с биберон  Crazy

Евридика, Тони  Hug дано скоро се разбере какво им е на мъниците  Praynig

Амес, глутена въведох с овесени ядки, после въведох ръжени, сега ечемичени и най-накрая ще дам пшеничени  Whistling минавам през всички видове зърна, за да осигуря разнообразие в кашите на Бобо  Peace

Десита, страхотни снимки  Simple Smile ЧРД, на татко ти  Simple Smile

Пърли, кърменията ги броих заради Дуци  Simple Smile и на мен не ми тежи да кърмя, все пак давам най-доброто на детето си  Peace Алекс още ли расте със същите темпове?

Сакси , навита съм за среща след великден  Simple Smile

# 206
Исках да напиша още че днес бяхме при педката заради Емата, и там мернах реклама за нова ваксина пневмококова Synflorix, която за разлика от Превенар който е 7.валентен, новата е 10.валентова, и е за деца до 2.г.
намерих и на бг инфо
http://ec.europa.eu/enterprise/pharmaceuticals/register/2009/200 … /dec_55611_bg.pdf

# 207
С това масово разболяване, ми намирисва на ентеровирус. Thinking Мамчета,  Hug

# 208
Sisoni, честита ви месечинка  Simple Smile Знаеш ли че "Елком" е с кортикостероиди  Peace маже се не повече от три дни по веднъж на ден  Confused

Знам, знам. Четох листовката. Само ще те поправя че не се прилага повече от 5 дни. Благодаря ти все пак.   bouquet

Значи аз няма да мога да се класирам за срещата  Cry

# 209
Мерси на всички за пожеланията.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт