При Дюкан ясно е това - ядат се мляко, риба, мръвка и яйца - 174

• 27 578
  • 541
  •   1
Отговори
# 210
Vanca  в предния си пост ти отговорих.Не може, и ако свалиш килограми и в трета продължаваш  фазата.В трета не се сваля,ако я караш по устав.Повечето сваляме,защото не включваме всички разрешени за фазата храни.

# 211
Благодаря ви ,момичета! Hug Hug Hug
ТиРи-бе тия мъже не се ли замислят малко / #Crazy
 Gardenia,е как разбираш колко са ти свалените килца ,след като ти показва различни стойности?На мен точно това ми е проблема,че не мога да разбера свалям или не/ newsm78
 miss Marple,YuNI, май наистина е от времето,щото теменужките са взети от магазина и днеска брат ми ще си ги прибере в градинката.Значи проблема е решен ,дето вчера толкова буйствах заради него.Ама така е.Мразя като подведа хората.Такава съм си.Обещая ли -край.Жива ,умряла трябва да стане. Naughty

Момичета ,знам че темата не е за това ама много ми трябва някаква програмка ,в която да сложа цветове по стените за да видя как ще ми изглеждат стаите.Знаете ли откъде мога да си изтегля нещо подобно? newsm78 newsm78 newsm78

Дано ви е слънчев и усмихнат деня,въпреки гадното време вън!

# 212
добро утро!вече питах може ли да спра с 3та фаза и да продължа с newsm64 newsm64 4та.Не искам повече да свалям.Ще ми отговори ли някой?  261uu
В трета се задържа постигнатото тегло, не се сваля. С две гали, нишестени, хляб и кашкавал, не ми се вярва да сваляш така прогресивно. Ако не направиш трета, а преминеш към нормално хранене (четвърта), се очаква връщане на сваленото тегло, а дори и повече.

А за скарата, и аз съм против - запека е сигурен така!

Тони бг, не разбирах дали въобще свалям, докато не спрях да местя кантара. Намерих му място, където на никого не пречи и не съм го пипала  Wink

# 213
    Добро утро,банда!
    ЕМАНУАЛИТА,хайде деее,дай да те видим!!!
    КОТЕЕЕЕ,радвам се да те "видя"иии МАРЧЕЛКА Hug

# 214
Добро утро момичета и момчита
Днес съм - 200г. Продължавам пролетното чистене няма край тази работа. Надявам се днес да преключа.

Hug
Сега започвом да се хваля. Днес правя 2 месеца на режима на вълшебника Дюкан.
Свалила съм -9 кг
Талия-15см
ханш-9см
бюст-9см
бут4-см
Много съм доволна  черпя ви  newsm64      и ви благодаря за голямата подкрепа и търпение . Благодаря ви момичета. Hug Hug Hug Hug Hug
 Да помиришем с Борето   
Gardenia ---Чаках снощи, а виждам ,че и днес за мене няма гуш

ТиРи ,mimensita - Благодаря ви за кафенцето, чай  .  bouquet  bouquet
tonny_bg--Не се хаби те са мъже . Hug Hug Hug Hug
macceeto, pink85, ЦвеTи, vanca72, Точица, anabel10, ВИКИТО, чочосан, m_sesilia, milla7, miss Marple, kaka svraka, Gardenia, dj100, hope_, ROSIBO, Fleur, ego, nush, vesito5, nereshitelna, emili7497 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
mimensita --Лекувай се скъпа Hug Hug
Мирка--- нещо те няма тези дни-- честиш ли и ти Hug Hug
ТиРи--Много е хубаво това което си си купила, колко струва и как се казва  моля те напиши името му.  bouquet  bouquet

Последна редакция: вт, 14 апр 2009, 09:01 от mihi69

# 215

Момичета, как мислите да я карата само на храна приготвена на скара,фурна и тиган?
Приготвянето на супи и разни манджиджички не отнема чак толкова време.Вечерята да е супа.

Аз съм такова животно,мога да ям едно и също докато не ми изникне някъде или не го спрат от производство .... Имаме си политика в къщи...,ако се разготвя за себе си трябва да готвя и за ТУ(това мъжо), а аз такива жертви не правя  Joy Сега сериозно... Нищо не обещавам,ще пробвам да позабъркам нещичко...  Hugкак ще стане незнам,ама ще пробвам след седмица най-малко[/color]

А за скарата, и аз съм против - запека е сигурен така!

С теб нали се разбрахме как се оправя запек  newsm78  hahaha

Коте и аз така като теб....  Hug и сега кухнята ми е една чиста,всичко новичко.... ейййй сърце нямате значииии  Crossing Arms

Hug

пс. от един час се приготвям да си лягам ...ама немога да ви се наситя   Heart Eyes

# 216
и вече наистина последно за днес ....

Та си взех сутринта ето това
за бедрата и корема ,определено,голямо стягане и  потене пада,даже и седяща страшно много се изпотяват покритите места... Според вас ,да го слагам от сега или да изчакам,да почна да смъквам килограми  newsm78

Аз така и не разбрах,по тежките физически упражнения кога се започват- след смъкването на килограмите т.е 3-та фаза или може още от началото  newsm78

Hug

# 217
Добро утро, момичета и момче(та)   bouquet!
Като стана дума Туни май след коламаската е хукнал по девойки по полянки и затова ни заряза тотално...Така е, пролет е  Joy
Аз съм си все така 68,9кг , ама съм доволна и заредена с енергия...Нали съм овне, колкото повече се запъват нещата, толкова повече се амбицирам  hahaha
Благодаря на всички, които ме поздравиха вчера! Гушкам ви и ви желая лек ден!

# 218
Такаа,кантара изобщо не ме зарадва днеска. #Crazy
Вчера ме излъга с едни килограми 70,200,днес 71,900.Пак ме хвана запека ,времето ме изнервя и така ще е явно днес. newsm78

ТиРи,слагай си ги ,щом казваш че има ефект.А иначе физическите натоварвания са в трета фаза.  bouquet Каква им е цената на тия панталонки и откъде си ги взе? newsm78

# 219
tonnny_bg цената им е смешна (12 CAN$ ), ама съм ти малко далече ...

Обаче ги има и в Бг ... Тези в Бг са цели,като клин до коленете(което за мен е много по добре,защото покриваш повече части,но при мен не намерих) Преди 7г съм взимала ,тогава имаше в Бонжур(май така се казваше-всичко има от всичко за всеки) и във магазините за фитнес ... цената им беше между 30-50лв  Peace

Hug

Последна редакция: вт, 14 апр 2009, 18:51 от ТиРи

# 220
Добро утро, банда  Hug Hug Hug
Благодаря на всички за прегръдките  newsm51 newsm51

mihi69 , честита месечинка   bouquet Много добри резултати! Успех и за напред!  Hug

И за да не пропусна някой, много гушки на всички  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Днес кантарев ме ощастливи  Sunglasses Нищо, че съм в МЦ ми показа -200гр. И ме делят някакви си 101гр. за да видя шестичката  newsm62

А за мирисането на нережимните неща, аз доста често си го практикувам  hahaha Като помириша нещо и си представям, че съм го яла и готово  Mr. Green От 8-ми март си пазя подарък, много скъпи ръчно направени шоколадови бонбони  Rolling Eyes Дано да не се развалят до трета фаза  tooth Само веднъж съм ги мирисала  newsm47

Менюто ми за днес ще е:

закуска: чай, 2 сварени яйца, парче кралска шунка + 2-3 тричави соленки
преди обедна закуска: кафе, малко кисело мляко
обяд: 1 сварено яйце, пак шунка + 6-7 тричави соленки
вечеря: котлет сьомга на тефлонов тиган, десерт - крем карамел

# 221
ТиРи,благодаря за инфото.Ако ги намеря тук ,може да си ги взема.  bouquet Hug  bouquet

# 222
  • София
      Здравейте всички. Днес се престраших да попитам Вещи: Защо не коригираш вече табличката? Ако не е необходимо поне я махни,че ми става лошо като се видя,че съм 97кг. Знаеш ли,колко пилци изядох за да стана 90кг!
      Лек и приятен ден с големи минуси!

# 223
  • Варна
добро утро миличкииии!благодаря на всички за прегръдките!!! Hug
днес съм се кукнала в 6 часа!от тоя Дюкан съвсем изкукуригах!ставам, оправям легла, изчиствам, пускам пералня и сядам да пия на чистичко и хубаво кафенце и да ви чета!милото каза , че съм полудяла!
пожелавам ви мноооого минуси днес и много ведро настроение , въпреки дъжда навън!целувам ви много многооо!

# 224
  • в сърцето на моето Слънце
Добър ден и от мен!
Губя се тези дни, но много работа ме е затиснала. Така ще е докато минат празниците.  ooooh!
При мен нищо ново. Режимна съм, стоя си на едно място, няма промяна. Ама какво ми остава - продължавам да съм режимна и чакам ефекта. От тази седмица преминах на 5/5. Да видим колко ще е ефективно при мен.
Единствения проблем при мен е че бъбреците пак започнаха да се обаждат. Дано бързо да премине...

Общи условия

Активация на акаунт