При Дюкан ясно е това - ядат се мляко, риба, мръвка и яйца - 174

• 27 577
  • 541
  •   2
Отговори
# 450
Еманоелита -Промяната ти е страхотна. Laughing
Гледам ги тия снимки и не мога да се здържа да не те попитам нещо......
Момиченцето от първата снимка Дебора ли се казва?  newsm78
Иначе при мен всичко е наред.Задържах си сваленото кило от П-то че и още малко свалих в това ПЗ. Утре отново съм на П.
 На съвсем новите искам да кажа ,да не се отказват.В началото ми беше много по трудно,сега не осещам кога минават дните.
А и вече ми личи явно ,щото постоянно чувам колко съм отслабнала[smilie=smile3521.gif]

# 451
  • София
Здравейте,
Еманоелита, Кали - страхотни сте, браво  smile3525
Аз от вчера съм на ПЗ и днес се чувствам много подута и ми е тежко. Ама снощи на вечеря - риба, скариди, зелена салата, зелева с моркови - солидно хапнах  Crazy Дано утре сутринта не ме стресира кантарът.
А за Великденската треска - мисля да наблегна на варените яйчица и зелената салата, пък козунаците - догодина  Laughing
За всички  Hug  Hug  Hug

Олеееее, забравих(каква съм уфсъ) - Мастърче, честита трета - да запазиш постигнатото, новата визия да ти донесе много щастие и късмет.

Последна редакция: ср, 15 апр 2009, 14:51 от happysmile

# 452
lamarinka, Деър, козуначена есенция видях в супермаркет Сани в ТЦ Гранд, на щанда с подправките, в стъклени ампули беше, продават се по 4 бр. в малка кутийка  Peace

# 453
Здравейте, дами и господа  bowuu Как сте в този хубав слънчев ден? Вярвам, че ви е гот като на мен, въпреки лекото ми плюсче, ама хич няма да му се давам, знам, че е вода, май вчера попрекалих със солта Banghead  

tonnybg, на връщане от Стара Загора, моля, минете през Бургас да заберете и мен. Напомпих гумите, готова съм smile3534

aynur, здрасти сладурка, често ми се губиш Hug

Мастерчето, честита трета Hug. Измисли ли вече как ще ги редуваш дните? Аз си правих някакъв предварителен план, но още не е одобрен, щото мисля официално да вляза в петък или събота с една скромничка Гала, досега се подготвях с плод и кашкавал. Та така...  Мисълта ми беше, че пак ще си крадвам идейки от теб Embarassed Heart Eyes Hug

Айде, чао засега  Hug

# 454
  • Пловдив
lamarinka, Деър, козуначена есенция видях в супермаркет Сани в ТЦ Гранд, на щанда с подправките, в стъклени ампули беше, продават се по 4 бр. в малка кутийка  Peace
newsm44 newsm74 благодаря, Elanor   Hug
Тъкмо се чудех как ще ги открия тия магазини в Кючука, че ми е малко мътен и непознат  Crazy явно няма да се наложи  Mr. Green
Днес не съм се отчитала: втори ден П ми е от пробната серия 4/4, ще карам на печено пиле със сосче от извара на основните хранения.

# 455
Мастерчето[/b], честита трета Hug. Измисли ли вече как ще ги редуваш дните? Аз си правих някакъв предварителен план, но още не е одобрен, щото мисля официално да вляза в петък или събота с една скромничка Гала, досега се подготвях с плод и кашкавал. Та така...  Мисълта ми беше, че пак ще си крадвам идейки от теб Embarassed Heart Eyes Hug

Hug Hug Hug Благодаря!

Да,реших....
Ей така съм решила да правя:

понеделник - П
вторник - ПЗ
сряда - гала
четвъртък - П
петък - ПЗ
събота - гала
неделя - нишестени

Ако някой ще ме поправя да казва  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

happysmile   Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: ср, 15 апр 2009, 15:03 от TheNMaster

# 456

Благодаря ти!  Hug И там щях да надникна.

А поводът толкова усърдно да издирвам подправки и рецепти е, че аз ще спретна Великденската трапеза на мама и на въпроса й - Ама без козунак ли?  Shocked, защото ми знае особеностите на хранене, аз смело и безотговорно заявих - ще направя, но моя вариация!  Mr. Green
Иначе не съм откачила за този десерт, виж кажи ми за тирамису или шоколад с ядки, смятайте какво се случва...
И ще направя разни експерименти, пък каквото стане за ядене, стане...

# 457
Мастерче, предполагам че нарочно си решила да правиш два дни П и само една Гала, но това само за начало ли ще е или по принцип?

# 458
  • Там някъде нейде !!!
Еманоелитка, Айнурче, браво на вас.
Някой пробвал ли е този Дюкански Козунак?

# 459
Мастерче, предполагам че нарочно си решила да правиш два дни П и само една Гала, но това само за начало ли ще е или по принцип?
Грешката е моя...Поправих се  Embarassed ooooh!
Сряда и събота ще са галите...Така смятам де...Ако нещо съм объркала казвайте,че  Laughing Laughing Laughing

П.П. Смятам да карам по устав...казал си е казал 2 гали,значи и аз две....Каквото ще да става....Той знае човека щом така го е написал...

Последна редакция: ср, 15 апр 2009, 15:11 от TheNMaster

# 460
Кали08, чудесна си! И защо мислиш, че на някого би му хрумнало да се смее ...
Борис, ще има и пристъпи на апетит, и обратното ... ти какво искаш, 5 дена я сънуваш таз салата и сега да не ти подейства? Зеленчуците съдържат повече ароматни и вкусови вещества и дразнят рецепторите, това е нормална реакция. Ще си влезеш в крачка, ти си съвсем в началото и организмът ти е в шок.
Нищо не мога още да реша за Великден, струва ми се, че заместител няма да ми свърши работа. Засега съм по-склонна да се примиря, че няма да ям козунак тази година и да си направя друг десерт, естествено, от най-луксозните, че да се почувствам привилегирована за празника  Laughing
Абе хрумнал ми е един въпрос, то ми е много рано още да питам, но като не ми е ясно, се дразня. Та интересува ме в трета фаза ограничението в количеството на някои видове храни отнася ли се и за галите? Т.е., от една страна на гала може всичко (с разум и съвест, разбира се), от друга страна са ограничени хляб, кашкавал, нишестени. И тогава може ли през деня две филийки пълнозърнест хляб, а вечерта на галата парче питка? Или през деня 40 г сирене, а вечерта на галата порция паниран кашкавал? Или обратно, ограничението се отнася общо, за ежедневно хранене и за гала?

# 461
miss Marple ....Мисля,че все пак не трябва човек да се самозабравя на тия гали....Дюкан е каза, по една обилна порция БЕЗ да се досипва....
Е,човек ,който е свикнал през втора фаза да хапва количества,па макар и позолени неща ...После в ТРЕТА ще има проблеми да мине на по-малки порции... В смисъл да се храни по-нормално,защото иначе ще има плюсове...
Така смятам аз...Ще видя как ще се чувствам аз де... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 462
YuNI, Нелсънче (ти пък... баш като тинейджърка  Mr. Green Blush), Липстикче (здрасти  Stop Heart Eyes), Снежка, благодаря ви момичета  Hug
Еманоелита, браво, имаш страхотна промяна  Hug
miss Marple, браво за килцето  Hug, ще си заминат те, няма на къде  Laughing В трета има доста ограничения, да. Аз например се ограничавам във всичко. На галите също. На галите си ям всичко каквото ми се яде, но по малко. Нищо че си яла него ден кашкавал, на галата щом ти се иска, пак яж, но малко. Нищо че си яла 2 филии хляб, на галата си отчупи от питката  Peace. Това е мое мнение  Hug
Кали 08, миличка, страхотна си  Hug
Снежка, за един месец 7 кг. са си мнооого доре  Hug
Мастерче, и П дните си ги намали, остави си ги само 1  Peace

# 463

Мастерче, и П дните си ги намали, остави си ги само 1  Peace

А така става ли? Rolling Eyes

понеделник - ПЗ
вторник - нишестени
сряда - гала
четвъртък - П
петък - ПЗ
събота - гала