Избор на генеколог за град Пловдив

• 1 081
  • 10
  •   1
Отговори
Бременна съм и трябва да отида на генеколог. Препоръчаха ми доктор Ели Илиева. Но четох някой негативни мнения за нея, които ме притесняват (все пак мненията бяха от 2005-2007г). За това пускам тази тема, за да знам дали някой е ходил скоро при нея и какво ви е мнението - дали е добър специалист?
Благодаря предварително за отговорите.

# 1
  • в Надежда-та
Попитай тук - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=381959.0 Hug

# 2
Аз останах доволна от нея,тя ми следеше бременноста.Също бях чела доста негативни мнения,но всеки сам си решава.В 5 месец откриха аномалия на плода и след като и се обадих веднага ми записа час при нейна колежка в София.Удобството е,че на всеки преглед ти дават час за следващия път и не се налага да се чака,нямала съм и проблеми с болничните,сестрата си върши добре работата.
Лека  бременност  Hug

# 3
Можеш да потърсиш мнения в справочника.
Аз съм доволна от д-р Даскалов. Има частен кабинет в Медикус Алфа.

# 4
Аз ходя при д-р Христина Кръшкова,работи в ДКЦ2 има договор със здравната каса. Тази година изражда само в клиника Торакс. Доволна съм,на мен също ми е препоръчаха,първоначално ходех при д-р Шишкова в клиника Капана,но се разочаровах. Успех и добър избор ти пожелавам.  Hug

# 5
Аз ходя при д-р И.Амалиев.Горещо го препоръчвам.Ако искаш координати пиши на ЛС

# 6
  • Пловдив
Моята бременност я следеше д-р Михаил Бачуров , той и ме изроди.Препоръчвам го като добър специалист и човек.

# 7
  • София
...гИнеколог... Naughty Wink

# 8
Аз също съм много доволна от д-р Ели Илиева. След няколко неуспешни опита, тя ми помогна да се сдобия с една прекрасна дъщеря, която е вече на 5 години. Страхотен професионалист е.  Лека бременност ти желая.

# 9
аз за втори път съм при доктор Петров четвърта поликлиника и съм много доволна.

# 10
Много моля за координатите на доктор Кръшкова, тя ме оперира в Окръжна с първото ми дете, но разбрах, че сега не е там, а може инфото да ми е грешно. Искам да се свържа с нея за вторият бебок, живот и здраве. Горещо я препоръчвам! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт