Отговори
# 195
  • София
Мдаа,аз го водех Оги там да си кара колелото,беше много хубаво......

# 196
  • София
Мдаа,аз го водех Оги там да си кара колелото,беше много хубаво......
Дани,само за мен,Иво не му е фен много,ама това е защото нищо не разбира Mr. Green
Пфу,е какво направих newsm78,не съм се събудила още Joy

# 197
  • София
И аз ти се чудех ама ........  Joy Joy Joy
Цвети, точно на тази площадка се навъртаме  Wink

# 198
eй,никой не пише...къде сте бе хора?

# 199
  • София
Ние сме си вкъщи.Днес ни сложиха новата кухня и имам толкова много за чистене и редене.Но пък си заслужава,става много добре. Grinning

# 200
  • София
Здравейте, случайно открих темата!
Живея в Люлин 6. Незнам дали е удачно тук да питам, но търся добра козметичка в комплекса или около него кварталите ! Ако някой може да помогне...
Моето малко слънчице е на 5 г, а голямото на 14 г. Ще се радвам да се виждаме по площадките около кооперативния.

# 201
  • София
Хей Деси ти се появи  Joy
Ние днес бяхме на кръщене , после отидохме на разходка, че и гости направихме и сега едва гледаме  newsm46
Утре сме на линия  Hug

# 202
Здрасти, банда! Ходих с малкия на село, та ме нямаше тези дни!
Добре дошли на новите мами!
 Деси, голям екшън е било, добре че сте минали само с уплаха, ти как си?
Значи казвате, хич и да не се разкарвам за билети за цирка!

# 203
  • София
 VENIAND ,горещо ти препоръчвам да не си даваш парите за този цирк.Скука голяма,а да ти е скучно на цирк е много неприятно. Confused
jujuna ,аз ходих на козметичка тук до нас,в Люлин 3,но точно блока не го знам,утре ще погледна .Ходих да ми изчисти мустачките,взе ми 10лв.Доволна съм.И маникюр ми направи жената-8лв.

# 204
Здравейте, случайно открих темата!
Живея в Люлин 6. Незнам дали е удачно тук да питам, но търся добра козметичка в комплекса или около него кварталите ! Ако някой може да помогне...
Моето малко слънчице е на 5 г, а голямото на 14 г. Ще се радвам да се виждаме по площадките около кооперативния.

В Силвър център работи козметичката, при която ходех допреди време. Много бях доволна, но сега живея в Люлин 2 и тук близо също има добър козметичен салон, който самата Дари (бившата ми козметичка) ми го препоръча.

# 205
  • София
Ами, аз живея срещу Силвър център и ми е много удобно, ама там се сещам за два салона.
Иначе ми трябва за кола маска да е добра.

# 206
  • София
Добро утро!
Честит имен ден на Георги на bifana, и на Георги на balinska!Да си ви живи и здрави децата и с гордост да си носят имената  bouquet

# 207
Честит Имен Ден на Гоговците! Да са живи и здрави!

# 208
Добро утро, момичета.

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!  Peace

Знаете ли дали нашите общинари са подготвили някаква програма за днес?

# 209
  • София
Сега се връщам от Кооперативния,освен цирка,блъскащите колички и виенското колело,нямаше друго.Може би са решили че това ни е достатъчно Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт