® E-bay - тема 27

• 39 422
  • 755
  •   1
Отговори
# 615
 PeaceМомичета питанка  Praynig получавал ли е някой на мейла си писмо от незнам каква си Австаралийска лотария за спечелване на едикака си сума/в паунди е обаче/ и бла бла бла за да си я приберете до 16 дни ни изпратете-има,адрес телефон.... newsm78-ох да не е някой вирус или "картопрехващач" пак-макар че такива данни не се искат засега ooooh!

# 616
PeaceМомичета питанка  Praynig получавал ли е някой на мейла си писмо от незнам каква си Австаралийска лотария за спечелване на едикака си сума/в паунди е обаче/ и бла бла бла за да си я приберете до 16 дни ни изпратете-има,адрес телефон.... newsm78-ох да не е някой вирус или "картопрехващач" пак-макар че такива данни не се искат засега ooooh!

В никакъв случай, по какъвто и да е повод, не пращай, каквито и да е данни на никого  Peace

# 617
  • До хладилника, който обичам
Тези, които се оплаквате от непълно име, инициали, български вместо английски адрес и прочее - какво ви спира при плащане през ПейПал да включите съобщение до продавача?
Аз го правя всеки път, задължително - въпреки че адреса за доставка ми е сменен с адреса на куриер, задължително при плащане включвам просто съобщение:

Hi there,
when posting, please include the address and both names, as bellow
тук следва адрес + пълно име на получател
Thank you.

Лесно и ефективно Simple Smile

# 618
Тези, които се оплаквате от непълно име, инициали, български вместо английски адрес и прочее - какво ви спира при плащане през ПейПал да включите съобщение до продавача?
Аз го правя всеки път, задължително - въпреки че адреса за доставка ми е сменен с адреса на куриер, задължително при плащане включвам просто съобщение:

Hi there,
when posting, please include the address and both names, as bellow
тук следва адрес + пълно име на получател
Thank you.

Лесно и ефективно Simple Smile

Хм, добър съвет, мерси, задължително ще започна да го прилагам  Peace

# 619
ОХ, мъча се да направя скрийншот на 1 страница и не става...Досега някакси съм го правила, ама сега нещо не ще...Помагайте, плийз! Praynig

# 620
ОХ, мъча се да направя скрийншот на 1 страница и не става...Досега някакси съм го правила, ама сега нещо не ще...Помагайте, плийз! Praynig

Някъде горе вдясно на клавиатурата трябва да имаш клавиш PctrScr или нещо такова, казвам по спомен. Натискаш го и после пействаш в Paint. Аз така съм правила, ако не се лъжа

# 621
Ами така правя ама в Пейнт не ми дава опция Пейст newsm78

# 622
  • До хладилника, който обичам
Значи не си направила Принт скрийн. Въпросното копче се натиска в комбинация с Ctrl.

# 623
Ами така правя ама в Пейнт не ми дава опция Пейст newsm78

CTRL + V   Peace

# 624
Всички възможни начини пробвах - Prt SCr +Ctrl, Prt Scr+Ctrl+V - пак не става...

# 625
Или PrtScn или Ctrl+V  Peace

# 626
Здравейте имам проблем с една англичанка, иска ми за една чанта от 3 доставка 11 лири, аз и писах че не я искам защото пощенските би трябвало да са по малко и тя ми отговори така
That is less than ideal since I have had to pay insertion charge and you have bid on the item and now don't want to purchase it.
You really should have checked postage prior to bidding.
Technically you have entered into a contract to purchase the item as you have put the bid in.  I am afraid I will have to open a dispute regarding this matter.
I do not know how they managed to post boots for only £4 as I posted a vest top which weighs much less to Europe and it cost £6.79, so the bag to post would be more than this.
I can only think they must have sustained a loss on the boots for the postage.  Unfortunately as I am not a business I cannot afford tho make a loss on items I am selling
Може ли помощ

# 627
  • Варна
Здравейте имам проблем с една англичанка, иска ми за една чанта от 3 доставка 11 лири, аз и писах че не я искам защото пощенските би трябвало да са по малко и тя ми отговори така
That is less than ideal since I have had to pay insertion charge and you have bid on the item and now don't want to purchase it.
You really should have checked postage prior to bidding.
Technically you have entered into a contract to purchase the item as you have put the bid in.  I am afraid I will have to open a dispute regarding this matter.
I do not know how they managed to post boots for only £4 as I posted a vest top which weighs much less to Europe and it cost £6.79, so the bag to post would be more than this.
I can only think they must have sustained a loss on the boots for the postage.  Unfortunately as I am not a business I cannot afford tho make a loss on items I am selling
Може ли помощ

пише, че ще отвори диспут, защото не си я  питала предварително, а с наддаването и печеленето на търга реално си сключила договор за покупка.
Това е съвсем накратко  Peace

# 628
ewanes, каква помощ ти трябва?  newsm78
Ако е за превода - в общи линии ти казва, че щом си наддавала, значи си била съгласна с цената. Преди това е пращала нещо много по-леко и е струвало 6,79 лири, няма начин по-тежката чанта да е по-малко. Праща ги чрез по-скъпия начин, за да се застрахова в случай че се загубят или повредят. И най-важното, казва, че ако не ги платиш, ще е принудена да отвори диспут. Това в общи линии е превода, макар и не дословно.
Тя беше ли обявила шипинга до България колко е? Или ти я пита предварително? Защото ако не си го знаела предварително, не е трябвало да наддаваш, а щом си наддавала, си длъжна да платиш.  Peace

# 629
Пишеше само до Англия 5,95 и не я попитах, значи да си плащам - да съм помислила предварително

Общи условия

Активация на акаунт