Go Jane- поръчка - време е за пролетно настроение - тема 3

• 23 859
  • 507
  •   1
Отговори
# 375
viksan2001 , не искам да бъда груба, но тука първо се пише задължително на кирилица. Освен това не е нужно да пускаш сто поста едно след друго, просто напиши всичко в един. Ако пък допълнително се сетиш след като си постнала има опция  "редактирай", и допълваш каквото искаш. И още нещо- тука никой сам не се моли на хората да им поръчва обувки, нито ги търси сам.Темата се следи, и когато видиш че някой казва- момичета ще правя поръчка, му пишеш на лични, защото на ден има по няколко човека които пишат да ги имат предвид. Crazy Казваш какво искаш, в кой цвят и номер.После ти казват колко пари трябва да внесеш, дават ти номер на сметка, внасяш бързо, и като дойде поръчката ти  пращат обувките.

Няма да е лощо другият път и това да бъде включено в първият пост.Да следят темата и като видят че се пуска поръчка да пишат на човека, защото постоянно има- "здравейте, пишете ми като пускате поръчка, мейлът ми е ...  ooooh!Tired и т.н.

# 376
Аз днес изпратих паричките на Олена и влизам сега в go jane и гледам моята рокля вече я няма в този размер.Какво се случва сега ??? Много ме е яд така си я бях харесала  #2gunfire

# 377
  • Варна
Ами така става да, сега или трябва да си избереш нещо за същите парички +/- някой цент или просто ще ти върне парите и някой друг ще трябва да се включи и.......

# 378
Привет  Гери КолеваSimple Smile.
Предлагам  да си помислиш какво ще правим , ако трябва ще ти върна парите за нея Peace
Сега пиша с последното момиче и ако успеем да се разберем преди понеделник, ще пусна поръчката или утре вечер или в неделя, ако не тогава понеделник краен срок.
Ще чакам твоето решение Hug

# 379
  • сусурлево
И в крайна сметка, какво се получава, уж много желаещи, а не можем да се съберем за 2 поръчки.:

"Отказвам се включи друго момиче.Не мислех,че доставката ще е половината от стойността на обувките.Съжалявам,че съм те забавила.Аз за 19лв така,както излиза ще намеря сандали,само че ще мога и да ги премеря" ooooh!

-като става въпрос за 2 чифта сандали общо за 17$ с доставка 6.05-при стойност 116$ коефициента излезе 0.34-и какво сега-момичетата които са сериозни и са спазили своята част от уговорката могат да бъдат ощетени,ако свършата номерата,а и със забавянето.

За 19 лева незнам какви сандали ще си вземе от тук. На скоро се разходих по магазините и да ви споделя обувките , които Пепси и аз си поръчахме (може би и други) на мен ми излезнаха към 39 лв. същите 1 към 1 ги видях в магазин на Графа за 85 лева .
Та къде излиза по-евтино ?
За тези става въпрос (в черно ги видях)

# 380
Размотаването имаше и добра страна - след няколко лични с Тео установихме, че е по-добре да поръчам друг номер  Laughing
Момичета, съветвам ви да не се ядосвате - вярно е, че има и някои несериозни, но има и други, които сме ви безкрайно благодарни!   bouquet

Към всички останали, които виждат сайта и "се включват": четете първия пост! проверете наличността на средствата си! поръчките е желателно да се организират и пускат до ден-два, за да не се изчерпват наличностите! Своеволито на една от нас, много често проваля поръчка за другите!  Mr. Green

# 381
Ето това са моите обувки.Нося номер 39 и първите два чифта са номер 8.5.Въпреки това има разлика в стелките.Първия чифт ми е най-свободен,а и по-удобен от втория.Лилавите са на границата да са ми малки,а на третия чифт номера е 8 и ми е малък.Не знаех кой номер да поръчам и затова пробвах и 8.Много ме е яд,защото е много удобен.

# 382
Към всички останали, които виждат сайта и "се включват": четете първия пост! проверете наличността на средствата си! поръчките е желателно да се организират и пускат до ден-два, за да не се изчерпват наличностите! Своеволито на една от нас, много често проваля поръчка за другите!  Mr. Green

PeaceДобро утро/дано да е/ Laughing-и аз точно това казвам-не направо "от вратата за ктраката/обувките/ Grinning"-разгледайте сайта ориентирайте се и т.н.-направило ми е впечатление от всичките ми поръчки/общи/ досега,че като влязат момичетата в сайта и видят -ха стархотни обувки за 10-15-20$ #Crazy-давай,давай -по 3-4 чифта искат даже,но никой не си е направил труда да прочете за доставката,а те явно си компенсират от нея и тя хич не е малка/особено в Urbanog,Amishus,cutishus и др/ и в крайна сметка като се коопериреаме в известна степен решаваме и този проблем,но няма как да си вземеш чак пък обувки за  9$ напр.

И друго-относно доставката-опита ми показва,че в Go Jane тя е най-либерална и самата система на изчисление за всеки е по-различно-на долар/-ще ви дам пример-в Urbanog-за всеки първи чифт-плащате 34$ доставка и за всеки следващ по12$-с една дума ако поръчаме 5 чифта доставката става-31+12+12+12+12=79% общо делено на 5 чифта-15-16$ грубо на всеки чиф което си е доста повече от тук,но пък и разнообразието от обувки е доста по-голямо.Или ако  аз в тази поръчка имам 2 чифта ще платя 32$ доставка/само аз/+стойността на обувките.Така е и в другите два споменати от мен сайта-такъв им е принципа/това е малко и във връзка с тези които обвиняват в търговия-от там обувките излизат опреелено по-скъпи и като не улучиш какво да правиш-да ги подаряваш ли?-не че не сме видели и обявени ст-сти от по 120 лв де Mr. Green/-докатао в Go Jane е като при Виктория сикрет-до определена ст-ст-толкова- т.н.

А за тук грубата ми сметка покава че както и а ги смятаме доставките грубо идват от3.50-до 6$ за чифт.

# 383
  • сусурлево
За търговията видях в продавалника обувки купени от GOJANE за  9,90 долара да се продават за 80-100 лв. (позволявам си това да го кажа тук , защото всички знаете какви са цените на обувките в сайта)  което за мен е отвратително , но все пак всеки сам решава какво и за колко да продава , както и всеки сам решава какво да купува . Щом могат да въртят такъв бизнес -ок, аз немога . Аз приемам продавалника , за място на което можеш да се отървеш от неуспешни покупки - неуцелен номер и т.н  и да си върнеш ако можеш парите или поне част от тях .

# 384
 Twisted EvilА в Аукро поглеждала ли си-там го има целия каталог -на цена от по 120 лв са.

# 385
  • сусурлево
Twisted EvilА в Аукро поглеждала ли си-там го има целия каталог -на цена от по 120 лв са.
Не ...хихихихи
Наскоро се регистрах .. изпратиха ми номер , та да пусна едни дънки на сестра ми от Редута ...
В каква държава живеем. Приятелка се върна тези дни от Испания и за какви намеления ми разправя ... а тук намаление пишат по витрините , а като влезнеш цените до небето ...
Оспамихме темата ама немога да се въздържа ето вижте тези http://www.aukro.bg/item629205987-originalni-damski-obuvki-anne- … r-39-5.html  цената ок. Но оригинални анне .... (нещо си) НА моите от Джейн (на 2 чифта)  това пише - та оригинални китайски са Simple SmileSimple SmileSimple Smile
Няма да гледам повече там ...много се ядосвам
Ако мога да си позволя обувки за 800лв. http://www.aukro.bg/item630284896-yves-saint-laurent-nomera-v-nalichnost-37.html дори и да не ми стават ще ми стоят в гардероба , няма да ги продавам по сайтовете

Последна редакция: сб, 09 май 2009, 11:12 от juliana_p

# 386
  • Под гъбата
И аз бих искала да се включапо нататък към обща поръчка ако се прави пак. Моделите са ми http://www.gojane.com/34062-shoes-buckled-leatherette-strap-heel.html и този http://www.gojane.com/33754-shoes-platform-t-strap-heel.html и от поста на juliana_p моделчето също много ми допадна.

# 387
Грета, това е много яко.  Laughing А не е ли много високо? Има ли ги още да ми пуснеш линк, че не ги видях снощи.

# 388
минзухар,има ги още и са много удобни.За съжаление от черните най-големия е 8, а на мен не ми стана Cry Ето ти линка:
http://www.gojane.com/27115-shoes-strappy-flower-canvas-wedge.html

# 389
Дай го насам.  Ако ще го продаваш, разбира се.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт