Go Jane- поръчка - време е за пролетно настроение - тема 3

• 24 366
  • 507
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте момичета,

искам да питам абсолютно никакви кодове ли не хващат? Никой ли не е успял да вкара някой код и ако имате някакви и не ви е сложна да ми дадете да пробвам да ги излъжа  Mr. Green

Mr. Green Браво поръчваш и не казваш ,ще го имам предвид.  Hug

# 91
  • София
SHYSHYLKA Ма божеееее, тва вие ли сте, чак сега загледах снимаката на аватарчето  Heart Eyes Не поръчвам още, ама смятам да поръчам, намерих някакъв действащ код освен за САЩ и за Канада, маха доставката, може да го тестваме с 15-16 чифта чепички  Mr. Green

# 92
SHYSHYLKA Ма божеееее, тва вие ли сте, чак сега загледах снимаката на аватарчето  Heart Eyes Не поръчвам още, ама смятам да поръчам, намерих някакъв действащ код освен за САЩ и за Канада, маха доставката, може да го тестваме с 15-16 чифта чепички  Mr. Green

С 15-16 чифта ще платиш още толкова мито и ддс. Mr. Green

# 93
Здравейте аз вчера открих този сайт и не съм много наясно .30$ ли е доставката или има още такси и от количеството ли зависи цената. Rolling Eyes Иначе има страхотни неща и ако някой прави обща поръчка искам да се включа  Hug

# 94
  • Варна
Гери, доставката до 50$ е 30$, до 100$ е 35$, над 100$ е 40$.  Peace
Нещо ми е познат този ник.  Party

# 95
  • София
Весели празници, момичета!

# 96
Гери, доставката до 50$ е 30$, до 100$ е 35$, над 100$ е 40$.  Peace
Нещо ми е познат този ник.  Party

Ясно много ти благодаря за разяснението  Peace Може да съм ти позната от Продавалника  Laughing

# 97
Момичета с какви карти плащате?вече 3 пъти ми отказват поръчката с претекст че банката отказва плащането.говорих и с банката проблем ни трябва да има вс е наред-става въпрос за ОББ,кредитна.
искам и тук да се извиня на тези които се включиха в поръчката,че само им задържах парите а нщо не се получи.много съжалявям,не знам каде е проблема.с тази карта пазарувам по интирнет и досега проблем съм нямала. Embarassed Embarassed Embarassed

# 98
  • Варна
Момичета с какви карти плащате?вече 3 пъти ми отказват поръчката с претекст че банката отказва плащането.говорих и с банката проблем ни трябва да има вс е наред-става въпрос за ОББ,кредитна.
искам и тук да се извиня на тези които се включиха в поръчката,че само им задържах парите а нщо не се получи.много съжалявям,не знам каде е проблема.с тази карта пазарувам по интирнет и досега проблем съм нямала. Embarassed Embarassed Embarassed
Аз плащам с ДСК и нямах проблем. Виж, ако искаш може да те отменя в поръчката, но няма да мога през деня, а чак довечера. Да се разберем нещо на лични, знам ли? В крайна сметка трябва да се пусне поръчката. Помисли си.

# 99
моля имайте ме впредвид когато пускате поръчка  Praynig

# 100
Няма кодове или поне досега не са открити.  Peace

newsm78 А тези в началото на темата....верно има ли някакво работещи кодове Thinking

# 101
Момичета какво стана с регулярните поръчки,ще имам ли проблем ако пусна нова поръчка ? Rolling Eyes

# 102
  • Варна
Защо да имаш проблеми? Нали имаме право до 150 евро, а и си о т Варна, а те там митниците са добрички.

# 103
ако има пак обща поръчка за София, искам да се включа и аз  Praynig Hug

имам въпрос: ако се поръчат на адрес в Щатите ще е безплатна доставката нали? а от там например как могат да ми ги пратят?

Христос Воскресе!  Hug  bouquet

# 104
Снежи имай ме във пред вит мила ако има поръчка Peace

Общи условия

Активация на акаунт