Да споделя какво откритие направих от вчера - моята беба обича класическа музика
Зелено човече, ако мога да дам предложение за срещата - Западен парк, но централен вход или някъде там, че има удобни места за паркиране. Иначе много ми се ще да дойда, да видим дали ще успея!
За чайчето на Хип гледам си говорите, аз давам от това с анасон, копър и лайка. Лора не го харесва много и изпива по 30-40 гр. за целия зен, от капките ползвам Колийф и май действа (но не знам дали е от комбинацията чай-капки). Иначе не съм усетила да я запича, а не виждам кое в чая може да я запече. Слагам дозата както е на упътването - на 100 гр една чаена лъжичка от чая.
Да ви се похваля, днес в градината на големият ми син Боби ще имат тържество и ще ходим аз, таткото и Лора, да видим как ще се справим с бебе.
Поздрави и хубав ден!
Дано по скоро да се оправи това време че нещо взех да изкуквам
По повод пътуването аз мисля че ще се отрази добре на бебоците стига времето да е хубаво.

- първо-на мен ми казаха, че бебето не е хубаво да стои в столчето за кола повече от 3 часа. Мислехме да ходим до морето ние за Великден, с почивка от пътя в Ст. Загора- но аз се разубедих. Колкото и да е - 6 часа на отиване и 6 часа на връщане за 3-4 дни, мисля че няма да е добре за бебче. Май за 6 май ще има по- голяма почивка и тогава може да се пробваме. Вие как мислите? А иначе на такива близки разстояния- 100-200 км. веднага тръгвам!

Че и без това съм яхнала и аз метлата като Дез. Иначе шевовете са паднали нормално и съм зарастнала нормално. Изписа ми противозачатъчни (нали не кърмя и можа да пия), но каза да минат поне 2 цикъла. Разбрахме се началото на юли (ако няма проблеми) да ида да пуснем едни изследвания и да сложа спирала. Точно сега друго бебе не ми се ще. А със спиралата ще поседя 3години и после второто.
).