Днес успяхме да излезем навън.
Снощи беше кошмарна нощ , до 3 все мрънка и рева , сутринта не беше по добра , вече едвам гледам .
Ходихме да си запишем час за чистата молитва - пада ни се на Томнина неделя (или нещо такова беше) 26 април. Попа ни заръча да носиме - питката , сол , мед , червено вино и цвете. Незнам защо така , на вас така искали ли са? Изброиха ни 40 дни със деня на раждането т.е. брои се и първият ден. Дадох имената да ни ги четат за здраве на Великден и минавах под масата - е малко ми се опря гърба в нея ама нали съм 100 кила та да ми е простено.

Айрис

Гледах на всички снимките - направо сте супер

Тони пък на мъжа ми снощи викам - виж на Тони мъжа и с кенгурото , сега през почивните дни взимаш нащо и ти така да обикаляш из двора.
Все се каня да пиша , че имате поздрави и целувки от Есме . Тя и малката Теди са добре и чакат да им оправят компа.
Бела и Слънце , мисля си за вас като казвате че сте все на вън я кажете как го правите номера с яденето? Как бъркате АМ навън- нещо термос ли носите или с приготвени шишета излизате?
Ели , благодаря за инфото- точно това ме интересуваше по колко мл на ден ви се събират общо да изпиете. И ние сме горе долу така е по малко АМ пием но нали го кърмя по малко . Още чакаш за снимки нали? Ама миналата седмица брат ми взе да снима нещо с камерата та снимките заминаха с нея , но довечера като ходи мъжа ми да взима мама , ще си я вземем и ще ти пратя снимки.
На всички Весели празници тия дни! На всички които ще пътуват лек път.
На всички наши сладки бебоци