Великденски яйца боядисват МАРТенските ни деца!

• 16 270
  • 294
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте момичета!
Днес успяхме да излезем навън.
Снощи беше кошмарна нощ , до 3 все мрънка и рева , сутринта не беше по добра , вече едвам гледам .
Ходихме да си запишем час за чистата молитва - пада ни се на Томнина неделя (или нещо такова беше) 26 април. Попа ни заръча да носиме - питката , сол , мед , червено вино  и цвете. Незнам защо  така , на вас така искали ли са? Изброиха ни 40 дни със деня на раждането т.е. брои се и първият ден. Дадох имената да ни ги четат за здраве на Великден и минавах под масата - е малко ми се опря гърба в нея ама нали съм 100 кила  та да ми е простено.  Joy
Айрис  Hug ще си полегна мила , ама в някой друг живот , че в този няма време.
Гледах на всички снимките - направо сте супер  Heart Eyes.
Тони пък на мъжа ми снощи викам - виж на Тони мъжа и с кенгурото , сега  през почивните дни взимаш нащо и ти така да обикаляш из двора.
Все се каня да пиша  , че имате поздрави и целувки от Есме . Тя и малката Теди са добре и чакат да им оправят компа.

Бела и Слънце  , мисля си за вас като казвате че сте все на вън  я кажете как го правите номера  с яденето? Как бъркате АМ навън- нещо термос ли носите или с приготвени шишета излизате?

Ели , благодаря за инфото- точно това ме интересуваше по колко мл на ден ви се събират общо да изпиете. И ние сме горе долу така е по малко АМ пием но нали го кърмя по малко . Още чакаш за снимки нали? Ама миналата седмица брат ми взе да снима нещо с камерата та снимките заминаха с нея , но довечера като ходи мъжа ми да взима мама , ще си я вземем и ще ти пратя снимки.

На всички Весели празници тия дни! На всички които ще пътуват лек път.
На всички наши сладки бебоци   love001

# 166
Здравейте мамита! Hug
Благодаря ви за подкрепата, и аз наистина много се надявам всичко лошо да е вече зад гърба ни. Но нещо вече след случая ме обхвана параноята и постоянно се страхувам за Марти, сърчицето ми едно такова се е свило Heart
Аз да споделя, че таткото още не се е прибрал от заточение, нали е болен и  от два дни е при майка си, много ме е страх да не зарази малкия, лекарите казаха много да го пазим особено сега, как милото се разболя точно сега, сам самичка съм....е с баба ми, която има желание, но не и възможности да помага.
Мъжа ми не е виждал от няколко дни малкия, всъщност от изписването, вечер му го показвам по скайпа, мъжа седи и чака, само ми звъни, кога ще го види, казвам му сега спи, яде, плаче ...ще го видиш към 18:00 ч. например,  че тогава ще го будя за антибиотика и той чака, в шест без 3 минути ми звъни и ми казва остават 3 минути, този пример го давам за да покажа колко му се затажила душичката казва, че се чуства, като заточеник...далеч...далеч... от нас.
А толкова много искахме да си го приберем от болницата и да му се радваме, аз ходя в къщи почти постоянно с маска , постоянно мия ръце ...и направо съм луднала.  ooooh!
Мъжа идва днес да ни пазарува, че няма кой, и влиза само, че в кухнята, не при малкия, само надникна през вратата и му го показах от далече, след това му дадох маска и аз си сложих да не ме зарази и мен, само се гледаме, а така ни се иска де се прегърнем, че не сме се почуствали истински от дни, още откакто влязох в болницата при Марти, но ни е страх да се докоснем дори.   Cry
Незнам, ами ако все пак ме е заразил или малкия, това вирусите са... ooooh!
Всеки ден живеем с надеждата, че следващия  ден ще се върне, но все го отлагаме защото все още не  е оздарвял, а и всъщност кога ще е безопасно да се прибере???
Мъжа пие антиботик и взима всички мерки, но...трябва време. Идва Великден, явно ще сме сами на празника smile3518, иначе малкия е послушно дете, папка, спи, само вчера имаше малко колики вечерта, и нощно време папка към 03:00 ч. и после будува до към 06:00 ч. и си иска вниманието, през деня спим, нощно време, когато на мама най и се спи правим малко номерца...но какво да се прави.
Милото ми Мартинче от десет дни, днес за първи път го изкъпахме, а и един път в болницата са го къпали, просто нямаше кой да ми помага да го къпя, а днес се престарших да викна баба ми с маска, а и ме беше страх да не го простудим след инфекцията първите един, два дни, мног хубаво му стана на детенце, още спинка.
Много ми е самотно, не се чувствам зле физически или детенце да ми тежи, че съм сама и не мога сда се справям, психически ми е тежко, защото сега имам нужда от подкрепа след периода на бремеността, раждането, болницата и прочие а съм сама, незнам много ни се събра, депресията ли ме обхваща, хормони ли са, но съм много нервна, днес така крещях на баба ми за глупости, направо ме е срам и никак не ми е празнично, но утре ще се опитам да боядисам яйчица.
Извинявайте ако съм ви натоварила негативно, но имах нуждата да споделя поне с вас, че нарво се чувствам и като затворинк на това хубаво време, не съм излизала, поне от 5 дни, а за малкия да не говорим, че откакто се е родил, изключвам инцидентни случаи по спешност.

Чао за сега и весел празник!

# 167
  • София
 dobro_nastroenie , много те гушкам!  Hug Hug Hug Не ти е леко  Sad Все си мисля, че с маската ще се предпазите от таткото, но знае ли човек  Rolling Eyes Дано скоро сте си тримата вкъщи! За нервите - като циклофреничка съм - или ми е приповдигнато и свело на душата без повод, или мисля само страхотии и рева oops: Crazy Rolling Eyes
Дума, ние нищо не сме носили за 40те дни  Rolling Eyes , само шок.б-ни ни казаха да вземем (ама дали са ги яли, не знам - бяха почнали постите тогава Mr. Green) и цвете. АМто го правя навън. Просто имам нужното количество вода (ако не нося изцедена кърма му правя 120мл, а ако имам - според зависи от количеството й) в шишенцето, нося и кутия с АМ.
sisilota_88 , въпреки че някои мами правят секс с лохии да ти пиша, че не е хубаво - мястото, където е била плацентата си е рана и е чудна входна врата за инфекии. Но ти си решаваш, ако толкова имате мерак  Wink Аз не се и сещам  Embarassed
Да кажа за нашия преглед - и ние сме с Бактробан вече, но мъж ми го е намерил по 22лв. Дано да има ефект. А ако му е много запушен носът и не може да диша - да капя капки с адреналин. Сега се замислих - дано не го и енергизират, че ще стане страшно  Mr. Green

# 168
  • Ловеч
Добро настроение  Hug ще се справите, убедена съм. Поне три дена да минат на прием на антибиотик, питай педито за всеки случай.
Роси, голяма сладурана е Стела - да я оакат кокошките. Ние пък вършеем в района на 96то училище  Laughing
Аз съм го закъсала отвсякъде: Получих отговора на НОИ скоро пари да не чакам, според тях счетоводителката омазала нещата, липсват данни за декември, а болничният е подаден едва на 10.04. Чудя се на кой да вярвам, на джоба си/че осигуровки и данъци съм си ги плащала без отлагане/, на НОИ ли или на счетоводителката.
Ходих на преглед - удължиха ми антибиотика и като отидох в аптеката ме питаха дали не лекувам Хламидии  ooooh! , че заради мен трябва пак да зареждат Сумамед. Какво да правя обяснявам че съм след секцио.... Добрата новина е че не вдигам температура, но пък показателите от изследванията си говорят за оперативна инфекция. Пак ще ходя на преглед на 21ви, дано да е отминало всичко. Ако има среща на 21ви надали ще се класирам  Sad Зелено човече подкрепям идеята за обща среща в Западен парк.
На всичкото отгоре, явно от лекарствата дето ги пия и аз и малчо сме с колики /страничен ефект/, нощно време мрънка и реве, а през деня се дере, усетих се и давам капки вече по всяко време - дано да мине, че още 4-5дена на този режим ще ми дойде в повече.
Добре сте минали почти всички през погачи, молитви - ами на нас тепърва ни предстоят тези събития.

# 169
Леле Айрис , ама ти си в Люлин така ли?  ooooh! Това е направо супер- ще си бутаме количките заедно , може и на Бъфало по едно кафе да изпием. Мойта свеки е в 5ти и смятам често да прескачам до Люлин.
Голяма група се събираме от този район.  Hug Айде като минат още някоя и друга седмица и ще се съберем в 5ти , щото на мен ми се иска да идвам на срещите но транспорт да хващам не ми се ще , пък иначе все  трябва някой да ме кара до срещите , а няма кой.
Нашия батко  учи в 96 то.

А водата  за АМ как я топлите?

# 170
Добро настроение-  Hug от мен и  Hug от Елия за Марти. Много мъчно ми стана за вас. Но вярвам, че всичко ще се оправи. Мисля, че никой не натоварваш, всички сме си свикнали заедно. Ако ти се говори с някой, аз съм насреща.

Дума- чакам снимки да. Но аз съм малко несериозна и не съм ти направила описание как да си ги качваш сама. Ще се постарая да е скоро. Иначе нямаш проблеми да ми пращаш и да ти ги пускам.
Моята мама живее в 520 блок. И аз нямам проблем да идвам, само да е събота или неделя.
Водата за АМ ми е преварена и седи в стъклена бутилка. Слагам водата в шишето, добавям лъжичките мляко, разбивам и топля на МВ.

Шу- много е сладка малката. Ама то всичките ни бебоци са големи сладурковци.

Ние днес подадохме документите за еднократната помощ и за детските- попаднах на много любезни служителки.
Имаме си 2 проблемчета- леко подсечено дупенце и сълзящо оче. За дупето доки ни изписа още едно кремче. За очото каза да се мажем с физиологичен разтвор- вие правили ли сте го?

# 171
Eли- нащо оченце едното е така, промивам го с физ. разтвор но няма особен резултат.
И аз така топля в микровълновата , но мисълта ми беше като сме на вън как да я топля или със студена  newsm78? Кажи кви документи ти искат?

Някоя мама беше писала , че няма АМ в аптеките-  е ужас е това Crossing Arms . След като мъжа ми вчера обиколи аптеките  в люлин да търси нащо АМ ( нан сензитив - много е добро , противоалергично и противоколично,  за  леки храносмилателни смущения) не го намери и днес добре , че още като бях бременна за всеки случаи взехме Лактана био и днес ядем от него.
Абе скапаняци са си  тея политици и това е .

Вили с теб сме , много ми е жал за вас! Heart Eyes

# 172
Днес ни беше първата самостоятелна разходка с бебка. Сглобяването на количката се оказа цяло предизвикателство. Тя седи в колата и до там нося бебка в кошницата и после я прехвърлям  ooooh! - голяма хамалогия. На връщане оревахме града  Mr. Green - глад ни мъчеше пък и чая не можа да я залъже въпреки, че изпи доста.

Вчера бяхме на ортопед и доки каза, че всико е наред. Като навърши бебка 6 месеца пак каза да отидем. Милото ми бебче беше образцово, а обиколихме страшно много магазини. И тъкмо да се похваля вече си разменихме с милото подаръците за рождените дни, макар моя да е след месец. Той ми подари лаптоп и аз много се радвам, а аз му взех навигатор - той е на седмото небе от щастие. като малко дете е. От вчера постоянно го ръчка и си играйка  Laughing

Като говорите за секс и аз да се включа, но с въпрос. Лохиите ми спряха на 20-тия ден, но на преглед съм чак след месец. Това означава ли, че дотогава трябва да се въздържаме  Rolling Eyes . Нищо не ме боли и се чувствам перфектно (като изключим умората  Tired) . Тези глобули само по лекарско педписание ли са?

# 173
Добро настроение, много гушки и от нас  Hug Мисля си, че те подхваща следродилната депресия + ефекта от другите неща  Rolling Eyes Наистина ще е хубаво да има някой да ти помогне. Пък дори и само с нещо от къщната работа  Rolling Eyes
Дано поне таткото се оправи скоро  Hug

Чухте ли за двете бебчета, които са спасени от докторите - едното 600гр, а другото 900гр  Grinning Това си е Божа работа просто. Толкова малки и да оцелеят  Grinning

# 174
Дума, ами термос имам аз и действам с него  Laughing Както и този контейнер на Нуби Той е за 3 дозички, сипвам си млякото, водата в термоса, едно шише  и айдеее навън  Flutter
Добро настроение, вярвам че всичко ще е наред!

# 175
зелено човече права си Joy ама това е от бързането,иначе аз мразя когато някои не слага точки или запетайки,защото нищо не мога да му разбера,а сега май и аз така направих hahaha

да ви се похваля,днес за първи път бяхме на разходка,много добре ми дойде както и на бебчо,а аз съм в отлично състояние с гърдите,така като се цедя на 3 часа и нещо и цедя двете по малко ме облекчава доста а и усетих как каналчетата се отпушиха,ВИЕ сте моята подкрепа и много ми помогнахте,не знам какво щях да правя без ВАС Hug хубаво когато човек има подкрепа като вашата-СТРАХОТНИ сте newsm51

ние днес малко си напазарувахме,още една бибка,щипка за бибероната и още куп друболийки които не бях взела преди,общо взето съм доволна от днешния,а вчера ми се умираше.

лека и спокойна вечер на всички Hug

# 176
dobro_nastroenie, давай си кураж. Всичко ще е наред и Марти ще се оправи. Hug Hug Hug

dyMa, нашият тати много се кефи на поста ти... Joy

Ние пък вкупом спахме 2 часа от 18 до 20.... hahaha та сега тепърва ще се къпем.

# 177

Някоя мама беше писала , че няма АМ в аптеките-  е ужас е това Crossing Arms . След като мъжа ми вчера обиколи аптеките  в люлин да търси нащо АМ ( нан сензитив - много е добро , противоалергично и противоколично,  за  леки храносмилателни смущения) не го намери и днес добре , че още като бях бременна за всеки случаи взехме Лактана био и днес ядем от него.
Абе скапаняци са си  тея политици и това е .

О да - и днес се видях в ужас защото след като ни свърши АМ против повръщане се наложи да давам пак Лактана и какво се случи - детето въобще ни го иска а преди си го пиеше и даже бута с езика и си върти главата - ЗА 2 ХРАНЕНИЯ МИ ПОВЪРНА НА ФОНТАН  newsm45 и понеже и е празно стомахчето е много неспокойна.

След вчерашното обикаляне по аптеките днес цял ден гледам телефони на аптеки в интернет и открих една в която е останала една бройка - жената ми каза че утре щяла да зареди  Praynig и дано да е така че да се презапася стискайте палци - а направо не ми се мисли как ще изкараме да утре следобяд като всичко ми повръща. Даже по едно време си помислих дали не може да и дам малко кисело мляко ???? но реших да не си правя експерименти че ще стане още по зле. При мен проблема е че съм сама едно излизане до магазина и трябва да взимам и бебето, добре че открих аптека която не е много далеч и утре ще отида

# 178
ооо ама  топва с аптеките е ужас,как не ги е срам,сега какво трябва да се запасяваме ли
Трябва да ви се оплача-мойто дете не иска разходки  smile3514Днес пак се опитахме да го изведем,тъй като се беше нахранил и блажено спинкаше,та тръгваме ние към парка,но уви на втората крачка като наддаде вой,как ли не се мъчих да го успокоя,но уви,пак огласихме целия парк  Embarassed,какво ще го правя не знам,този номер взе отскоро редовно да го прави  ooooh!
май ни се увеличиха коликите,тъкмо си мислех,че вече ги е минал,щото цяла седмица беше толкова спокоен,но уви,май вече еспумизана нв му действа  Weary.Затова от 2 дни сме на ръце и рев до дупка,баща ми е втресен как можело да плаче така а аз да не съм му помагала да се успокои и вече е на мнение,че съм най- лошата майка  ooooh!,като че ли аз не съм била бебе.
Аз шишетата като сме си в къщи ги слагам под течаща топла вода,а като излизаме слагам по-топла,за да не може да изстине.
Та от  1 час сме изкъпани и нахранени,но нямаме никакво намерение да спим  Whistling,май ще се будува тази вечер  Sick

Да ви питам вие кога почнахте с гимнастиката,че наща педи нищо не каза,дали ни е рано

# 179
Русана, може да пробваш да го разхождаш в кенгуру  Peace Аз имах много мами от темата на Маги, които имаха проблем с разходките в количка и задължително излизаха и с кенгуруто навън  Peace
А за еспумизана, и ни сме на него. Някои дни е по-спокойна, други и ужас. Докито ни каза, че коликитге си имали пикове и явно по това време каквото и да даваш, все тая  Tired
Аз лично, като стане страшно положението, копбинирам Еспумизана с хомеопатчинет таблетки за колики и се кротва  Peace

За гимнастиката. а нас доки ни каза на първата консултация да започваме. Но аз не съм от най-редовните  Embarassed Някой ден се сетя, на другия забравя  ooooh!
Сега гледам да й измислям разни висящи неща да й дрънкат. Гледам, че вече ес позаглежда  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт