думи нямам ама хайде да не се ядосвам. Ето малко снимки от втората ни разходка днес, времето беше супер, паролата на албума е viki http://www.snimka.bg/album.php?album_id=365722&pid=11675514
думи нямам ама хайде да не се ядосвам. 

хич не мога да преценя

След като не се похвалих(май по-добре),че на цветница за сефте излизах сама с каката и количката и всичко беше една идилия с цветя,балони и кафе за мама..Днес луднах по едно време.. бебе реве,аз се опитвам да измия банята,каката на втория етаж иска веднага да и пусна филмчето,мъжа ми отзад в градината с майстори и той нещо иска(звъни ми по тел.) пералня чака за пропстиране,а междувременно минава времето за обяд и на каката и се доспива и става такъв киселяк, но немога да не и пусна филма(нали съм обещала,а и при баба и няма dvd) и не е обядвала...абе незнам дали ме разбирате..некъв ужас.Май исках да свърша повече работа днес,че утре ще идват баща ми, свекъра и свекървата,леля ми с племенника и ще печем агне на барбекюто.И салати ще правя в тенджери и легени, а докато си почивам ще тичам след каката...
И се очертава пак цял ден напред-назад,но поне се надявам на помощници..

Такъв ужас сте преживяли, много мъчно ми стана. Дано татко ви скоро да се оправи, че си представям колко ти е тежко - остави физическата умора, трудно е когато любимия човек не е до теб, за да ти даде морално сили. Не се притеснявай, че ни натоварваш - нали за това пишем тук, за да се подкрепяме 

и какви ли не глупости още наръси и това само за 15тина мин. Излезнахме доста развеселени с мъжлето (аз погледнах като на майтап на това, което ни говореше, нищо че той май си вярва човека). Иначе каза, че Алек е здрав, прав, даже успокои таткото че и футболист можел да стане
Освен това в петък ходихме вече в Плевен една приятелка на свекърва ми, която е педиатърка, да прегледа Алек и се оказа, че за 10 дена от предното теглене е качил 500 гр. (много се зарадвах) Преглада го обстойно, каза че хремичката е от тази, която я има при всички бебчета в началото, изписа ни Стеримар и сега пръскам с него, дано скоро да има ефект 
- аз имам чувството, че нищо не съм свалила - нямам кантар и не съм се мерила, пък нищо не ми става
Но съм решила след Гергьовден да се стегна и да почна с разделното хранене-махам сладкото, намалявам хляба до минимум и за август месец се надявам да успея да се спретна в по-лицеприятен вид за плаж 
лека и без колики вечер на всички и весело посрещане на празника 

Аз се сбърках...спа до 12, после яде и излязохме на пазар, а тя познайте - спа през цялото време. Следобеда пак така мина в цокане и сън и ние с татко и спахме. Събуди се в 8 за къпане и хапване и сега - чудо...пак спи.
До сега така не се е държала, тя си бодуваше и гука, пее /обикновено след къпане будува до 12-12:30 преди да заспи/, а тези 2 дни направо ми скри топката. Дали така се понася тази ваксина не знам... Моля, мамите, който вече са сложили Пентаксим да споделят - така ли са и техните бебоци?

И тоя малкия дявол си заспа супер сутринта, тъкмо си викам на спокойствие да боядисвам, ама нее, като почна да правя нещо и винаги ме усеща и ревва. Уж се гледаха с таткото, ама почти 3 часа е ревал на пресекулки, отделно дето не можем да се накърмим като хората и хем от това се нерви, хем и не може да се насуче достатъчно да миряса. Разгеле към обяд сука и откърти, ние на фризьор ходихме, гък не каза, бая си поспа. Сега го сложих след храненето в 12, да видим кога ще се събуди, макар, че така в леглото няма да спи много диването. Отивам да се кълбиквам и аз, че всеки час, докато той спи е ценен. 

Препоръчани теми