Отговори
# 120
Здравейте, сладурчета!  Hug
Това се казва изненада - къде сте отишли?!  Mr. Green  Добре ли сте, какво правите?  Heart Eyes
При нас лудницата е на макс.  #Crazy Сузи завършва у-ще, утре тържество, вдругиден пак. Одобрили са я от народните танци да участва в международен фестивал в Турция и съм полудяла. Чудехме се дали да я пускаме, все пак извадихме паспорт, чакаме програмата за събитията /пет дни ще бъде/. Имам да й купувам разни неща...
За капак - местенето и ремонта скоро ще бъдат факт  Shocked , а аз започнах дипломната работа, която върви паралелно с всяка задача, която изниква  Mr. Green
Аааа, забравих да кажа, че и Ронито скоро ще я местим в градина. Докрая на месеца ще е в яслата, после 2 седмици ще е при бабка и дедко във Видин, докато каката ще обикаля пътищата и ние да преместим багажа... В средата на юни ще е в новата градина  Flutter с нови лелки /дано да се чувства добре/.

А на мен, хем ми е весело, хем ми се реве  Mr. Green Няма угодия! Тръпка под лъжичката, свит стомах... Но трябва да дадем шанс на детето, кой знае какво може да излезе от това човече  Flutter  А може и да не продължи дълго, но трябва да й помогнем да опитва.

Целувам ви и ни стискайте палци, че ще ми изгърмят бушоните скоро от напрежение  Crazy

# 121
ribkataHug!
Пожелавам ти много приятни емоции покрай цялото напрежение около теб   bouquet
Успехи и на Сузи  Hug
Не са изчезнали "колежките", я виж само как четат - броя на прочитанията се увеличава непрекъснато, ама я мързел, я работохолизъм - и не се разписват  Mr. Green
Качвам след малко снимките от стаята - имам още за довършване по нея, но да добиете представа поне!
Имам пикантна новина - бременна от нашите редици (за съжаление отдавна не пише тук)! Пожелавам  й хубава бременност и здраво бебе!!!

# 122
Имам пикантна новина - бременна от нашите редици (за съжаление отдавна не пише тук)! Пожелавам  й хубава бременност и здраво бебе!!!
{Тони}? За нея се сещам на първо четене, от тези, които отдавна не пишат тук.
Не че аз съм от редовните, но ето една пикантна новина как може да ме раздвижи  Mr. Green
Олимпия, не ни мъчи с тази половин новина  Laughing

# 123
{Тони}? За нея се сещам на първо четене, от тези, които отдавна не пишат тук.
Не че аз съм от редовните, но ето една пикантна новина как може да ме раздвижи  Mr. Green
Олимпия, не ни мъчи с тази половин новина  Laughing
Нц, не е тя  Naughty
Мишона - мама на Ния  Wink Бебето е от Януарчета 2010, може и да стане пърото бебе за 2010 година  Sunglasses
Така и така си тук , Дикси  Hug, кажи как е малкият сладур, как се справя батито? Как е с трима мъже у дома?
Ето  и снимки от стаята : http://olympia75.multiply.com/photos/album/32#1

# 124
Не ме питай  Mr. Green
Малкия такива колики го друсат, че и аз не знам от къде ми дойде това чудо. Митко нямаше такова неразположение и сега ми е много напрегнато. Голям рев, къркорене на черъвца, пръцкане, пъшкане, ритане с крачета......аууу ужас, значи. Давам де що има капки и ефекта поне засега е, че заспива към 22 часа. И това е нещо, все пак  Praynig
Изморително ми е и то не физически, колкото психически. Докато приспя Калин, идва ред на Митко и почти не ми остава време да си общуваме с него както преди. Това ме натъжава, но знам, че ще си дойдат нещата на мястото.
Митко пък е много доволен от присъствието на бебе в къщата. Непрекъснато иска да е при него, но без надзор от моя страна не става. Дърпа го да го мести, бърка му в очите, за да ги видел, пъха му разни неща в устата.......лудница  Laughing
Това време на деня е моето време - всички деца заспали, а аз с чаша швепс пред компютъра. Мога да откарам до 1-2 часа след полунощ, безсънието не ме мори мен, въпреки, че го храня по два пъти нощем минимум.

Честито на Мишона! Лека и безпроблемна!  Hug

Айдееее....как се разписах - като за месец напред Crazy

Много хубава стая  Peace Имаме в стаята на Митко същата масичка със столчета, само, че червени и същото шкафче с кутийки за играчки  Laughing От Икеа ги купихме.

# 125
Привет мамчета  Hug,
влизам да почерпя за
 именния ден на дечко сладък Константин
:

специални поздрави за Костаки на Олимпия - жив и здрав,  усмихнат и щастлив, както и всички именници и именнички! Hug Hug Hug
Днес ще кръщаваме Коки ще ви пусна по късно снимки!
слънчев и спорен ден   bouquet Hug
Р.С - лека бременност на Мишон Hug

# 126
Здравейте и от мен,
Честит имен ден на малките Константин-овци и ако има някоя Елена край тях!

Олимпия, прекрасна е стаята, толкова е ведра. Завидях благородно, защото тези столчета и шкафовете с кутии на релси ги обожавам, а в БГ не успяхме да намерим. Желая весели игри на Костаки и Джорджия!

Честито и на Мишонка, хубав Новогодишен подарък очаква. Лека и безпроблема!

Рибке, приеми искрените ми възхищения, как само успяваш да съчетаваш всичко в 24 часа се питам ?

Ние уикенда ще къртим и ще сменяме тръби при това ще режем парче стена откъм спалнята. Преследвана съм от "ремонтна магия".  Има здрав теч от 9-ти етаж надолу и всички сме наводнени до партера. Тапетите в нас се отлепят, плъзна мухъл. Въобще идилия. Как ще изсъхнат стените- не знам. В щранга с тръбите шурти вода. А сме след ремонт и това ме влудява. Нямаме толкова резервни тапети, а бяха толкова красиви - от плат.  Sad

Искам къщааааа, не ща вече в блок.

Иначе сме добре, Сашо на градина, ние на работа. Успяваме да се разминем за кратко у дома вечер и заспиваме.  Напоследък всички сме уморени нещо.

# 127
Честито на всички именници!Да са живи и здрави.  bouquet
Мами,аз днеска съм рожденничка и по този повод ви черпя виртуално. newsm38 cook Wine Glass
Олимпия,стаята е супер,много е хубава.Децата със здраве да си я ползват. Heart Eyes
Мишонка,Честито!Лека и безпроблемна бременност ти желая. Hug

# 128
Честит рожден ден, Тони! Жива и здрава!   bouquet

ЧИД на всички именници!   bouquet

Честито на Мишоната, лека и безпроблемна!  Hug

Да черпя и аз - булка бях преди години  #Silly 

# 129
Честит Рожден Ден, Тони, бъди жива и здрава и много обичана!

# 130
Честито, Тонитка, мила!  Hug Бъди здрава, обиколена от много любов, все така грижовна и обичана мама и съпруга!!!  Hug

Олимпия, с целия си акъл сега прочетох, че вчера е било имен ден на Константин и Елена  Blush  Поздравявам цялото ви семейство с много любов!!!  Heart Eyes
Ботци, да ти е жив и здрав именяка /макар и със закъснение  Blush /! Нека с гордост носи името си и да му е на късмет!!!

Мишончееее!!!!!!! Бравоооо, дано влезеш в темичката да прочетеш нашите пожелания за лека и безпроблемна бременност!!! Голяма радост  Grinning

Аз ще взема да седна на по биричка с мъжа ми  Mr. Green , защото ми се взе душата днес и съм капнала!

Обичкам ви и ви желая приятна и спокойна вечер!!!   bouquet

# 131
Привет, момичета!

Пак съм пропуснала хубавите събития - честити рождени и именни дни! Бъдете живи и здрави!

Честита бременност на Мишонка и тайно й пожелавам наистина да стане майка на 2010.

Ние днес сме на абитуриентска и Деян много се вълнува. Изпратих го сутринта на градина, та да мога аз да се изкъпя и изгладя и сега ще ида да го взема, та да поспи малко преди да тръгнеме.

Онзи ден мъжО беше на състезание по риболов и Деян му помагаше и беше много щастлив. И двамата не хванаха нищо, ама това е друга тема  Laughing. Важното е, че малкия изкара един прекрасен ден. Ще показвам снимки тези дни.

Приятен и усмихнат ден!

# 132
  • София
Здравейте Simple Smile
За първи път влизам в ролята на отчетен "спамър", но пък идеята си заслужава риска Simple Smile
Ако се чудите как да зарадвате децата си за първи юни, а в същото време имате желание да направите и нещо добро, просто ей така Simple Smile,
можете да се присъедините към тържеството в София.
Подробности:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=395157.0
БЛАГОДАРЯ ВИ!   bouquet  bouquet  bouquet

# 133
Здравейте и от мен!
Мен ме нямаше тези дни,наложи се с малкия да влезем в болница.Направо ми се беше свило сърцето,но слава на  бога вече е добре.Баткото го изпратих на Стражица при майка ми,дано скоро да се върне,че доста ми липсва.Иначе от понеделник ми почват очните,направо една пълна лудница е при нас.
Олимпия,страхотна е стаята.Много весели и незабравими игри да имат.
Честит имен ден на патерица на всички празнуващи.  bouquet
Честита бременност на Мишонка.
Еми,това е за сега от нас,че Цецко нещо се сърди. Simple Smile

# 134
Привет в средата на тази дълга седмица,

Данида желая ви здраве и се надявам да не е било нещо сериозно. 

Явно в резултат на хубавото време темата е затихваща.

Общи условия

Активация на акаунт