Тази вечер успях да се откача и седна на компа за малко, та бързах да погледна в темичката.
Виждам говорите си за предстоящи рожденни дни. И ние се гласим вече, че и партито ще бъде двоино и не ми се мисли. Реших на двете маймуни да го направя заедно и без това са близко, че да минава лудницата на един ден. Тортите обаче трябва да са две и от сега има уговорки кои какво искал на тортата, да видим дали ще се справя. За подаръците Маги е много скромна - искала "някаква блузка". То и се изчерпаха желанията от Коледа, не бе подаръци и чудо. Ние се събирахме голяма компания и разменяхме подаръци, та може да си представите колко много получиха децата.
За спането и при нас положението не е много прекрасно (т.е. самостоятелно) както при Сашко. Не спи при нас, но се приспива при нас, а ако заспим преди нея не се намира и кой да я премести през ноща, та изкарва до сутринта при нас. Малката и тя се е научила да заспива при нас и е направо ужас. Казах на моят мъж че е време за по-голяма спалня
Иначе Маги е станала много послушна, помага ми с Мони и се грижи за нея, научила се от детската градина да подрежда и съм много доволна. Тя ходи два дни по 2 часа, но За нея е разнообразие, играе с деца, общува и научава нови неща. Записах я вече и за предучилищна на есен и направо се уплашик като си помислих колко е порасло момичето ми, че и на училище ще ходи. Тук е задължително да почнат на 4 преучилищна по 3 часа на ден. Ето и маги колко е пораснала и новият ни домашен любимец http://nevenskata.snimka.bg/children/koleda-i-rd.467016.17106832
http://nevenskata.snimka.bg/children/koleda-i-rd.467016.17106819
Пропуснали сме важен ден, вчера, 25-ти, малката сладка Мони е имала рожден ден и е станала на цели две годинки!!!
Да ви е жива и здрава и много послушна!!!
Разгледах снимките на принцеските ви, а котето е много сладко! 
Все нещо около Калин ме притеснява и не мога да се отпусна и да помисля за предстоящия празник.
Как върви подготовката за РД?
така се вижда ако мехнеш думите "ето тук"