Отговори
# 315
И аз чакам от Рибката хубави новини  Peace

Дикси  Hug, как са слънчевите ти момченца днес?

Благодаря, добре са  Grinning
Утре вече ще пускам Митко на градина, вече е добре, но трябва днес да си свърши антибиотика. И аз да си почина малко  Laughing

Понеже не съм ви ги покзвала скоро си копвам поста от плевенската тема, че по-бързо  Wink

Рибка
Как се кокори
Много вкусни дрънкалки
Батко се грижа за фризурата ми - ножичката е пластмасова  Laughing
И за маникюра
Една инжекция, да не е прекаран само баткото
И рефлексите да проверим как са
И едно сиропче за финал на прегледа

И последно едно видео как ме забавлява бати 

# 316
  • БГ
Дикси, развесели ме, в края на работния ден, със снимки и клипче.  Laughing  Докторът добре се справя, но и пациента е много послушен, браво!   Hug

Atrakcia, "пу-пу-пу, да не му е уруки" и от мен, много е сладък Свилен, а за снимките с бате Бужи мога да кажа - има шанс, ще се заобичат!  Heart Eyes  Поздравления за успешното кърмене, продължавай в същия дух!!!  Peace

OlympiaPappas, бебче в коремче е МОМЧЕНЦЕ, естествено искахме момиченце, най-вече Марти, но като че ли вече се примирихме със ситуацията и си го чакаме с нетърпение. По мръцкането ми намирисва, че ще е същото шило като Марти, просто не се спира, ритка по всяко време.  Party  Марти често му говори и много се радва когато получи отговор. Вие как сте, как е времето при вас? Играят ли си, разбират ли се Коки и Джорджи?

ribkata, чакаме резултати, дано всичко е наред и Т вече е овладяна!  Praynig

Ей, варненските мами, къде се изгубихте? Лятото бяхте по плажа, ами сега?

Хайде, чао от мен с пожелания за успешна нова седмица и слънчево време!!!

# 317
  • София
Привет на всички!

Аз чета редовно и все се каня да драсна някой ред, и все се отплесвам нещо друго да правя.

ribkata - стискам палци всичко да е наред!

Слънчо, Дикси, Атракция - големи сладури си имате.  Heart Eyes

При нас новото е, че от днес Рая тръгна на градина. Сутринта я заведох и я оставих в една от групите /директорката миналата седмица така и не я открих, за да ми каже в коя точно група ще е Рая/. До обяд е била там, но се е оказало, че няма свободно креватче за нея и са я свалили в друга група. Сега си е с приятелчетата от площадката и нейната "най - добра" приятелка. Много е щастлива. Следобед като отидох да я взема, се оказа, че имаме и родителска среща.
 А от 2 седмици Рая вече спи в нейната си стая. Ставам по няколко пъти на нощ да я видя дали не е отвита, потна, да не си е изритала завивката на пода...На два пъти се буди и вика, ама мноого силно да ида при нея и да й дам вода. Естествено след това лягам при нея, за да се гушкаме докато пак заспи.

Това е общо взето.
Лека и успешна седмица от нас.

# 318
Slyn4o  Hug, не ни замазвай очите с толкова малко снимки  Naughty Искаме ощееееееееее! Ивана е много красива, но и малката е голямо сладурче, мисля, че прилича на теб  Wink

Само ти можеш да ме накараш да качвам снимки. Откакто промениха снимка.бг ми е толкова трудно и неприятно, че няма накъде. Но за теб качвам още няколко съвсем пресни  Wink

http://mami.snimka.bg/maternity/slyn4o.10132.15146024
http://mami.snimka.bg/maternity/slyn4o.10132.15146041
http://mami.snimka.bg/maternity/slyn4o.10132.15146047
http://mami.snimka.bg/maternity/slyn4o.10132.15146056
http://mami.snimka.bg/maternity/slyn4o.10132.15146068
http://mami.snimka.bg/maternity/slyn4o.10132.15146089

# 319

Диксиииииии  Hug, размазах се от кеф като ги гледах заедно двамата сладурковци!!! Цял живот така да са, заедно като приятелчета   bouquet А бебчо как пищи от кеф  Laughing

Слънчооооо  Hug, Ивана е безбожно и безсрамно красива, а малката върви по стъпките й  Wink
Много те моля, заведи Ивана на професионален фотограф за една сесия, таз красота трябва да се заснеме отблизо  Peace

irinopolis  Hug, браво на Райчето-зайчето! Тя винаги се е държала като по-голямо момиче  Peace А ти как си?

stefaniika  Hug, здравичко да е, после ще пускаш и ти снимки на Марти с беболин как се забавляват  Sunglasses
Вие как сте, как е времето при вас? Играят ли си, разбират ли се Коки и Джорджи?

При нас днес е лято  Sunglasses  За малките ми слънчица - ами ще пусна и аз вечерта снимки, да видите що е туй любов  Heart Eyes  Heart Eyes
Ще пиша по-късно, че принцесата плачка  Hug

# 320
Слънчооооо  Hug, Ивана е безбожно и безсрамно красива, а малката върви по стъпките й  Wink
Много те моля, заведи Ивана на професионален фотограф за една сесия, таз красота трябва да се заснеме отблизо  Peace

Ех, Олимпия, как успяваш винаги да си толкова мила  Hug

# 321
Slyn4o - просто болезнено откровена съм  Peace
Сетих се, че скоро не сме гледали снимки и на синеоките кукли на рибката...
Рибкееееееееее, кажи как сте, чакаме новини и се молим  Praynig

# 322
Честит рожден ден на Жожоба! Бъди здрава и щастлива! Hug

Олимпия, дребното как е, спря ли номерцата по обяд? Simple Smile

Не знам какво се е случило с Рибка, но й стискам палци всичко да се развие добре!

# 323
Честит рожден ден на Мишона   bouquet   bouquet   bouquet
Много здраве, любов и щастие!!! Най-красивата и нежна бебка през януари  Heart Eyes
Благодаря ти за хубавите съвети и бъди здрава и щастлива, все така дейна мама на две кукли   bouquet
Константин вече спи по 12часа, но ляга рано - към 21ч, което е голям успех за мен, с твоята помощ    Hug

Честит рожден ден и на Жожоба   bouquet   bouquet   bouquet
С пожелание за здраве, щастие и форумска активност  Wink

Момичета, хубав ден ви желая, по-късничко ще се включа пак  Hug

Мама Ели   bouquet, целувки и чакаме някой ред   bouquet

# 324
Здравейте, мамета!
Съжалявам, че ви разтревожих, а не ви пиша какво става с нас. Татито е все още в болница, преместиха го в друго отделение за още изследвания. Сложно е и няма да изпадам в подробности, надявам се другата седмица да си го прибирам и да не го пускам  Praynig  Аз тия дни бях с повишено кръвно и ме болеше много главата, вечер направо не можех да си кажа заглавието, но вече съм по-добре, свекърва ми е плътно до нас и ми дава много сили и ми е голяма помощ!  Heart Eyes Сестра ми също удари на два пъти по едно рамо, че то с двете дечица са си много ангажименти. А на Сузи докато се установи учебната програма, беше много плаващо взимането вечер.

Видях чудесни снимчици, целувам дечицата по носленцата!  Hug

Скоро пак ще пиша... Спокоен уикенд!   bouquet

# 325
Рибката, радвам се, че нещата се изясняват и скоро любимият ще е у дома  Hug
Много да си го гледкате, гушкате и глезите, че накъде сме без тях  Wink

Момичета, да ви питам - вашите деца лъжат ли? Константин такава лъжа ми снесе тази вечер, за малко да дигна скандал на едно съседско дете и да го изгоня от двора  Embarassed
Иначе днес се занесохме пак на морето - многолюдната ни фамилия  Sunglasses Аз и мъжът ми с трите деца, сестра му с трите й деца, свекъра и свекървата + 2ма съученика на племенниците  Laughing Морето беше кристално чисто, равно и топло - щом и бебата с рев я изкарахме  Laughing  За съжаление пясъкът беше кофти, вълните бяха донесли от отсрещния бряг обгорели клони и лични вещи (от скорошните пожари  Sad )

Я разкажете малко за детско-градински неволи....

# 326
Дали Сашо лъже, съдете по това , че му викам Доганчо Simple Smile Къде лъже..... къде фантазира. Най- вече измисля оправдания.Направо е цар на фантазията.  Не лъже за лошо обаче, засега.Питам го защо не е направил нещо, той ми обяснява за залеза , например. Карам му се нещо, ако не слуша, той ми вика- мм хубава блузка имаш да си сложиш и червило.. та така ... хитрец е. Не знам на кой се е метнал, у нас и двамата сме смотани  Mr. Green

На градина ходи - 2ра група вече. Записах го на футбол и английски. Ако му хареса ще го оставя, ако ли не- няма да настоявам. Миналата година ходи месец на танци и после не поиска да продължи и се прехвърли във футболната група. Там очевидно се забавлява добре. Да видим как ще е тази година. Мързи го да учи стихчета, не обича, или по- точно казва, ги когато си иска и обича да му се подсказва със строфа - две. Казва че другите деца рисували, а неговото било драсканица .... ама с мъка и съжаление го казва. Очевидно обаче е , че не обича много да рисува. Като повечето момченца си пада по коли, мотори, камиони, роботи, динозаври, Бен  тен и разбира се по дракони. Много обича да гледа филми на компютъра и там фаворити са му Франклин, Лейзи таун, Черният красавец и понякога нещо от Дискавъри. Пада си по Жак Пепен. За тези които не са в течение това е известен френски готвач, по кулинарния канал Фиеста. Сашо определено има интереси ... в кухнята.   chef

На патерица, Честит Рожден ден на Мишона и Жожоба. Бъдете здрави, обичани и щастливи!

Рибке, желая ви да се разминете с някой вирус и скоро да сте заедно цялото семейство.

Олимпия, завидях , честно , за плажните възможности. Тук бе мокро, студено и намръщено времето.

# 327

Мама Ели   bouquet, целувки и чакаме някой ред   bouquet

Опппааа, май си ме засякла, че преглеждам темата  Embarassed

Здравейте дружина!
Атракция, честит ти втори син. Същия бонбон е като батко си. Да ти е жив и здрав и много да ви радва.
Стефи, честита ти синя бременност. Да е лека и безпроблемна със здраво момченце на финала.
Сигурно съм пропуснала да поздравя много мами и дечица за различни поводи. Пращам ви целувки и прегръдки на всички  Heart Eyes Hug  bouquet

Какво ново при нас? Изкарахме хубаво лято с почивка на море, гости при бабите на чист планински въздух и приключихме със СПА във Велинград. Калоян не беше ходил на градина почти три месеца. Сега ходи в друга детска градина, но вече преодолява първоначалния стрес и все повече му харесва. Не е плакал нито веднъж и госпожите са доволни от него, но малко трудно ходеше на тоалетна и загуби апетит. Надявам се да свикне вече с новата обстановка и да се чувства удобно. Мими е 7-ми клас и почти изцяло съм погълната от грижи по нейната подготовка, разпределяне на времето, купуване на помагала и сборници... Използваме всяка свободна минута за решаване на задачи, скоро почваме и преразкази, вече ходи и на подготвителни курсове.

Аз го бях закъсала малко със здравето. Ужасни болки в кръста, лекарства, физиотерапия... Ще правя ядрено-магнитен резонанс за по-точна диагноза, но засега съм с дископатия на две нива и листеза. Причината е бременност, бебе с наднормено тегло и килограмите, с които се сдобих заради Хашимото-то и бременеенето. Опитвам се да отслабна, но не мога да правя всякаква гимнастика, пазя диета, но трябва да гълтам хапчета, които дразнят стомаха, ако е празен... Омагьосан кръг.

Слънчо, и аз мисля, че от Ивана ще стане страхотен модел. Виждала съм я на живо, косата и е страхотна, а очите и са някак ... пленяващи, и цвета и формата са уникални.

Момичета, да ви питам - вашите деца лъжат ли?
Я разкажете малко за детско-градински неволи....

Понякога си измисля разни истории, които винаги са вероятни, но не са истина. Гледам на това, като на някаква игра, но винаги показвам, че знам, че е просто фантазия.
Още не сме имали родителска среща, та не знам с какво ще се занимава Калоян в градината. Определено не умее и не иска да рисува. Дай му коли, компютри и телефони. Купихме му лаптоп на български на БАРТ. Точно на 08 август го купихме, защото предната вечер аз имах рожден ден и той се тръшна, че за него няма подарък. Така разстроен не го бяхме виждали никога. Питаше къде му е подаръка и обърна къщата да го търси, даже отвори и хладилника. Като го питаме какъв подарък търси, ни отговори, че си търси лаптопа. Такъв рев изрева, че едва заспа хлипайки и на сън. Не можах да го убедя, че РД е мой и само аз получавам подаръци на този ден. Сега това му е любимата играчка. Работел като тати, даже го имитира като чете мейли и се ядосва.  Mr. Green Вече знае всички букви и цифри и започваме да връзваме срички от две букви. Та исках да кажа, че децата сами си показват с какво им е приятно да се занимават. Пробваме всичко, но като не върви се отказваме. Никак не му се играе с топка, а карането на колело за него е мъчение. Виж тротинетката си е друго нещо, а плуването в морето или в басейна е просто върхът.

Я да питам нещо мъжките мами. Вашите момченца пишкат ли прави и от кога? До къде стигнахте със "забелването"

# 328
  • Пловдив
Здравейте, мамчета, Hug
От много време не съм писала, но въртележката е голяма при мен...кога ще се поуспокоят нещата незнам.
Каката тръгна на градина и е все болна, последния път зарази и малката. Ако не е болна пък реве до скъсване или се възпитаваме (много се е разлигавила напоследък). Къщната работа край няма, а наспоследък немога и да се наспя, малката не спи по цяла нощ, а през деня по 30 мин. Та така...
Отгоре на всичкото реших да направим и кръщенето на Ани сега, че като станат по-големи ми се вижда по-сложно, поне при Румяна доста трудно беше. Та ето ги снимките http://community.webshots.com/myphotos?action=refreshPhotos& … p;security=XZqZpH
Чао засега!

# 329
Привет  Hug

Хубаво е, че има раздвижване и че са писали мами, които отдавна не са се появявали  Heart Eyes

Кате, много е сладка малката бебешорка и въобще цялото ви семейство. Но що така не спи нощем? Разкажи повече за нея-кърмиш ли, как ви минава деня? Иначе каката и нашата е станала много сръдлива. Тази събота и неделя за първи път бяхме всички вкъщи и направо щях да полудея. Ивана не спира да говори и да пита, сърди се и реве за най-малкото нещо  #Cussing out Добре, че малката е кротка, но и тя си иска внимание.
А за лъжата-и аз не мога да я разбера Ивана  newsm78 Съмнява ме като казва, че я боли ту корема, ту гърлото, да не би да лъже  newsm78 Харесала си е лукчетата и непрекъснато вика мамо боли ме гърлото, искам от онези бонбонки  Sick
На градина ходи с огромно удоволствие. Записали сме я на гимнастика и английски. Старателна е. Тя открива и закрива всички тържества  Party
mama-eli , благодаря ти за милите думи за Ивана. Ох, незнам, почти всеки който я е видял така казва, но не съм мислила да я правим модел  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт