Великден в ИСПАНИЯ ❀ Ще боядисаме яйцата и с поредна среща ще стоплим сърцата !

• 16 417
  • 320
  •   1
Отговори
# 75
  • Spain
Силрай баница ядат вси4ки - само Искра ще прави - твоите познати ако им се удава могат да направят още 1 .
махни Вал от списъка нали каза 4е няма да идва .
 и друго !!!! въглища някои ще носи ли - не  видях в списъка . ЛЕД ! - , нивера за пиенетата - легени!! казвайте как ще го правим 4е или съм пропуснала или никои нищо не е казвал !

отивам сега да работя . ве4ерта след това ще ходя до бг магазин - ако някои иска нещо да му купя и да го донеса на срещата да ми се обади - телефона ми го имат Рали и Габи и Силрай мисля и Анет .. това надявам се да мога да го изтрия утре  Embarassed

Последна редакция: пт, 17 апр 2009, 15:09 от АдаДеспейнада

# 76
Ада, оправих списъка-махнах Вал, обаче аз не разбрах дали със сигурност няма да идва.Аз разбрах, че тя на деня ще разбере и тя.Дано да успее де.
Рали78 ще носи въглищата, за останалото не знам кой.Ще питам дали са н ти с баниците мойте хора  Peace

Като час ориентировъчен предлагам към 11 часа, ние не можем да отидем рано, защото ще чакаме някой да се обади евентуално ако не намира пътя да водим.Айде койт не знае как да стигне до Бигастро да пусне едно ЛС с тлефон тая вечер да правя мъжо телефонист  Mr. Green
Иначе доколкото разбрах трябва да се отиде раничко поне към 8 часа, защото е неделя и може и да не намерим маси под навеса..

# 77
АдаДеспейнада ако иска6 да направя една питка Peace няма проблем само кажи.Ние сигорно кам 11 6те сме там Peace не6то друго ако има да се взем прави казваите моми4ета Hug.След сре6тата 6те ходим кам Ел4е при моя позната и там 6те спим.Ами това е нямам тарпение да се запознаем Hug,и да нацелувам вси4ки малки сладури Heart Eyes

# 78
АдаДеспейнада,злато мое казвам се Цветанка newsm51.Абе момичета каква е тази паника от вас аз ще се кача кам 8,но ако ГериПетрова идва и тя нека ми пише и да де чакаме горе.Аз имам 2 от тия найлоновите чанти които задържат студено,не че сам сигурна в тях,но ще ги взема.Само ми кажете руската със салам ли да я правя или с атун.

# 79
Здравейте   bouquet!

Как усърдно доуточнявате пикника,щеше ми се да съм в кюпа и аз,но...догодина,живот и здраве.

Днес отидох за резултатите си от ехографията на гърдите...уф...спекоха ме,честно.Мастопатия + кисти на лявата.По-малки са от сантиметър.Но съм с предупреждение да проверявам периодично за бучка.Все още не се шашкам,но и си е факт.За сега нищо фатално няма за щастие.

Вал , Габи , и моите книги бяха в кашони,но нали си имам мъж дърводелец  Flutter,като го спеших,да видите сега какви рафтчета си имам.За другата среща ще го обработя да в направи и да ви донеса.Казвайте размери,и от ироко или робле  Wink.

АмигаHug , благодаря и на теб за предложените бои.Е,ще прилагам лучения метод,няма как.

Карчита , счупеното е на хубаво,пък било то и яйца Grinning Crazy.Здраве да е,ще вариш други.

# 80
Най късно до 8 трябва да сме там с мъжа ми , купили сме 10 кг въгли6та, 6 пилета, които подпират с карака хладилника, утре сутринта месото 6те го доставят у нас и след обяд 6те го режем у Силрай. Има кет4уп и няколко вида сосове за месото,. маслинки, и кле4ки за зъби. Имаме 1 хладилна 4анта, в нея 6те сложим някой и друг пакет лед, но ако  нкяой иска, може да донесе. Хляб 6те взимаме ли ...
Взех зелен4уци за 6и64ета.  тикви4ки да препе4ем на скарата и някой картоф да метнем.
Козунак 6те купя.
НЕ знам дали 6те успея да приготвя не6то отделно,  ако не ми остане време няма да ми се сърдите, нали.

Вес, поделиха си ме успе6но. Това прословуо кило дето си го пазех го свалих, 4е и малко отгоре, ама здраве да е. нали си изкарахме страхотно..

Вал, Габи, либрерията не е изход. Аз имама и какво, ве4е е пълна... И все примъквам по не6то от БГ...НАли съм си КОробо4ка.

Ако някой има питанки да казва.
Тук времето бе6е добро, но от 1 4ас духа. Ако в неделя се разминем само с духането, евала.
4ао 4е ба4кане ме 4ака

# 81
Ада,за леда...предлагам всеки да вземе невера и пътьом лед ...и така да охлаждаме напитките.

Ние ще тръгнем към 10 .15 ,че и аз имам питка да правя ...Живот и здраве към 11.30 ще сме в Бигастро.

Силве,пак някоя торта-чудесия твориш.

# 82
Преди малко говорих с Мария, в момента е без Нет и не може да пише .Тя ще направи 2 хляба и ще вземе пресни зеленчуци за салата.
Ще тръгнем заедно с тях в неделя ,да водим...Дани каза,че знае къде е Педрерата в Бигастро...ако се объркаме ще звъним на Гери

Пазаруването остава за утре сутринта ...
Безалкохолно-около 30 литра,сокове -10 литра,батидос за децата,минерална вода-12 бутилки по 1,5 л. + малки за децата,около 20 бири ,2 бутилки по 1,5л. винос газирана вода,Нес кафе ,захарчета ,2 л. прясно мляко за кафето /кондензирано мляко да вземам ли ?/
Пилешки шишчета -по 1 на човек /децата да ги включвам ли за шишчета/,ембудидос -3 кг.
Сосове-кетчуп,майонеза,сос-барбекю
Маслини,чушки кисели и алкачофа -по един среден буркан
Еднократни чинии-големи,малки,вилици,лъжици,чаши ,Салфетки

Да взема ли лед  4-5 торби към тази фактура ?

Казвайте .. така предварителният ми  списък добрели е...да махам ли нещо или да допълвам ...??

# 83
Габи, няма смисъл от кондензирано мляко, айде сега глезотии  Mr. Green
Иначе списъка изглежда перфектно!

Гери, аз докато се наканя да пиша и ти взече звънна  Crazy

Мими, малкия дявол е бил, от сега нататък по стабилно.Да ходиш на прегледите , ей!

Цветанка, ако може със салам руската салата-нещо ние лично не сме и фенове на рибата, ама ако другите предпочитат риБа, за мен не е проблем  Mr. Green Аз  съм добро прасенце  Mr. Green

# 84
  • En un lugar de La Mancha...
Ох , чета ви и ми се плаче  Tired. Много ме е яд ...Браво за организацията , нямате грешка  Peace.

Мими,наистина е било малкият дявол  Shocked.Пази се много и дано всичко да се оправи благополучно  Hug. Ето ти тук още малко информация за натурални бои за яйца http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,42.msg178.html#msg178.

Вес,честито гражданство . Ей,откъсна им се от сърцето най-накрая  Grinning. И това ,че няма нищо ново при теб не е повод да не пишеш  Wink Hug.

Момичета , благодаря пак за разбирателството и ви желая от сърце да си изкарате чудесно  Hug Hug Hug.

# 85
gaby_s,аз ще донеса кондензирано мляко,не копувай.

# 86
mimi,saby много съжалявам,че няма да дойдете.Но се надявам да се видим на друга наша среща. Heart Eyes . Heart Eyes geripetrowa,и аз ще дойда в 8 горе.Там ще се видим.

# 87
Здравейте момичета  Hug
Тука при нас в момента вали дъжд и слънце пече ....Дано да имате късмет с времето за срещата стискам палци  Praynig и да си изкарате чудесно  Party
Ада благодаря ти за рецептата   bouquet Вивиан и на теб също  bouquet после ще ви кажа как е станало  Peace
Вес честито гражданство мила  Grinning Hug и едно въпросче отказваш ли се от българското или може да се вземе двойно гражданство   bouquet
Мими пази се и ходи редовно на прегледи дано всичко да се оправи за добро   Praynig Hug
Саби как са малките принцеси слушат ли  Hug

# 88
Моми4ета ние отпадаме с двама 6те сме само двамата с моя и малкия,4е младите може6 ли д разбере6 какво искат #Cussing out.Мими редовно прегледи мила Hug,савета ми е ако се прибирате скоро да се прегледа6 в Бг 4е тук малко през прасти гледат не6тата.И аз сам с кисти,но не сам ходила на преглед скоро.Супер сте моми4ета направо ви се вазхитавам на приготовленията Hug

# 89
  • Ispania
Преди малко говорих с Мария, в момента е без Нет и не може да пише .Тя ще направи 2 хляба и ще вземе пресни зеленчуци за салата.
Габи,кога Ще купува МАРИЯ зелен4уците??Може ли да из4ака малко newsm78,аз ако мога да дойда Ще ги купя утре сутринта,ако не мога да дойда сьс сигурност ,
Ще ги пратя по една позната на среЩата при вас Thinking.Оба4е едва ли Ще стигнат преди 11.30 4аса Thinking.И за млякото сьЩото.Не купувайте мляко ,аз Ще го донеса PeaceИли само Ще си пристигне Joy,няма да ви оставя я Wink

Общи условия

Активация на акаунт