Какъв интимен гел ползвате? -2

• 208 479
  • 647
  •   1
Отговори
# 165
  • София/Бургас
Джей, ползвала сам и Себамед и Вагисан. И двата са добри. Икономичен,нежен, с екстракт от лайка е. Аз ги редувам. Честно като се замисляне мога да кажа кой от двата предпочитам, но ги препоръчвам с 2 ръце. 

soni4ka 121212 , по добре инвестирай малко повече пари и си вземи нещо медицинско и наистина добро, отколкото тези от масовото производство. Вагисан,Себамед или Флоражин са наистина добри и икономични. При ежедневно ползване на мен ми стигат за около 6 месеца.

# 166
Според мен, най-добре е без интимен гел. Аз си бях навлякла малко проблеми от тези гелове и доктора ми препоръча просто да се подмивам с течаща вода и два-три пъти в седмицата да се прави дамски душ с млечна киселина /продават я в аптеките, медицинското име лакта.. нещо си/. Сега се чувствам много добре и слава богу нямам никакви проблеми.

# 167
  • София
Здравейте и от мен! От много вярване на реклами и двоумене дали този от 7 лв, който го рекламират по ТВ и списания е по-добър от този за 15 лв от аптеката, много момичета си докарахме какви ли не гъби и алергии, отърваването от които е още по-голяма мъка. За това моето мнение, от личен опит е - само медицински интимни гелове. С две ръце съветвам всички, които все още се колебаят, да изберат между SebaMed и Vagisan.

# 168
  • София
Аз използвам Себамед 3.8 Ph и съм много доволна. Той е един от малкото, които са медицински продукт, а не просто козметика и съответно се продава в аптеките, а не в обикновени магазини. Дори на опаковката пише, че предпазва и също спомага лечение, ако такова е налично, разбира се.

# 169
# 170
Tова е интересно. Колко струва?

# 171
Ето ги продуктите на Gynofit в сайта на Фрамар. Сигурно се намират и на малко по-ниски цени, в този сайт по принцип са леко завишени, но стават за ориентация. Чудя се дали да не ги пробвам. Или да си взема Флоражин, имаше доста положителни мнения за него. Себамед-а ми свършва и ми се иска да тествам нещо различно, но пък от друга страна точно с този тип продукти малко ме е страх да си правя експерименти  Rolling Eyes

# 172
  • София
аз да кажа че използвах флоражин,но се върнах към добрия стар лактацид.На мен лично не ми понесе,не че съм имала големи дразнения или нещо такова,но просто видях разликата и реших че лактацида ми действа по-добре Wink

# 173
От месец ползвам Benzal доволна съм!

# 174
  • Варна
Редувам Лактацид и Нивеа

# 175
SebaMed - доволна съм!

# 176
Използвам Вагисан и съм много доволна. Преди това опитвах и Лактацит и също ми хареса, но е доста ароматизиран и това ме спира да се върна към него. Преди години попаднах на инимния гел на Ейвън, който ми докара страшни сърбежи, не го препоръчвам!

# 177
SebaMed - най-доброто според моя гинеколог.

# 178
  • Благоевград
Преди се миех само с вода, след това започнах с Красная линия, червената опаковка, много добре се чувствах от него, но го спряха. Пробвах бялата опаковка, но ми докара сърбежи. След това смених на Джонсънс (прозрачна тубичка с розова капачка), той също ми докара сърбежи и течение, 1 година на Лактацид, но исках малко да сменя и четох за Дева, че момичетата във форума са доволни, но нямаше в зелена опаковка, та си взех някакъв, който е с оранжево цвете с невен май беше, но още при измиването започна да ми дразни кожата. Мислех, че ще мине, но продължи. Сега пак се мия само с вода, но ми се иска някаква свежест. Каква е цената не СебаМед? Брат ми ползва техните продукти за кожата на главата и са страхотни.

# 179
  • София/Бургас
Преди се миех само с вода, след това започнах с Красная линия, червената опаковка, много добре се чувствах от него, но го спряха. Пробвах бялата опаковка, но ми докара сърбежи. След това смених на Джонсънс (прозрачна тубичка с розова капачка), той също ми докара сърбежи и течение, 1 година на Лактацид, но исках малко да сменя и четох за Дева, че момичетата във форума са доволни, но нямаше в зелена опаковка, та си взех някакъв, който е с оранжево цвете с невен май беше, но още при измиването започна да ми дразни кожата. Мислех, че ще мине, но продължи. Сега пак се мия само с вода, но ми се иска някаква свежест. Каква е цената не СебаМед? Брат ми ползва техните продукти за кожата на главата и са страхотни.

СебаМед е около 13 лева.

Общи условия

Активация на акаунт