Какъв интимен гел ползвате? -2

• 208 590
  • 647
  •   1
Отговори
# 75
От 2 години-Ейвън и не мисля да го сменям Peace

# 76
Момичета и аз да споделя, от Лактацид минах на Себамед, разликата е огромна, много съм доволна  Peace

# 77
Изчетох всичко и сега съм пред дилема Лактацид или себамед Simple Smile

# 78
  • ул. "Мечтание"

Редуваш ги! Peace Така ме посъветва гинеколога ми. Не съжалявам, че го послушах!  Wink

# 79

Редуваш ги! Peace Така ме посъветва гинеколога ми. Не съжалявам, че го послушах!  Wink
Благодаря, май така ще направя Simple Smile до сега ползвах нивея, зеления е по-добър от розовия, но реших да разнообразя.

# 80
Ползвам от скоро - Лактацид. И имам сигурно малоумен въпрос - как да разбера дали съм доволна? Какво трябва или не трябва да се случва, за да съм доволна.  Rolling Eyes Embarassed

# 81
Ползвам от скоро - Лактацид. И имам сигурно малоумен въпрос - как да разбера дали съм доволна? Какво трябва или не трябва да се случва, за да съм доволна.  Rolling Eyes Embarassed
Аз преди нивеята ползвах не специални гелове, а каквото ми падне, ами от сапуните почти от всички получвах сърбеж или не се чувствах измита, такива неща с една дума некомфортно усещане, а с нивеята непосредствено след измиването имам едно приятно усещане за свежест и чистота Wink предполагам и с другите гелове е така.

# 82
От Лактацид съм много доволна.  Hug

# 83
Carefree - имам и двата варианта... и съм доволна Simple Smile

# 84
...Лактацид е най-отвратителното нещо на което можах да попадна. Ползвах го точно 2 пъти и цялата се обринах. То не бяха гъбички, то не бяха сърбежи, течения, абе с две думи пълен кошмар. Тоя гел ми излезе златен. Лечението от всички тия гнусотии ми костваше близо 200 лева.  ooooh!

Ти съвсем ме отказа. Sick А и сред многото хубави мнения, четох, че са го развалили. Rolling Eyes

Мда... И аз съм си купувала Лактацид. Всеки път като го ползвах ми се появяваше течение, което спираше при преустановяване употребата на Лактацид. И моят замина със светкавична скорост към коша...  Naughty

Сега имам един Venus, донесен от Италия. Доволна съм. Скоро смятам да си купя някакъв нов, обаче.
Ще следя темичата  Peace

# 85
Bilka - не е зле, въпреки недоверието ми в началото Wink

# 86

Jessa! Много съм доволна.

Преди ползвах на GENERA. Много ми хареса и той.

# 87

Откъде си го купи??
DM?? Simple Smile И колко парички е??

# 88

Откъде си го купи??
от dm, да. 2,99 лв.

# 89

Откъде си го купи??
от dm, да. 2,99 лв.

Може ли да те помоля да споделиш какви съставки съдържа и с какъв аромат е... Онзи ден видях само дамски превръзки на марката. Но и тях не съм ползвала.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт