Какъв интимен гел ползвате? -2

• 208 589
  • 647
  •   1
Отговори
# 270
Постоянната употреба на интимен гел не е препоръчителна. Пробвайте Triclobacter - прави се разрядка за интимен душ. Може да се ползва периодично. За ежедневна употреба, ползвайте Ph неутрален продукт и само повърхностно! Продуктите на Johnson&Johnson са много добри, както и на GsK.

# 271

Jessa! Много съм доволна.

Преди ползвах на GENERA. Много ми хареса и той.
И аз съм много доволна от Jessa,купувам си трета опаковка вече,много икономичен,приятен свеж аромат и не ми създава неприятни усещания Heart Eyes

За първи път чувам за него. От къде си го купувате - аптеките? Странно ми е, че не съм го видяла някъде  newsm78

# 272

Jessa! Много съм доволна.

Преди ползвах на GENERA. Много ми хареса и той.
И аз съм много доволна от Jessa,купувам си трета опаковка вече,много икономичен,приятен свеж аромат и не ми създава неприятни усещания Heart Eyes
Подкрепа и от мен в полза на този интимен гел. Доволна съм, ще си купя пак от него!  Peace
Купих го от ДМ.

# 273
Брях, много хвалби за този Jessa  Flutter  Дали да не изпробвам и аз  newsm78  Колко струва?

# 274
Jessa на Balea?! Момичета не, че имам нещо против тази марка, но все пак става въпрос за най-нежното и ранимо място... По-добре да отделите още малко средства и да си вземете нещо качествено от някоя аптека... Не съм привърженик нито на Avon, нито на Aroma, нито на Oriflame и т.н.  Peace

Надявам се да не разсърдя някой! Въпрос на гледна точка  Hug

# 275
Jessa на Balea?! Момичета не, че имам нещо против тази марка, но все пак става въпрос за най-нежното и ранимо място... По-добре да отделите още малко средства и да си вземете нещо качествено от някоя аптека... Не съм привърженик нито на Avon, нито на Aroma, нито на Oriflame и т.н.  Peace

Има го и по аптеките. Моя приятелка от Стара Загора си го е купила от аптека.

# 276

Има го и по аптеките. Моя приятелка от Стара Загора си го е купила от аптека.

Jessa не е на Балеа,а фирма,която предлага ежедневни дамски превръзки, дамски превръзки, тампони,дори пелени за възрастни,някои от тампоните им са с Oko test-добър и много добър като оценка,а самия интимен гел е с  доста по-малко съставки,за разлика от други,които съм пробвала.За мен лично-колкото по-малко химия,толкова по-добре.Доколкото знам Jessa е марка на Дм,както Балеа,Алверде,Денк Мит и се продава само във веригата Naughty

# 277
Извинявам се, този гел се продава само в ДМ, аз съм се заблудила. Ползваме в момента с моята приятелка еднакви 2 гела- този и на Себа мед. За Себа Мед е ставало дума, че е от аптека Hug
Сперед мен двата са близки като качество.

# 278
Извинявам се, ако съм сгрешила че е на Balea, но все пак е на DM. От тях съм пробвала няколко продукта на техните марки, но никак не останах впечатлена  Thinking Струват ми се много нисък клас и качество...
За да не е офф - някой да е ползвал този БИО гел
http://www.bioslunceluna.com/shop/kozmetika/intimna-grija/intime … -cattier-bio.html
или нещо друго с био сертификат?

# 279
Извинявам се, ако съм сгрешила че е на Balea, но все пак е на DM. От тях съм пробвала няколко продукта на техните марки, но никак не останах впечатлена  Thinking Струват ми се много нисък клас и качество...

и Балеа, и Джеса са марки на ДМ  Peace
както и още няколко, виждат се тук, в ляво: http://www.dm-drogeriemarkt.bg/

# 280
За да не е офф - някой да е ползвал този БИО гел
http://www.bioslunceluna.com/shop/kozmetika/intimna-grija/intime … -cattier-bio.html
или нещо друго с био сертификат?

Аз съм го ползвала, но не останах очарована. Не че съм имала някакви проблеми, но не мирише хубаво и ми се струва, че не измива добре. Сега ползвам гела на Апивита, който няма био-сертификат, но съдържа над 90% естествени съставки и според мен е много добър. Ползвала съм тестер на Faith in nature и ми хареса. По-добър е от гела на Cattier.

# 281
  • Варна
Исках да пробвам Себа мед, но нямаше в аптеката и си купих Нивеа.
Досега не го бях ползвала, но на Дженера определено повече ми харесва.

# 282
Аз редувам Лактацит и Триклобактер. Peace

# 283
  • София
FLORAGYN Simple Smile

# 284
Аз използвам измиващи гелове от бебешките серии-в момента на Бюбхен

Общи условия

Активация на акаунт