Какво мислим за солариум?Kакво трябва да знаем!-Teма-2

• 33 898
  • 384
  •   1
Отговори
# 360
Totally*Av4e, успокои ме малко, благодаря  Hug Поне да знам, че си е нормално да бъде така, аз сериозно се бях замислила дали нещо солариума не работи както трябва, макар че са няколко в студиото и не съм била само на един. В смисъл очаквах като включа вентилатора да подухне нещо освежаващо, а не някакъв горещ въздух  Crazy Явно аз не търпя на горещина. Но няма отказване след този добър резултат, а и след като минат минутките и изляза не се чувствам зле, дано да свикна след време и да не ми пречи толкова.

# 361
Здравейте. Аз преди солариум също се мажа с това. Използвам 3-ката, защото съм поначало по-мургава. Кожата ми не изсъхва когато се намажа. И някак няма зачервявания, освен това по-бързо става златист мек тен. Не знам дали съдържа бронзанти. Иначе не е скъпо. С една тубичка се кара доста време.

Но си мислех друго  newsm78 . Аз ходя целогодишно. По 2 пъти в месеца. Така не избелявам и не се налага после ударно да правя тен. Но се чудя дали и това не е много?

# 362
  • Варна

...Аз ходя целогодишно. По 2 пъти в месеца. Така не избелявам и не се налага после ударно да правя тен. Но се чудя дали и това не е много?

А лицето ти не избелява ли много...моето лице е ужасно...няколко дни след като съм се пекла има разлика вече с тена на тялото ми  Tired

# 363
stefka.k не е никак много, за мен даже е малко. Wink

# 364
А лицето ти не избелява ли много...моето лице е ужасно...няколко дни след като съм се пекла има разлика вече с тена на тялото ми  Tired

Не, по-бързо ми избелява зимата тялото. Обяснявам си го с това, че лицето все пак е открито и вървейки зимата макар да има слабо слънчице все пак ми задържа тена. Но не ме вземай за ориентир мен. Имам 1-2 бани по рождение, може и да е затова. Ходя, за да изравнявам тена. Щото иначе зимата ставам малко така сякаш ей тая глава не е към т'ва тяло.

# 365
  • Варна
Не, по-бързо ми избелява зимата тялото. Обяснявам си го с това, че лицето все пак е открито и вървейки зимата макар да има слабо слънчице все пак ми задържа тена. Но не ме вземай за ориентир мен. Имам 1-2 бани по рождение, може и да е затова. Ходя, за да изравнявам тена. Щото иначе зимата ставам малко така сякаш ей тая глава не е към т'ва тяло.

Ох не знам...аз съм снежно бяла принципно и това избеляване на това лице много ме дразни...не ползвам фактор, нито правя някакви ексфолиации, пилинг и т.н...както и да е...явно пак пигментацията ми е ужасна просто  ooooh!

# 366
Ох не знам...аз съм снежно бяла принципно и това избеляване на това лице много ме дразни...не ползвам фактор, нито правя някакви ексфолиации, пилинг и т.н...както и да е...явно пак пигментацията ми е ужасна просто  ooooh!

Имам приятелка, която е същата. Ходи, стой по 20 минути. Като зареди едни ударни серии всеки ден. Не знам как издържа.
Но не го приемай като лошо де. Понякога бялата кожа също е много хубава. Аз например много харесвам онази Лив Тайлър. Прилича ми на... Снежанка. То тези пък, които са много бели като вземат да прекаляват и стои някак твърде изкуствено. Затова ако не хващаш... какво пък - може да ти е това чара

# 367
  • Smallville
Записвам се да следя темата,че смятам да походя малко на солариум,а не знам нищо Crazy

# 368
Обаче онова зачервяване от първото ходене на солариум чак сега ми се отрази напълно - бели ми се кожата. Изгоряла съм си като момиченце  Rolling Eyes Хубавото е, че след второто солариумче, като се мазах с хидратиращия лосион, не се случи същото. Мисля третата баня да я правя в понеделник. Виждам вече някакъв тен, макар и само с 2 рунда. Но аз по принцип си почернявам бързо и на обикновено слънчице, нищо че съм бяла като Мортиша Адамс  Joy

# 369
  • София
здравейте Simple Smile
извинявайте, че нахълтвам така в темата, но съм тръгнала на солариум, но сега погледнах първата страница на темата и там пише, да не се ходи на солариум по време на прием на противозачатъчни newsm78
в такъв случай, по време на цикъл ли се ходи newsm78

# 370
здравейте Simple Smile
извинявайте, че нахълтвам така в темата, но съм тръгнала на солариум, но сега погледнах първата страница на темата и там пише, да не се ходи на солариум по време на прием на противозачатъчни newsm78
в такъв случай, по време на цикъл ли се ходи newsm78

ами май не!мисля,че се отнася за целия период , в който си на хапчета-дори това да е година и повече.Мисля,че е заради нежелана пигментация....Аз съм ходила на солариум докато взимах хапчета-защото не знаех!Нямаше видими големи последици,но си спомням ,че в този период веднъж се изгорих и също получих малко пигментно петно на едната гърда  Shocked ,което за голяма моя радост се разкара след около година......Не знам дали е имало връзка м/у нещата и не мога да знам,но щом хората са го казали,значи е хубаво да сме внимателни с тези неща- представи си да ти излезе нещо на лицето!

# 371
  • София
уф, ами ще рискувам и няма да седя много Rolling Eyes
katalina69 , благодаря за отговора Hug

# 372
Здравейте момичета, моля ви не ме бийте ако сте го обеснявали вече, но искам да попитам:
Къде от нета мога най - лесно да си поръчам някой свестен лосион за преди и след солариум?
Някой въобще поръчвал ли си е?
Там, където ходя има само еднократни дози.

Последна редакция: вт, 26 май 2009, 21:47 от stefinka

# 373
  • Варна
От тук съм си поръчвала...коректни са, доволна съм  Crazy

# 374
ОК мерси.
Поръчах си.
Ще видим дали ще съм доволна
  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт