Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога не трябва да посещавате солариум?
Какви са ползите от използването на солариум?
Какви са правилата за безопасно получаване на тен в солариум?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога не трябва да посещавате солариум?
Не трябва да посещавате солариум по време на употреба на противозачатъчни лекарства и антибиотици, след процедури за дълбоко въздействие на кожата, при възпалена кожа, по време на бременност или кърмене, със заболявания на щитовидната жлеза, мастопатия, диабет тип 2 или хипертония или ако имате фамилна анамнеза за рак. Важно е да се консултирате с лекар-специалист преди започване на процедури.
-
Какви са ползите от използването на солариум?
Редовното и контролирано използване на солариум може да подобри настроението и самочувствието, да помогне за лечението на различни кожни проблеми, да стимулира производството на витамин D, да подпомогне усвояването на необходимите калций и фосфор и да направи тялото по-устойчиво на инфекции и настинки. Важно е обаче да се отбележи, че прекомерната употреба може потенциално да доведе до структурни промени в кожата.
-
Какви са правилата за безопасно получаване на тен в солариум?
-
Какви са правилата за безопасност при посещение на солариум?
-
Какво представлява копринената ръкавица и за какво се използва?
Поне да знам, че си е нормално да бъде така, аз сериозно се бях замислила дали нещо солариума не работи както трябва, макар че са няколко в студиото и не съм била само на един. В смисъл очаквах като включа вентилатора да подухне нещо освежаващо, а не някакъв горещ въздух
Явно аз не търпя на горещина. Но няма отказване след този добър резултат, а и след като минат минутките и изляза не се чувствам зле, дано да свикна след време и да не ми пречи толкова.
. Аз ходя целогодишно. По 2 пъти в месеца. Така не избелявам и не се налага после ударно да правя тен. Но се чудя дали и това не е много?