1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 57

• 18 877
  • 441
  •   1
Отговори
# 255
 Момичета,  така  като  гледам  - все  повече  разсъждаваме  върху  87-ми.   Все  се  опитваме  да  отгатнем как  ще  се  развият  нещата  и  все  в  положителен  план мислим.
  Ама  мен  ме  издразни    ББ     изречението  на  Шех :  "Ти  мислиш  ли,  че  ще  се  откажа  толкова  лесно?"    Ама  защо  да  мислим?  Ние  знаем  -  на  втората  минута  си  спретнала  куфарите!!!  И  ако  вече  си  си  взела  поука,  ако  си  помъдряла, защо  не  се бори  за  мъжа  на  живота  си!  Защо  за  този,  когото  въобще не  познаваш,  с  когото  нищо  не  те  свързва?   AAAAAAAAA!!!!!     Rage
бб аз си мисля че жена му на енгин ще се намеси и той ще се стресне че шехи ще го остави..но тя му казва че няма лесно да се откаже от предложението което прие ... newsm78да се оженят

# 256
Момичета,понамалих  "участието" си,тъй като се коментират епизодите след 77-ми и има "изпускащи се" не ми е приятно да ги чета-едни и същи са,както и да е ;виждам,че сега не се коментират 80-те серии и мога ли да кажа какво мен ме тормози от дълго време?
А именно: трябваше ли да има непременно убийство-на даскала-художник,за да изтрие Фисюн греха от себе Си?Нима трябваше да го убие,за да погледне с други очи на нея Надиде?Не й вярваше че не го иска по вече  и че истински се разкайва?Много тежък момент....Можеше да не го появявт този мазник по вече във филма,нали беше се махнал....незнам,много тежко бе това убийство.
То не само това ами и гадориите на Еда.Но тя мръсница от най-висока класа и няма угризения,така че каквото и да стори тя не би ме учудило и не би било неочаквано;но Фюси....стана ми гадно като се наложи да го убие,тя нямаше избор.Наистина ми е необяснимо,че това е единствения начин на снемане от себе си на греха.....

А относно анкетата:Бенну е слабохарактерна и не я харесвам.А и начина по който обиди Шех-заслужи си плесницата,дори й бе малко;аз щях да я смеля от бой,а после #2gunfire

Мелек също не я харесвам-не може да се примири,че е изоставена,а не защото толкова не може без Бурак.Мерт е стабилен и Мелек не е за него според мен.
Още ,мисля че само Мерт и Нурхаят усещат що за птица гадна е Еда.Другите толкова ли не се усещат....чудя им се,аз ги надушвам тези и после #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Последна редакция: чт, 16 апр 2009, 14:45 от kami69

# 257
и на мен не ми стана ясно, защо трябваше да бъде убит художника... и не мисля, че така се измива греха.... може би се чудеха как трябва Али Кемал да разбера за изневярата на жена си Thinking

# 258
Вярно, че нищиме Мелек, но си позволявам малко отклонение:

Коя ли зодия е Шех? Като гледам, че рождения й ден е по студено време, преди Нова година и това ме навява на мислите, че е скорпион. Хапе поред, а като няма кого - хапе себе си.

Айде сега, ще се обиждаме на скорпиони!!!

Шегичка, ама май не съвсем.

Пак ме изпревари  Laughing  Peace ,
само не виждам що имаме такава лоша слава, като верно най-вече себе си хапем  Mr. Green

А за Шех, не е от наш'те, ако помните 1-ви сезон, РД, когато прие предложението за брак, беше след НГ, нещо рогато май беше овен (оФцЪ) или теле, в предните теми го имаше

за Мелек, като цяло съм на мнението на Venetat, харесвам я, единственото, което адски ме издразни, е, че изтормози Бену, когато беше бременна. А според мен двете всъщност много си приличат, но докато Бену се е примирила с характера си, с това, че е жертва като майка си (и на майка си), Мелек се бори с/у това, в стремежа си да не бъде като майка си (изоставена), се опитва да бъде като баща си (този, който си тръгва).

после още, сега чао

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 6 нови отговора.

# 259
  • Варна

Момичета,  така  като  гледам  - все  повече  разсъждаваме  върху  87-ми.   Все  се  опитваме  да  отгатнем как  ще  се  развият  нещата  и  все  в  положителен  план мислим.
  Ама  мен  ме  издразни    ББ     изречението  на  Шех :  "Ти  мислиш  ли,  че  ще  се  откажа  толкова  лесно?"    Ама  защо  да  мислим?  Ние  знаем  -  на  втората  минута  си  спретнала  куфарите!!!  И  ако  вече  си  си  взела  поука,  ако  си  помъдряла, защо  не  се бори  за  мъжа  на  живота  си!  Защо  за  този,  когото  въобще не  познаваш,  с  когото  нищо  не  те  свързва?   AAAAAAAAA!!!!!     Rage
бб аз си мисля че жена му на енгин ще се намеси и той ще се стресне че шехи ще го остави..но тя му казва че няма лесно да се откаже от предложението което прие ... newsm78да се оженят

ББ   Да,  ама  защо?  Вместо  да  чуе  думите  на  жената,  която  го  познава  толкова  добре!  И  която  също  е  изоставена  от  този  сърцеразбивач?  Защо  да  се  бори  точно  за  човека,  когото  въобще  не  обича?

# 260
ами то и убийството не е ли грях
измиваш единия грях с друг - малко стана работата  Thinking

# 261
ББ Емел е влюбена в Онур,докато той спеше тяго погали и целуна,а и му каза,че независимо от лошото му държание,винаги идва когато й се обади...Не вярвам Онур да спретне театър-не е в негов стил...По скоро Емел разбра че той обича и страда по жена си и затова иска да я видии...И аз вече мечтая за светлинка в тунела,писна от тия тежки серии...Дори си мисля-последните серии са снимани след като вече са "гаджета"искам горещи страстни сцени за "десерт"на мъките ни,а те ще са и  ЕСТЕСТВЕНИ...Какъв е тоя филм-една серия се сдобряват една серия са сдобрени и десет серии скарани,и после пак и пак...еее  newsm78 #Crazy #2gunfireЕдно бебе не ни направиха...Сватби ,сватби...докога бе джанъм...

# 262
Момичета,понамалих  "участието" си,тъй като се коментират епизодите след 77-ми и има "изпускащи се" не ми е приятно да ги чета-едни и същи са,както и да е ;виждам,че сега не се коментират 80-те серии и мога ли да кажа какво мен ме тормози от дълго време?
А именно: трябваше ли да има непременно убийство-на даскала-художник,за да изтрие Фисюн греха от себе Си?Нима трябваше да го убие,за да погледне с други очи на нея Надиде?Не й вярваше че не го иска по вече  и че истински се разкайва?Много тежък момент....Можеше да не го появявт този мазник по вече във филма,нали беше се махнал....незнам,много тежко бе това убийство.
То не само това ами и гадориите на Еда.Но тя мръсница от най-висока класа и няма угризения,така че каквото и да стори тя не би ме учудило и не би било неочаквано;но Фюси....стана ми гадно като се наложи да го убие,тя нямаше избор.Наистина ми е необяснимо,че това е единствения начин на снемане от себе си на греха.....
ама те нали трябва максимално да ни стресират тези сценаристи smile3511 smile3514да преобладават емоциите за по голям интерес кьм филма мила newsm45

# 263
Шехерезада има рожден ден на 02.МАЙ

# 264
едно е от необходимост, другото за удоволствие Crazy

не е изпипано според мен Rolling Eyes

# 265
ББ Емел е влюбена в Онур,докато той спеше тяго погали и целуна,а и му каза,че независимо от лошото му държание,винаги идва когато й се обади...Не вярвам Онур да спретне театър-не е в негов стил...По скоро Емел разбра че той обича и страда по жена си и затова иска да я видии...И аз вече мечтая за светлинка в тунела,писна от тия тежки серии...Дори си мисля-последните серии са снимани след като вече са "гаджета"искам горещи страстни сцени за "десерт"на мъките ни,а те ще са и  ЕСТЕСТВЕНИ...Какъв е тоя филм-една серия се сдобряват една серия са сдобрени и десет серии скарани,и после пак и пак...еее  newsm78 #Crazy #2gunfireЕдно бебе не ни направиха...Сватби ,сватби...докога бе джанъм...
ох поне едно бебе наистина да имаше при една от двете двойки smile3504

# 266
и на мен не ми стана ясно, защо трябваше да бъде убит художника... и не мисля, че така се измива греха.... може би се чудеха как трябва Али Кемал да разбера за изневярата на жена си Thinking

Е,имаше и други начини,ама те сценаристите явно ни каляват за 80-те серии...хахаххаха

Да,именно не става с друг грях.Тя и Надиде и го каза,че с грях не трябва-когато Фюси изневери с мазника,ама според дъртата може с убийство,така ли?! Е т'ва не го разбирам.... Rolling Eyes Shocked newsm78

Друго,което ми прави впечатление:изкараха Мехрибан иПериде-едната в Париж,другата в Баку-и ни вест,ни кост от тях,та дори никой не ги и споменава;или по телефон да се обадят-амми нищо-мнооооого неизпипан този момент.

# 267
едно е от необходимост, другото за удоволствие Crazy

не е изпипано според мен Rolling Eyes
може би наистина причината за убийството е за да може АК да разбере за изневярата
въпреки че тя след това сама си призна не лъсна истината на делото

Периде и аз я чакам
Мехрибан май и нея да вземат да я върнат че хубави неща разкааваше в началото. Хем ще кръстосат шпаги с Фирдевз - едната защитава Каан, другата Нил
ама и аз съвсем ще ги объркам тез деца

# 268
  • Варна
Шехерезада има рожден ден на 02.МАЙ

А  какво  ще  кажем  за  телците?

# 269
ББ Ох,тоя наш Онурчо-пак ме разплака!!!Как я обича и страда,миличкия-сърцето ми спира...Тя вече ме изнерви-НЕ ГО ЗАСЛУЖАВА!!!Даа,наистина се хвърли на първия срещнат,защото я е страх-тя знае-ако Онур се появи и ...Само как се стресна в училищния двор,а?!А тоя дъртак явно използва креватно жените,когато Шех му каза да,той се задави-не го очакваше...Когато му каза че иска веднага да се женят той пак онемя...Боже,боже виж се бе дъртак и грозник в огледалото-къде се навираш...Ще се събуди ли тя???Тук някой спомена,че може да отвлекат Каан заради дълга на Али Кемал,но защо пък Каан-да отвличат неговите деца...но може би натам отива работата-нещастието ще ги събере Онур и Шехи А бену и Керем що не се гръмнат взаимно побеснявам вече-ами че те са виновни и двамата за развода да отидат и да действат-ТЕ ДА Я ВЪРНАТ..ох...ох...и ох...пак ме хванаха дяволите...Благодаря за бързия превод,съвестно ми е не можем нито да си платим,или поне да почерпим..БЛАГОДАРЯ!!!!
ББИскрено ме разсмя със това-А бену и Керем що не се гръмнат взаимно -  hahaha hahaha hahaha
 Като чета белите букви  май  всички са ни хванали дяволите.Голяма мъка стана този филм. Всички ни побърква,а това чакане на следващ епизод направо ме убива.Дано свърши така както искаме .Иначе ще има много инфаркти .Не ми се мисли ако има лош край,въпреки че не вярвам защото иначе сценаристите сами ще се закопаят.След всички красиви и мили думи и толкова голяма любов да бъдат нещастастни заради една единствена черна нощ. При това от там се роди и любовта.Ще оправят нещата накрая.

Неискам и да си представям Шех да спи с този  newsm48-ужас.Сигурна съм че няма да се случи това.Аз като го гледах чичо как се засили дае целуне се сетих -Онур и Шех се целунаха май във 22 епизод .Колко е чаках тогава тази целувка.А пък тоз веднага налита fight.
Керем и Бену първо трябва да оправят тяхните си проблеми.Еле Бену .

Общи условия

Активация на акаунт